Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@CTR99 samo je napomenuo bi trebalo da kazem da ideja nije moja ( i upravu je covek sto se toga tice ).

Malo mi je tesko da prenosim jel da bi ga pratio moras imati zivce ko saj i gledati mesecima kako sve raste osim onoga sto cekas ( dobio sam sede u decembru cekajuci etherium u Januaru svojevremeno). Ali su mu saveti za ADA-u i DOT vredeli svu mogucu subskripciju..

Tamo se retko prica o BNB-u, a skoro nikako o DOGE u i LTC-u i XRP-u.. ( XRP je sklonjen sa SAD menjacnica ja mislim )

Ono sto savetuje sad jeste da ako vam je portfolio mnogo u ETH-u da deo tog etheroima (10-25% ) prebacujete lagano u BTC ili LINK tokom narednih par nedelja.

Ja sam i dalje 100% u Dolarima i jos uvek nisam nista kupio. Mada sam ja skoro skupio sve sto mi treba tako da me zabole ( za kucu ce da bude pitanje samo da li ce biti i za bazen i kolika ce da bude )..

( Potvrdio je neku moju ideju da bi LINK mogao da ide gore na leto ako budemo imali hladjenje celog trzista )

Kad krenem da kupujem plan je da bude 40% BTC 40% LINK, ada i dot po 10% ( zadnja dva zbog stakeovanja) ETH ne bi kupovao sad jel sam taj voz propustio ( za narednih par meseci ocekujem stagnaciju istog )...

Inace mrzim vas sve koji imate ETH jel sam ga ja prerano prodao ;)

Ne rauzmem logiku iza "Link mogao da ide gore na leto ako budemo imali hladjenje celog trzista"
Ako sve bude padalo pasce i on. Ako bude raslo, rasce i on. Po cemu bi Link bio jedini u zelenom dok ostali krvare?

Hladjenje pod tim mislim da se vrtimo oko 40-49k mesecima ( kao sto se sada vrtimo izmedju 50-60k mesecima ), ako krene da pada mnogo nize super ali nazalost neverujem da je 30-39k dostizno ...

Zasto Link -> ADA DOT i sve ostalo je mnogo skocilo LINK nije, a to je jedan od onih kojih pratim. Ima mnogo ljudi na forumu koji misle drugacije i smatraju ga shit coin-om ( istrazi sam i donesi sam zakljucak, mada koliko je fundamentalno dobar coin ne znaci mnogo kad DOGE i XRP skacu ovoliko koliko skacu.. )

Pogledaj njegov grafik vidis koliko je istorijski mogao da skoci i to je to ...

Sve se svodi na dve stvari

1. Nije skocio dugo..
2. Znao je da skace u toku leta..

I na to dodas da je skakao lepo kad je BTC bio relativno miran proslo leto ..

Jeste retardirano ali *** -> Da sam dobar u ovome ne bi pisao ovde nego bi mlatio milione i odavno bio u penziji ( i sigurno ne bi placao drugima da mi daju savete sta da raidm ) .

EOS isto nije skocio mnogo, 1/3 ath.
ETP, nemam pojma sta je to, ali isto nije skocio mnogo.
Eos mislim da ima doata prostora za skok.

Hladjenje pod tim mislim da se vrtimo oko 40-49k mesecima ( kao sto se sada vrtimo izmedju 50-60k mesecima ), ako krene da pada mnogo nize super ali nazalost neverujem da je 30-39k dostizno ...

Zasto Link -> ADA DOT i sve ostalo je mnogo skocilo LINK nije, a to je jedan od onih kojih pratim. Ima mnogo ljudi na forumu koji misle drugacije i smatraju ga shit coin-om ( istrazi sam i donesi sam zakljucak, mada koliko je fundamentalno dobar coin ne znaci mnogo kad DOGE i XRP skacu ovoliko koliko skacu.. )

Pogledaj njegov grafik vidis koliko je istorijski mogao da skoci i to je to ...

Sve se svodi na dve stvari

1. Nije skocio dugo..
2. Znao je da skace u toku leta..

I na to dodas da je skakao lepo kad je BTC bio relativno miran proslo leto ..

Jeste retardirano ali *** -> Da sam dobar u ovome ne bi pisao ovde nego bi mlatio milione i odavno bio u penziji ( i sigurno ne bi placao drugima da mi daju savete sta da raidm ) .
I ja sam gledao sta je manje "skocilo" kada sam odlucivao gde da ulozim. Evo sta sam primetio, mozda ti se nesto ucini interesantnim. Posmatrao sam minimum nakon ATH 2017/2018 i trenutnu vrednost. Pored LTC-a (koga ne volis :)) tu su jos: DASH, ZEC, ETC, BCH i verovao ili ne XRP. Da kazem grubo da su napravili x10, dok su drugi napravili x 20, x 30, x 50, x100, a neki i preko x100. U toj grupi (mali rast) su bili i NEO i XMR, ali su se u poslednje vreme malo "odlepili". Vezano za XRP setih se svog profesora fizike koji rece :"Izgled cesto vara, rece jez i sidje sa ribace cetke." :)

Screenshot (105).pngLitecoin, pogled na weekly time frame govori da imamo veoma malo resistance-a na cenama iznad. Fakticki imamo resistance na 275 koji sad napadamo i pitanje je momenta kada ce biti probijen. Ukoliko uspostavimo support na 275 napad na ATH je vise nego izvestan, posle toga krece price discovery. Svi koji su ga svo ovo vreme cuvali siguran sam da ce zadovoljno trljati ruke uskoro.

Zatvoren monthly candle = long-legged doji u uptrendu na makro planu.

Na mikro planu weekly i daily candle iznad 8w sma i 20d sma.

Moj utisak je da velika vecina u kriptu ocekuje proboj ATH u prvoj polovini Maja.

Vec sam napisao da drzim USDT ocekujem downtrend u Maju i test 21w EMA, eventualno, mada malo vrv 200d SMA.

Kakva su vasa misljenja za sledeci mesec i daljeg trenda?

Pogledajte prilog 305305Litecoin, pogled na weekly time frame govori da imamo veoma malo resistance-a na cenama iznad. Fakticki imamo resistance na 275 koji sad napadamo i pitanje je momenta kada ce biti probijen. Ukoliko uspostavimo support na 275 napad na ATH je vise nego izvestan, posle toga krece price discovery. Svi koji su ga svo ovo vreme cuvali siguran sam da ce zadovoljno trljati ruke uskoro.
Kako stoje stvari izgleda mi kao da ce sutra otici na 280 ali videcemo. Vreme mu je da i odnos skoci preko 0.005.

Kako stoje stvari izgleda mi kao da ce sutra otici na 280 ali videcemo. Vreme mu je da i odnos skoci preko 0.005.
Kad LTC opali nece stati.. Chart kroz BTC odnos pokazuje sav potencijal koji ima LTC. Na RSI imamo bullish divergence. Za LTC je bitno da probije prethodni ATH, posle toga moguca je i parabola ukoliko hajp bude odgovarajuci i ako BTC nastavi putem prema 100k.Screenshot (104).png

Ltc konacno napustio top 10, odavno mu tu nije mesto, ne ocekujem da ce se vise vratiti, u proteklih par nedelja je imao sve indikatore na svojoj strani ali kao sto sam i napisao, da je bilo koji drugi novcic u pitanju imali bi kakav takav pump ali ne i ltc.
Jednostavno je, ne zaboravlja se ono sto je charlie uradio prosli put, niko ozbiljniji nece uci i rizikovati dva puta istu gresku

Ltc konacno napustio top 10, odavno mu tu nije mesto, ne ocekujem da ce se vise vratiti, u proteklih par nedelja je imao sve indikatore na svojoj strani ali kao sto sam i napisao, da je bilo koji drugi novcic u pitanju imali bi kakav takav pump ali ne i ltc.
Jednostavno je, ne zaboravlja se ono sto je charlie uradio prosli put, niko ozbiljniji nece uci i rizikovati dva puta istu gresku
Mene ovakvi komentari zaista raduju, to je pokazatelj da su neki od vas digli ruke od LTC-a sto je super, jer novac uzima 2-3% ostali gube jer jure iz koina u koin koji se pumpa i to je realnost kripta. Usudio bih se prognozirati 500$ za LTC u maju 2021, ali da ne trcim pred rudu da sacekamo da prvo probije ATH.
U top 10 je jedan DOGE sto je realno apsurd pogotovo ako je glavno objasnjenje za skok istog tweet od Elona Muska ili Marka Kubana...
Ne mogu da zamislim da bilo ko u svom portfoliu nema barem neku kolicinu LTC-a a da razmislja da kupi SOL ili ADA ili ne daj Bože DOGE.

Stvarno si nam falio, odavno te nije bilo da mracis. Zabrinuo sam se za tvoje zdravlje, da ti nije pala kolicina pakosti u organizmu slucajno. Moze da se rikne od toga 😁
Cim ti dodjes da mracis LTC te demantuje u kratkom roku. Tako ce i ovog puta da bude. Jedino sto ne znam kada cemo te posle videti :cool:

Kim_Jong_LTC (letece)_To_The _Moon :D

☀️ ATH posle nedelju dana konsolidacije 😎 🥳

BTC-ETH-LTC-BCH-SOL-01-05-2021-2101h-ATH.png

Kida ETH. Diff skace kao lud i gura cenu lepo a bitman samo trlja ruke, oni asisi kao da kopaju zlato direktno.

Ni u ludilu na 3K!!! I 5K je smesna cifra. Cekaj covece, ne budali, ne daj dzabe novcice.
Kad se setim cene od 1200 i moje srece... Pa zamisli sad ovo... Da se uzmu pare, zivot je kratak, zamisli da me udari autobus, umro bih sto ne mogu da trosim pare :D Nemam ja sad neke sulude cifre, prodavao sam vec nesto izrudareno po tada dobrim cenama ali imam odredjenu kolicinu i prezadovoljan sam. E sad samo jos za one koji kazu da je ovo glupost, piramida i bla bla bla, ove pare ne mogu da se zarade a kamoli da se ustede nikad radeci posten posao.

Kida ETH. Diff skace kao lud i gura cenu lepo a bitman samo trlja ruke, oni asisi kao da kopaju zlato direktno.

Ni u ludilu na 3K!!! I 5K je smesna cifra. Cekaj covece, ne budali, ne daj dzabe novcice.
Vidi ga ovaj Pera Lozac. 3k je odlicna cifra i da ode na 10k kasnije. Prodas deo i ne razmisljas sta ako. Bolje se osigurati sada i napraviti nesto, nego ostati bez icega. Meni je odlicna cifra bila i 1.5k. Doduse da sam sacekao sada bih imao penthaus :)

Stvarno nema razloga da ltc stagnira jedini. Posto sam prodao sav eth na 2440 cekajuci buyback ispod 2k i da kesiram kusur sto se nije dogodilo, 50% te sume sam ostavio u usdt , a 50% ubacio u ltc na 253 sto mi je delovalo razumno jer je pre oko 2 nedelje prelazio 350 ako se ne varam. Mislim da ce lakse ltc do 500 nego eth do 5000. Mada je moj target za izlazak iz ltc sad dosta skromniji, na oko 340-350 bih izasao i ostavio taj deo u usdt do jula kada bih gledao to legalno da podignem.

Saj gleda potencijal..sto je i u pravu. ETH moze sigurno od 5- 10k ovaj ciklus, sve u zavisnosti dokle BTC dotera(medjutim mislim da ce sada na 3k biti ozbiljan odbitak od te cifre jer je psiholoska granica plus fib level, mora malo hladjenje jer se vec oseca opasna euforija oko eth....a tu obicno bude "ajmo nazad malo"). Ali na tom putu od 3k pa nadalje bice jos dosta pullbackova, stagnacija, nerviranja i svega ostalog da te novcic izludi...ko nema zivce za to ovih 3k je odlicna cifra, posebno ko je usao bas rano......

Vidi ga ovaj Pera Lozac. 3k je odlicna cifra i da ode na 10k kasnije. Prodas deo i ne razmisljas sta ako. Bolje se osigurati sada i napraviti nesto, nego ostati bez icega. Meni je odlicna cifra bila i 1.5k. Doduse da sam sacekao sada bih imao penthaus :)
Nije odlicna cena nego su apetiti mali ;)
Neka sam Pera Lozac ali stvarno mislim da je cena sica. Nije lako zaraditi razliku izmedju ove cene i cene za par meseci, samo zato sam to napisao. Ako imas neki cilj i hoces to sada i nikada ti nece biti zao zbog toga go for it, podrzavam 1000%. Ali ako se izlazi samo jer cena nije losa onda sam apsolutno protiv. Sve ispod 5K za ETH je bescenje. Potpisujem! I 5K je malo za kraj godine... Neka sam "lozac" realno razmisljam.

Saj gleda potencijal..sto je i u pravu. ETH moze sigurno od 5- 10k ovaj ciklus, sve u zavisnosti dokle BTC dotera(medjutim mislim da ce sada na 3k biti ozbiljan odbitak od te cifre jer je psiholoska granica plus fib level, mora malo hladjenje jer se vec oseca opasna euforija oko eth....a tu obicno bude "ajmo nazad malo"). Ali na tom putu od 3k pa nadalje bice jos dosta pullbackova, stagnacija, nerviranja i svega ostalog da te novcic izludi...ko nema zivce za to ovih 3k je odlicna cifra, posebno ko je usao bas rano......
Saj gleda potencijal u coin-u sa kojim nema veze i lozi masu nacinom na koji pise i jos naglasava da realno razmislja ( sto ne znaci da ETH nece otici na 10k btw ). Gledam potencijal i ja koji sam u ETH-u evo jos malo 5 godina i treba biti obazriv a ne samo napisati "Ni u ludilu na 3K!!! I 5K je smesna cifra. Cekaj covece, ne budali, ne daj dzabe novcice." Lozenje naroda bez pokrica. I ja verujem da ce ETH otici bas visoko ali to ne znaci da necu izaci ( ili neko drugi ) na odredjenim nivoima da obezbedim sebi nesto i u real life-u. A pogotovo necu loziti masu na taj nacin. To je sve samo ne realno. To je u fazonu "Trust me bro" meme-a.

Nije odlicna cena nego su apetiti mali ;)
Neka sam Pera Lozac ali stvarno mislim da je cena sica. Nije lako zaraditi razliku izmedju ove cene i cene za par meseci, samo zato sam to napisao. Ako imas neki cilj i hoces to sada i nikada ti nece biti zao zbog toga go for it, podrzavam 1000%. Ali ako se izlazi samo jer cena nije losa onda sam apsolutno protiv. Sve ispod 5K za ETH je bescenje. Potpisujem! I 5K je malo za kraj godine... Neka sam "lozac" realno razmisljam.
Sta covek da ti odgovori na takvu recenicu "Nije odlicna cena nego su apetiti mali". Verujem da su moji apetiti veci od tvojih "realno" 50x ;)
Stvarno mislim = Trust me bro.

ETH je dobar i jak koin, 5k ce biti ako ne ove onda sledece. Moja procena za eth. je nekih 8k next year.

Saj gleda potencijal u coin-u sa kojim nema veze i lozi masu nacinom na koji pise i jos naglasava da realno razmislja ( sto ne znaci da ETH nece otici na 10k btw ). Gledam potencijal i ja koji sam u ETH-u evo jos malo 5 godina i treba biti obazriv a ne samo napisati "Ni u ludilu na 3K!!! I 5K je smesna cifra. Cekaj covece, ne budali, ne daj dzabe novcice." Lozenje naroda bez pokrica. I ja verujem da ce ETH otici bas visoko ali to ne znaci da necu izaci ( ili neko drugi ) na odredjenim nivoima da obezbedim sebi nesto i u real life-u. A pogotovo necu loziti masu na taj nacin. To je sve samo ne realno. To je u fazonu "Trust me bro" meme-a.

Sta covek da ti odgovori na takvu recenicu "Nije odlicna cena nego su apetiti mali". Verujem da su moji apetiti veci od tvojih "realno" 50x ;)
Stvarno mislim = Trust me bro.
Saj se sigurno nagledao dosta slucajeva kako su ljudi prodavali prerano pa propustili glavne dobitke...zbog toga takve parole :)

Sto se tice cena niko ne moze da bude pametan i da zna bilo sta....svi oni koji daj Boze docekaju ETH na 10k ovog ciklusa sigurno nisu bili prepametni pa cekali tu cenu nego vise ludi realno.
Ja npr nisam nijednom uzeo nikakav profit na ETHu a usao sam na oko 150 dolara....doduse nisam puno komada kupio kao neki ali je to sada vec ozbiljna cifra za mene. Isto verujem da ce ici daleko iznad 3k ali ko sada uzme lovu....mislim da nije pogresio nikako....kripto nagradjuje strepljenje samo ne treba ici u krajnost pa se provozati u oba smera. Nisam doziveo al mislim da nema nista gore od toga.

Poucen predjasnjim iskustvom, po mom misljenju, instinktu, nazovite to kako hocete, imali smo ekspresno vracanje nakon one mini korekcije svih altova, pa onda rast pojedinih, i finalno ce to izgleda biti xrp, etc i ltc i jos neki dobro nama znani.
To mi govori da je trziste itekako prezasiceno.
Ukoliko btc bude probio ath i produzi dalje, pa se prelije nesto u altove koji su izmrcvareni i retki su oni koji jos uvek imaju potencijal za x 2-3, sto cisto sumnjam da ce se desiti, mozemo ocekivati blazi rast istih.
Ukoliko se to ne dogodi, ovo ce se zavrsiti i prethodna korekcija ce biti mala za ono sto ce uslediti i to ce sigurno biti jedno duze hladjenje, sto je meni verovatniji scenario, a cini mi se i povoljniji za sve nas.
Ja cu polako posle ovonedeljne berbe ponovo u usdt, naravno postepeno, izuzev ltc-a i long term coina.
A ako vidimo da se doge pumpa i dalje, cak sam i ja kupio i uzeo tu jedno 20% profita (ne verujem ni sam da sam kupio jer sam rekao da necu nikad) jasna vam je psiholoska situacija mase :)
Mnogo je iskusnijih clanova ovde od mene i nekom ce zvucati ovo glupo verovatno ali eto htedoh da podelim misljenje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno