[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Moje analize su ozbiljne, daleko od toga da su samo nadanja. Na zalost LTC je i ovog puta uzasno kasno krenuo, drugi su skocili daleko vise. Nisam ja LTC precenio uopste, moze se recu da sam ostale potcenio. Daleko od toga da ga shilujem. Pratim ga ozbiljno, delim informacije ali trziste je surovo. Doge su prestigle LTC u svakom smislu, bolest mozga. To ne bi smelo da se desi a opet, svedoci smo da se desava. Ovo je poslednju put da ovako ulazem pare, to je jedino sigurno. Shitovi kojih ima stotine milijardi su opet najvise skocili...Ti uvek pricas o LTC-u i kada treba i kada ne treba i generalno lozis masu svojim postovima koji se u vecini slucajeva baziraju na tvojim nadanjima bez duboke tehnicke analize kako je ti nazivas. Vise tvoji postovi iritiraju druge, jer ko o cemu baba o ustipcima. Niko ne prica o svojim novcicima ovde na nacin na koji ti pises. Ili u tvom slucaju o novcicu. LTC ovo, LTC ono. U bull market-u nema novcica koji nije skocio. Nema razloga da to ne uradi i LTC. Neki su vise, neki manje. Bitno je da su skocili. Samo ne treba presdstavljati LTC kao "one coin to rule them all" i s(h)ilovati ga do besvesti.