@CTR99 samo je napomenuo bi trebalo da kazem da ideja nije moja ( i upravu je covek sto se toga tice ).
Malo mi je tesko da prenosim jel da bi ga pratio moras imati zivce ko saj i gledati mesecima kako sve raste osim onoga sto cekas ( dobio sam sede u decembru cekajuci etherium u Januaru svojevremeno). Ali su mu saveti za ADA-u i DOT vredeli svu mogucu subskripciju..
Tamo se retko prica o BNB-u, a skoro nikako o DOGE u i LTC-u i XRP-u.. ( XRP je sklonjen sa SAD menjacnica ja mislim )
Ono sto savetuje sad jeste da ako vam je portfolio mnogo u ETH-u da deo tog etheroima (10-25% ) prebacujete lagano u BTC ili LINK tokom narednih par nedelja.
Ja sam i dalje 100% u Dolarima i jos uvek nisam nista kupio. Mada sam ja skoro skupio sve sto mi treba tako da me zabole ( za kucu ce da bude pitanje samo da li ce biti i za bazen i kolika ce da bude )..
( Potvrdio je neku moju ideju da bi LINK mogao da ide gore na leto ako budemo imali hladjenje celog trzista )
Kad krenem da kupujem plan je da bude 40% BTC 40% LINK, ada i dot po 10% ( zadnja dva zbog stakeovanja) ETH ne bi kupovao sad jel sam taj voz propustio ( za narednih par meseci ocekujem stagnaciju istog )...
Inace mrzim vas sve koji imate ETH jel sam ga ja prerano prodao