U mom kraju bi rekli:"Sprdaju se"😂. Stvarno sramota za kripto.A Doge?
Ne verujem koliko su skocile.
Tacno ne znam sta da ocekujem sad. Logicno bi bilo da kad se Doge ovako pumpa da ce da se prelije na btc i ostale altove uskoro.Ovaj Doge je sramota za kripto. Dodje neki FOMO, njegova prva kripto investicija u životu i udje na 0.15 na već 200% i napravi 100% za jedan dan dok mi poginusmo da nadjemo dobar i kršten projekat koji će napraviti bar 5x.
Kao sto regulisu GME stock? Ovo ce uvek ovako biti. Jedino sto ce se desiti je da ce amplitude biti manje kad udje vise ljudi. Pa umesto 100% gore dole, bice 20% max.Ko god pumpa doge verovatno radi i long sa velikom polugom i tako se osigurava. U jednom trenutku ce samo da okrenu na dole.
Bas juce sto sam pisao, dokle god ovakve stvari budu dozvoljene i ovako se otvoreno manipulisalo (musk i ostali) kripto ce biti zanimljiv i ici ce gore.
Kad ga regulatori pritisnu tu ce biti rasprodaja i kraj bula.
Da. Ogranicis ili zabranis trgovinu i dovidjenje.Kao sto regulisu GME stock? Ovo ce uvek ovako biti. Jedino sto ce se desiti je da ce amplitude biti manje kad udje vise ljudi. Pa umesto 100% gore dole, bice 20% max.
Da, mislim da je sprdnja. Ne pada mi na pamet da investiram u to, a gledam sta mi se gleda. Svima koji ulazu zelim najiskrenije i od srca da zarade milione.Ako mislis da je to sprdnja, nemoj da investiras i nemoj da ga gledas krastavac. Nek raste, ako neko hoce da ulaze pare u takve stvari, nek zaradi.
Nisam pisao tebi nego generalno, da ne bude zabuneDa, mislim da je sprdnja. Ne pada mi na pamet da investiram u to, a gledam sta mi se gleda. Svima koji ulazu zelim najiskrenije i od srca da zarade milione.
Samo neka se preliva. Vratice se nazad u BTC i ostale smislene koine koliko sutra (najkasnije do ponedeljka).све се прелива у кера проклетог, још мало и има да буде одмах иза етеријума, већ је претекао кардано и полку
Neka se zahvali zeni sto od njega ne bi postao neskucnik.Juce slusam bruazera koga opasno drma FOMO i izjavu kako bi sad prodao stan i kupio ETH za te pare (navodno ne moze zbog zene). Kako kazu neki ljudi da ce ici na 5,10 hiljada i ostalo.
Kao da gledam sebe pre par godina, mada ja nisam imao te fantazije o prodajama stanova Ne mogu da mu objasnim da je sad preveliki rizik ,voz je prosao za te avanture i da ceka sledeci potop za kupovinu.
ja sam bnb usao na 390 izasao na 540 usao na 550 izasao na 545 i presaltao na kuče. od sinoc do malo pre na kučetu zaradio svoju mesecnu platu i ostao unkučetu ako planira da glumi Lajku ako krene da pada izlazi n. 27 i duplirao sma kintu.... toliko za danas
p. s. uvek treba imati meru kamioni avioni ostalo su navlakusa, samo skidanje kajmaka i pazite na holesterol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari