Ko moze da ceka cikluse onda forumi nisu mjesto za njega, nego neke egzoticne destinacije.

Zasto ovaj bull run nije kao predhodni? Ovaj ce trajati duze od prethodnog? Ili ce trajati do kraja nasih zivota?
Nemoguce da nesto moze duzi vremeski period da raste, nekad mora i da pada.

Ko onda gubi ako svi dobijaju, razmislite o tome...
Sjecam se 2018 kad sam odlucio da predjem u fiat, kad je u kripto usao mesar, automehincar, kondukter, tetkica iz skole, pekar i ostali, znao sam da je bull runu dosao kraj, medjutim citajuci forume i slusajuci drugove koji su isto kao i ja duze vremena u kriptu, svi su bili sigurni da btc i sve ostalo sa njim ne moze da padne, slusajuci njih u februaru 2018 portfolio mi je bio na nekih -40%, svi su imali neku pricu "to je zdrava korekcija" itd, cekajuci jos portfolio je pao za -60%, tad sam i presao u fiat, ali to je bilo dosta kasno. Sad moze neko da mi kaze - da nisi prodao tad btc na 10k i eth na 250$, sad bi bio u velikom plusu, e taj koji to kaze neka procita prvu recenicu.

U suprotnom, ako ste usli u kripto da brzo napravite pare, vjerujte mi bolje da zalite za 50% plusa nego da prodajete na 50% minusa. Moje misljenje je da bull run ne moze jos dugo da traje i da cemo vrlo tesko vidjeti cifre koje se ovdje pominju - btc preko 100k, eth 10k, ltc 5k itd, nije nemoguce i naravno da bi nam svima to odgovaralo, ali kako vrijeme prolazi sumjam da ce se to desiti, kao sto sam i prije negdje napisao btc u ovom krugu 70-80k, eth 3-4k, ostale i ne pratim iskreno.