Za ovih 10ak godina sam promenio redom, mozda cak i preskocim neku:
1. Societe - bili su ok, batalio jer nisu hteli da mi daju kredit za tv iz nekog glupog razloga. Imali su i penzioni fond, koji je prsao, tj. zavrsio kod ddr valjda, nikad nije bilo guzve
2. Intesa, nista pohvalno za njih. Na stranu sto su mi dali pogresan info za amex blue i vezu sa tekucim, pa me je pocepala kamata kada sam podigao vecu sumu. Guzva kao u Posti..
3. Vojvodjanska - kriminal. Kada je bila ona frka da su bankomati gutali kartice zbog neke prevare, meni paroguta bankomat, pitam za pomoc u ekspozituri koja se zatvarala i nakon natezana mi zaposleni rece da jedem g.... Pri tome iz cc mi zena kada sam zalio rece, jao oni su iz NBG, to su sve idioti...

) Apsolutni hejt za njih
4. Erste - bili su super sem frke oko lokacija bankomata i tablice famozne. Nikad guzva
5. Aik banka - bili su bas povoljni, ali poskupese i problem sa bankomatima. Nikad guzva
6. Telenor banka - bilo ok, ali za neke stvari tipa rate bez kamte, cekovi... Tj za presipanje iz supljeg u prazno nije bio ok izbor, mislim da nije ni sada
7. Unicredit - skroz ok, bila super fora minus do 12000 bez kamate, ali def malo skuplji od ostalih. Bili su najpovoljniji za rate bez kamate
8. MTS banka - meni najbolja do sada, ali mislim da necu ostati kada budu Stedionica
9. Credit agricole, zaboravih ih. Bili su najjeftinija banka sa gold karticom, nikad guzva, ali u BG na glupim lokacijama za bankomate.
E sada posle raspada MTS, imam sledece dileme:
1) Sberbank, uz a1 ponudu daju 5000 dobrodoslice, 6 meseci besplatno odrzavanje tr i one neke servise kao pomoc na putu, majstor, lekara bla bla, redovna cena bese 320 din. Ide i ona Super kartica za placanja koja daje vise bodova za one koji skupljaju. Kapiram da uzmem to, pa palim ako deru?!
2) Direktna banka, deluje mi povoljno i nema guzvi koliko sam primetio
3) Mobi, sve vec receno oko njih, ali kod mene guzva na bankomatu uvek
Uglavnom, nisam zahtevan korisnik, treba mi debitna kartica, mob aplikacija, sto jeftinija placanja preko iste, devizni racun sa pozeljnom menjacnicom sa dobrim kursom i da se ne gubi puno vremena na salterima ili u jurnjavi za podizanje novca. I skrtica sam kada je u pitanju koliko novca bih ostavio banci, jer smatram otimacinom ovo koliko uzimaju po raznim osnovima.
I da, gledam a1 wallet, koji je kao free, pa kapiram da u njemu mogu da se nose pare za ne daj Boze, valjda moze da se podize na svim master card bankomatima?!