Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta mislite da li drzati Matic do kraja ciklusa(nadam se da to nije sada)😅 Uzimao sam par hiljada komada bukvalno na dnu. Tehnicki ima potencijala da izroka jos dosta...ali vec je porastao x50 od cene kad sam ga uzimao?

Misljenja?

Ovo je BTC weekly, stochastic RSI pokazuje da stvara pritisak za skok, ali za BTC bi bilo najbolje da oscilira još neko vreme, ako bi mogao i da dotakne ovaj 21WMA, to bi bilo idealno. Hash ribbons i dalje pokazuje kapitulaciju, čekam buy signal.

screenshot.png

Tada bi verovatno bilo dobro i prebaciti šitcoine u BTC, jedino što ja šitine i ne držim, skoro svi moji altovi su dobri projekti. ETH i IOTA imaju evente na leto koji treba da ih lansiraju u orbitu. XLM je smešno potcenjen, Stellar mreža je u proteklom tromesečju napravila 25 miliona međunarodnih novčanih transakcija i jedna je od retkih koja zapravo nečemu korisnom i služi. Ali trenutno su u modi DOGE, LTC, ETC i slično, mreže koje samo proizvode sumpor, pepeo i *****.

Ovo je BTC weekly, stochastic RSI pokazuje da stvara pritisak za skok, ali za BTC bi bilo najbolje da oscilira još neko vreme, ako bi mogao i da dotakne ovaj 21WMA, to bi bilo idealno. Hash ribbons i dalje pokazuje kapitulaciju, čekam buy signal.

Pogledajte prilog 306072

Tada bi verovatno bilo dobro i prebaciti šitcoine u BTC, jedino što ja šitine i ne držim, skoro svi moji altovi su dobri projekti. ETH i IOTA imaju evente na leto koji treba da ih lansiraju u orbitu. XLM je smešno potcenjen, Stellar mreža je u proteklom tromesečju napravila 25 miliona međunarodnih novčanih transakcija i jedna je od retkih koja zapravo nečemu korisnom i služi. Ali trenutno su u modi DOGE, LTC, ETC i slično, mreže koje proizvode sumpor, pepeo i *****.
Shitine u ovom bullu cuda prave.

SFP ispod 2$ kupovine je meni odlican... Imam cak i neki order na 1,78, ako prodje x5 mi je realan.

XEM odlicna duga akumulacija prema BTCu... Ono sto je dobro je to da nije kasno za kupovinu.

Ja se zarobio u XRP-u. Ne znam kojom sam logikom njega izabrao, a lepo sam se drzao ADA-e jos od 0.5$. Hoce li malo zivnuti u skorije vreme.

Zvučiš prilično samouvereno ;)
Uvek.. samo čekam zacrtano odavno, i polako dolazi jedan po jedan target.
Doge sam odavno prestao da gledam i trejdujem, jer sam prodao sve na 189 satošija ( na 10x ), i ja prezadovoljan.
Eth čekam oko 5k i tada počinjem polako da ga rasprodajem. Deo u usdt i busd, a deo ću oko 0.1btc ( na 5x od mog ulaza ).

Ocekujes da ta dva novcica stagniraju sa cenom ili da idu dole?
Doge je imao lep pad od juče, oko 40% kroz btc odnos... ko god ga hodluje, ne bih mu bio u koži, jer realno targeti ne postoje više :) čisto kockanje... Za mene je treviše rizično.
Eth se lepo pumpa nedeljama već. To nije ništa neobično i može potrajati bez problema još toliko :) Ulaz sad je po meni rizičan, jer je mnogo veći risk nego reward, jer je dao oko 10x u zadnjih 6-7 meseci..
Iskreno, da sad ulazim u kripto, zaobišao bih oba i tražio nekoliko manjih novčića, pa probao sa njima :) ltc i dash bi bili sigurno dobar deo portfolija... takođe bnb i ada isto.

Strpljenje je ključno... *** ja sam po prirodi "brz", i nije baš poželjna osobina u kriptu... Ne kažem, od početka godine do sada sam zaradio skoro duplo od uloženog ali sam recimo pravio baš početničke greške... Izlazio, ulazio u razne novčiće, na kraju sam sad iz ETH skroz izašao na 3750 USD, iz ADA skroz na 1.75 ali eto, omašio jer sam žurio.

Strpljenje je ključno... *** ja sam po prirodi "brz", i nije baš poželjna osobina u kriptu... Ne kažem, od početka godine do sada sam zaradio skoro duplo od uloženog ali sam recimo pravio baš početničke greške... Izlazio, ulazio u razne novčiće, na kraju sam sad iz ETH skroz izašao na 3750 USD, iz ADA skroz na 1.75 ali eto, omašio jer sam žurio.
U pravu si, strpljenje. Ako ti je za utehu ja sam sa oko 100 eth izašao na 370 jer mi je bilo samo da vratim uloženo, a čekao sam dve ipo godine.A onda, gledaš nemo kako raketa ide 😀 Doduše u neko doba ponovo sam ušao i sada sam x2, ali eto...to je brzina i neiskustvo. Možda neko izvuče kakvu pouku 😉

Ma naravno, na svojim se greškama učimo... Ali idemo dalje, biće tu vožnje gore-dole još!

Pogledajte prilog 306072

Tada bi verovatno bilo dobro i prebaciti šitcoine u BTC, jedino što ja šitine i ne držim, skoro svi moji altovi su dobri projekti. ETH i IOTA imaju evente na leto koji treba da ih lansiraju u orbitu. XLM je smešno potcenjen, Stellar mreža je u proteklom tromesečju napravila 25 miliona međunarodnih novčanih transakcija i jedna je od retkih koja zapravo nečemu korisnom i služi. Ali trenutno su u modi DOGE, LTC, ETC i slično, mreže koje samo proizvode sumpor, pepeo i *****.
Ne diraj mi Etc haha ..sto se mene tice bull moze i da se zavrsi hvala ETC

Kucici se ponovo upregli u Maskove sanke

Predlagao sam delimican izlazak iz ETH na 3000$, a slicno bih predlozio i sada na 4000$... Iako ne deluje kao da je korekcija iza ugla, ovo je svakako cena koju bi trebalo da dotaknemo kao dno u sledecem bear-u, tako da, ko gleda dugorocno, stepenasta prodaja (ako nastavimo nagore) nije losa ideja. Npr. na svakih 100$ cene nagore, prodaja odredjenog malog dela, ako usledi veca korekcija moze da se dokupi sa svim $ koji su akumulirani (iznad te cene u korekciji), ako ne bude korekcije opet smo zadovoljni jer dizemo prosek kupovine, a i sama cena je lepa. Ovo je za one koji imaju vremena da isprate i hoce koji % vise $ da im ostane u dzepu...
Procente odrediti tako da npr 50% eth ostane za cenu 10k ili koliko ste vec zamislili. Razlika u zaradi nece biti ogromna a rizik je mnogo manji. Na stranu sto akumulirane $ zajedno sa eth mozete baciti na uniswap kao LP.

Doge nisam siguran da ce se bas lako povratiti posle ovoga. Ja ocekujem jos jedan jak damp uskoro. Ocekujem i da pocne da se preliva malo u LTC koji se bori ceo dan da predje 370. Nikako da probije.
Shiba se solidno drzi posle korekcije, verujem da ce uskoro opet gore. I tu moze da se preliva iz Doge. Inace nisam znao da su developeri Shibe Vitaliku dali 50% novcica. Kapiram da vrlo lako moze da sabije jos 2 nule ako se bude shitina hajpovala.

Edit: Ja o dzukelama, vuk na vrata... Probi LTC i ode gore.

Poslednja izmena:
Krenuo je LTC (y)

Aha, izgleda da ce napasti 400$. Ocekujem odbitak jer je i na 0.007 sledeci otpor. Ako i to probije ATH mu ne gine.

Ltc konacno napustio top 10, odavno mu tu nije mesto, ne ocekujem da ce se vise vratiti, u proteklih par nedelja je imao sve indikatore na svojoj strani ali kao sto sam i napisao, da je bilo koji drugi novcic u pitanju imali bi kakav takav pump ali ne i ltc.
Jednostavno je, ne zaboravlja se ono sto je charlie uradio prosli put, niko ozbiljniji nece uci i rizikovati dva puta istu gresku
Ceo Bench je uz tebe, ne daj se. :D

Bogami LTC samo sto nije na 400.
Ja nakupovah Stellar danas, ne nesto Bog zna sta, ali racunam da samo on nije opalio do sada..
Jel ima neko neka predvidjanja?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno