Shitine u ovom bullu cuda prave.Ovo je BTC weekly, stochastic RSI pokazuje da stvara pritisak za skok, ali za BTC bi bilo najbolje da oscilira još neko vreme, ako bi mogao i da dotakne ovaj 21WMA, to bi bilo idealno. Hash ribbons i dalje pokazuje kapitulaciju, čekam buy signal.
Pogledajte prilog 306072
Tada bi verovatno bilo dobro i prebaciti šitcoine u BTC, jedino što ja šitine i ne držim, skoro svi moji altovi su dobri projekti. ETH i IOTA imaju evente na leto koji treba da ih lansiraju u orbitu. XLM je smešno potcenjen, Stellar mreža je u proteklom tromesečju napravila 25 miliona međunarodnih novčanih transakcija i jedna je od retkih koja zapravo nečemu korisnom i služi. Ali trenutno su u modi DOGE, LTC, ETC i slično, mreže koje proizvode sumpor, pepeo i *****.
Ocekujes da ta dva novcica stagniraju sa cenom ili da idu dole?Zivnuce sve, sad bi moglo da polako pocne presipanje iz doge i eth-a. Samo lagano
Bi moglo, polako pocne, lagano.Zivnuce sve, sad bi moglo da polako pocne presipanje iz doge i eth-a. Samo lagano
Uvek.. samo čekam zacrtano odavno, i polako dolazi jedan po jedan target.Zvučiš prilično samouvereno![]()
Doge je imao lep pad od juče, oko 40% kroz btc odnos... ko god ga hodluje, ne bih mu bio u koži, jer realno targeti ne postoje višeOcekujes da ta dva novcica stagniraju sa cenom ili da idu dole?
U pravu si, strpljenje. Ako ti je za utehu ja sam sa oko 100 eth izašao na 370 jer mi je bilo samo da vratim uloženo, a čekao sam dve ipo godine.A onda, gledaš nemo kako raketa ide 😀 Doduše u neko doba ponovo sam ušao i sada sam x2, ali eto...to je brzina i neiskustvo. Možda neko izvuče kakvu pouku 😉Strpljenje je ključno... *** ja sam po prirodi "brz", i nije baš poželjna osobina u kriptu... Ne kažem, od početka godine do sada sam zaradio skoro duplo od uloženog ali sam recimo pravio baš početničke greške... Izlazio, ulazio u razne novčiće, na kraju sam sad iz ETH skroz izašao na 3750 USD, iz ADA skroz na 1.75 ali eto, omašio jer sam žurio.
Ne diraj mi Etc haha ..sto se mene tice bull moze i da se zavrsi hvala ETCOvo je BTC weekly, stochastic RSI pokazuje da stvara pritisak za skok, ali za BTC bi bilo najbolje da oscilira još neko vreme, ako bi mogao i da dotakne ovaj 21WMA, to bi bilo idealno. Hash ribbons i dalje pokazuje kapitulaciju, čekam buy signal.
Pogledajte prilog 306072
Tada bi verovatno bilo dobro i prebaciti šitcoine u BTC, jedino što ja šitine i ne držim, skoro svi moji altovi su dobri projekti. ETH i IOTA imaju evente na leto koji treba da ih lansiraju u orbitu. XLM je smešno potcenjen, Stellar mreža je u proteklom tromesečju napravila 25 miliona međunarodnih novčanih transakcija i jedna je od retkih koja zapravo nečemu korisnom i služi. Ali trenutno su u modi DOGE, LTC, ETC i slično, mreže koje samo proizvode sumpor, pepeo i *****.
To the moon or mars 😁Kucici se ponovo upregli u Maskove sanke
Na koje kucice mislis? Sad ih ima viseKucici se ponovo upregli u Maskove sanke
Dead cat bounce, DOGE .Doge se lomi
Na koje kucice mislis? Sad ih ima vise![]()
Ceo Bench je uz tebe, ne daj se.Ltc konacno napustio top 10, odavno mu tu nije mesto, ne ocekujem da ce se vise vratiti, u proteklih par nedelja je imao sve indikatore na svojoj strani ali kao sto sam i napisao, da je bilo koji drugi novcic u pitanju imali bi kakav takav pump ali ne i ltc.
Jednostavno je, ne zaboravlja se ono sto je charlie uradio prosli put, niko ozbiljniji nece uci i rizikovati dva puta istu gresku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari