Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uz doplatu možeš i 1000 uređaja da povežeš
Mozeš naravno ali po meni to je skupa opcija jer plaćaš još jedan novi ugovor (super tv start košta 1598 dinara i dobijas jos dva uređaja & super tv plus košta 1998 dinara i dobijaš isto 2 uređaja) pa vidi da li ti se to isplati.......
Ko može sebi da priušti to samo napred.....🍻

Poslednja izmena:
Ne znam da li smo se razumeli u vezi pitanja što čovek pita za dodatne uređaje, evo ovo je cena po uređajima. Pa neka nađe računicu.20210510_073237.jpg

Ne znam da li smo se razumeli u vezi pitanja što čovek pita za dodatne uređaje, evo ovo je cena po uređajima. Pa neka nađe računicu.Pogledajte prilog 306096
čovek je pitao za preko 3 dvb-c uređaje ili ti kam module a dozvoljeno je maksimalno 3 a ne za dodatne ip stb uređaje......
piše ti....ovo dodatno po ceni od 299 dinara odnosi se na dodatne ip boxove tj ott uređaje tv po tvom.
i kada će više da promene tu cenu od 299 dinara koja zbunjuje korisnike jer je cena dodatne usluge tv po tvom (IP STB UREĐAJ) 129 dinara a ne 299......
uopšte nisu ažurni što se promene cena na sajtu tiče i liste kanala koji mogu da se vrate unazad....po njihovom spisku mogu da se vrate 62 kanala, a tačan broj kanala koji mogu da se vrate je 100-postavio sam listu na predhodnim stranicama.....tako da ne uzimajte zdravo za gotovo sve što piše na njihovom sajtu jer su neodgovorni i neozbiljni što se informacija tiče....sramota za neozbiljnost supernove
Bez naslova.jpg

Poslednja izmena:
čovek je pitao za preko 3 dvb-c uređaje ili ti kam module a dozvoljeno je maksimalno 3 a ne za dodatne ip stb uređaje......
piše ti....ovo dodatno po ceni od 299 dinara odnosi se na dodatne ip boxove tj ott uređaje tv po tvom.
i kada će više da promene tu cenu od 299 dinara koja zbunjuje korisnike jer je cena dodatne usluge tv po tvom (IP STB UREĐAJ) 129 dinara a ne 299......
uopšte nisu ažurni što se promene cena na sajtu tiče i liste kanala koji mogu da se vrate unazad....po njihovom spisku mogu da se vrate 62 kanala, a tačan broj kanala koji mogu da se vrate je 100-postavio sam listu na predhodnim stranicama.....tako da ne uzimajte zdravo za gotovo sve što piše na njihovom sajtu jer su neodgovorni i neozbiljni što se informacija tiče....sramota za neozbilnost supernove
Pogledajte prilog 306097
Ja sam plaćao 299 din. 😂😂😂

Ja sam plaćao 299 din. 😂😂😂
I mene su hteli da *****u ali sam ja znao za jadac.....ja kažem operaterki gospđo jer vam nije problem da kliknete tu i tu i videće te da je cena 129 dinara.
Poslusala me je i videla i kaže sačekaj te da proverim sa šefom......proverila je i kaže mi u pravu ste cena je 129 dinara i dokazao sam im da sam u pravu tj da da forsiraju cenu od 299 dinara pa ko se upeca upeca.... ja plaćam tu uslugu 129 dinara jer tako piše na sajtu.....

Sta se danas dobija od opreme, kod SN optike+televizije, u smislu tipa rutera i marke?

@HDMI ili ZTE F612 ONT i neki ruter koji stignu da ti daju, bilo Netis WF2780, Mercusys AC12G, ili neki Zyxel EMG3525-T50B, a neki "srećnici" dobijaju ZTE F680 na kojem ne radi Move STB kako treba, i za koji se ne zna šifra za pristup web interfejsu pa ne možeš ni WiFi mrežu da konfigurišeš.

Ja ne znam ni user i šifru za Mercusys AC12G 😁 Mrzelo me da je resetujem. Ionako su mi namestili wifi po mom zahtevu, radi sve ok pa mi i ne treba za sad.

Ranije sam imao, neki ZTE kod samo optickog net paketa, dok je bio RV,pre preuzimanja.
Pa me zato zanima,sta sada daju u kombinaciji ako zelis opt net+tv.
Cekam 1 jun,da vidim,da li ce se nesto menjati od opreme.
Na Irisu mi je sada kvalitet slike odlican,ne znam kakav je na tom Move boksu.
Sve se nadam,da ce nesto od MTS opreme da ubace, ruter ili boks.

Kako se implementira povezivanje TV-a,prelaz sa optike?

Danas sam zvao call centar da mi zamene kablovski modem technicolor TC 7200 za noviji model tecnicolor TC7210.
Da li ovaj novi TC 7210 moze da izbacuje istovremeno u etar obe mreže: 2.4 Ghz i 5 Ghz,
Znam da se milion puta pisalo o tome, ali me mrzi da vraćam 100 stranica unazad, pa ako je neko voljan da mi odgovori na konkretno postavljeno pitanje....HVALA......

Opaaaa....ti si jedini uspeo da ih bukvalno *****eš jer ne možeš dobiti 4 uređaja...move + skymaster + dva kam modula.......(to su 4 dvb-c uređaja po jednom ugovoru a možeš najviše 3)
Mora da je operaterka bila neobaveštena pa je prosledila sve te uređaje, a monteri na terenu još gluplji pa su samo doneli uređaje i jedva čekali da odu kući....
Ćuti i kuliraj uz pivce.....🍺 🍻
Moglo je tako uz stari ott.Nije jedini koji je tako dobio.Uz move sadašnji njega računaju kao cam ili skymaster

Moglo je tako uz stari ott.Nije jedini koji je tako dobio.Uz move sadašnji njega računaju kao cam ili skymaster
Sorry moja greška nisam pročitao da je predhodni move box u pitanju što znači da je stari ott box.
U pravu si, tako sam ja na tu foru uzeo 3 dodatna stara ott boxa uz već tri postojeća dvb-c uređaja

Poslednja izmena:
Ja ne znam što kod mene ne radi. Koji beše paket imaš?
Imam paket Super par plus Move----u paketu mi je uključen apollon i HBO-GO, i sve mi to radi na telefonskoj aplikaciji supernova i radi mi na starom ott boxu.
Ja jesam na na super par plus move paketu ali ne posedujem krš move box uređaj jer mi ne treba, niti ga želim(imam 3 ott boxa i 3 dvb-c uređaja), i sve mi radi kako treba i svi uređaji funkcionišu.....

Poslednja izmena:
Imam paket Super par plus Move----u paketu mi je uključen apollon i HBO-GO, i sve mi to radu na telefonskoj aplikaciji supernova i radi mi na starom ott boxu.
Ja jesam na na super par plus move paketu ali ne posedujem krš move box uređaj jer mi ne treba, niti ga želim(imam 3 ott boxa i 3 dvb-c uređaja), i sve mi radi kako treba i svi uređaji funkcionišu.....
Moraću znači da vodim ljubav preko telefonske veze.... 😃😃😃😃

Znam da je ranije bilo reči ali sam zaboravio, jel postoji modovana aplikacija tv po tvom za Android tv box? Znam da je zvanično samo na LG i Samsung.

@Muki.Beograd....Da li si upšte prijavljen za uslugu HBO-GO tj. da li ti je korisnički centar supernove kreirao nalog za HBO-GO.
Bez naloga ne možeš da pratiš HBO-go na zvaničnoj aplikaciji sa play store-a a samim tim kreiranjem i aktiviranjem naloga za HBO-GO od strane kol centra supernove automatski ti se otvara i aktivira paker hbo u video klubu.
Ukoliko nemaš nalog za HBO pozivi ih i trazi da ti aktiviraju.......
Isto to važi za apollon, ma da bi apollon morao sam da povuče aktivaciju jer te sleduje u paketu

I kod mene na telefonu nije htelo da pokrene ni apolon ni hbo u supernova aplikaciji. Uradio sam clear data i sad radi normalno.

Kakva je ovo stavka na racunu 'mesecna naknada za zamenu STB uredjaja MOVE boxom" od 60din?
Nece mi valjda to naplacivati svaki mesec tokom trajanja ugovora?

Danas sam zvao call centar da mi zamene kablovski modem technicolor TC 7200 za noviji model tecnicolor TC7210.
Da li ovaj novi TC 7210 moze da izbacuje istovremeno u etar obe mreže: 2.4 Ghz i 5 Ghz,
Znam da se milion puta pisalo o tome, ali me mrzi da vraćam 100 stranica unazad, pa ako je neko voljan da mi odgovori na konkretno postavljeno pitanje....HVALA......
Da li naplacuju zamenu modema? Meni je jedan operater rekao da ne menjaju ako radi stari :D

Da li naplacuju zamenu modema? Meni je jedan operater rekao da ne menjaju ako radi stari :D
upravo me je zvala operaterka (Ivana) i rekla mi je da dolazi ekipa da zameni uredjaj sutra između 12.00 i 16.00 časova
ukoliko tražiš da na svoj lični zahtev zamenu modema za noviji napredniji model zamena se naplaćuje 600 dinara-----imaš pravo na to jer si ti jednostavno korisnik njihove usluge i oni su dužni da ti obezbede novu opremu ako ti sam tražiš naravno uz doplatu
ukoliko se desi kvar na opremi onda se ništa ne plaća jer je svaki uređaj pod garancijom tokom trajanja ugovora i oni su dužni da besplatno zamene svaki uređaj koji se pokvari.
kod mene nije bilo kvara jednostavno sam hteo najnoviji modem koji istovremeno izbacuje obe bežžične mreže 2.4 GHz i 5 GHz....i to ću da platim jednokratno 600 dinara uz sledeći račun.....
i nemoj glupavi operator da ***** da nemaš pravo da zameniš uređaj----nek nauči prvo šta mu je posao pa onda nek laprda......

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno