Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Esam rekao da ce da bude korekcija

Vidite da sam ubo iz 16-og puta..

E sad ozbiljno sto se vise bude crvenilo to je veca sansa da se dokupite i to cu ja vise da jedem pastete i paradajiz umesto da se bahanalisem po restoranima i na donesi.com, a vreme je da ostavim i alkohol :)

20 week moving average je 49 i kusur sledece nedelje bi mogao da dodje do 50k

Ocekujem da u nekom momentu ode 20-30% ispod 20 week moving average dal danas il u avgustu -> nemam pojma..

Lagana kupovina jednom nedeljno i uzivancija, a gadgeti ( teleskop / fotoaparat / komp / laptop / dron / i slicno ) ce da sacekaju sledecu godinu..

Ada je odvalila danas, mozda krajem nedelje krenem prebacivanje iste u BTC isto vazi i za DOT ( to sve po malo ~10-20% od novcica koje imam nedeljno )..

neki tip dokle ce da krvari da se obavi neka kupovina DASH/LTC/nesto :) hvala

Taj (Elon) više nema pravo glasa.

Nakupova se ja LTC i ICP u zadnjih pola sata, ponestaje mi Tethera polako :).

Kakve su inace prognoze za ICP? Ja se zaleteh na pocetku, pa sam uzeo nesto na 400, nesto na 350, sto je iz ove perspektive visoko, ali ne planiram da prodajem..

Sta mislite da prodam ADA kada bude na 1.90 ili 2$ deluje mi kao dobra prilika da se izadje i onda ponovo kupi kada potone???

Kakve su inace prognoze za ICP? Ja se zaleteh na pocetku, pa sam uzeo nesto na 400, nesto na 350, sto je iz ove perspektive visoko, ali ne planiram da prodajem..
Sad sam bacio pogled, vidim da je nesto novo. Poredjenja radi ima cenu kao ltc, a 5 puta vise novcica. Meni je to nerealno skroz

Nije novo. Dosta staro. 2018 je bio airdrop

Pa zanimljivo je kako se poklopilo sa ovim tweetom Maska..

Zanimljovo je kako se poklopilo sa formiranjem H&S. Idemo na 33 k. Pre toga ce da odskoci na 43k pa nastavljamo dole

Sad ce tesla prebaci parustine iz btc u adu, ima odemo na 5$😎

Sta bi u celoj ovoj gunguli moglo da se desi sa eth/btc odnosom?

A gde je @La.Prestige sad da baci koju pametnu 🤔
Covek sigurno ima vise iskustva od ostalih, ali prognoza da ce bull trajati do kraja godine je cista spekulacija. Toliko je faktora u igri da je gotovo nemoguce bilo sta pouzdano tvrditi.

Kako se sve brzo promeni. Sad su krenule price u h&s i padu na 30k nivo. A do pre dva dana sam bio ubedjen da ce btc krenuti na 70k. Iako mi prva prognoza zvuci nerealno, jednako je validna kao i da cemo na 70k.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno