Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel neko od vas dize tu veliku lovu sto napravi, kakve su procedure za tako nesto?

Ovaj Doge je sramota za kripto. Dodje neki FOMO, njegova prva kripto investicija u životu i udje na 0.15 na već 200% i napravi 100% za jedan dan dok mi poginusmo da nadjemo dobar i kršten projekat koji će napraviti bar 5x.
Tacno ne znam sta da ocekujem sad. Logicno bi bilo da kad se Doge ovako pumpa da ce da se prelije na btc i ostale altove uskoro.
Sa druge strane mozda pumpaju doge da bi napravili fomo na celo trziste i istresali btc i eth.
Ako bih morao da pogadjam, rekao bih da nas ocekuje hladjenje do kraja meseca.

Ako mislis da je to sprdnja, nemoj da investiras i nemoj da ga gledas krastavac. Nek raste, ako neko hoce da ulaze pare u takve stvari, nek zaradi.

Ko god pumpa doge verovatno radi i long sa velikom polugom i tako se osigurava. U jednom trenutku ce samo da okrenu na dole.
Bas juce sto sam pisao, dokle god ovakve stvari budu dozvoljene i ovako se otvoreno manipulisalo (musk i ostali) kripto ce biti zanimljiv i ici ce gore.
Kad ga regulatori pritisnu tu ce biti rasprodaja i kraj bula.

Ko god pumpa doge verovatno radi i long sa velikom polugom i tako se osigurava. U jednom trenutku ce samo da okrenu na dole.
Bas juce sto sam pisao, dokle god ovakve stvari budu dozvoljene i ovako se otvoreno manipulisalo (musk i ostali) kripto ce biti zanimljiv i ici ce gore.
Kad ga regulatori pritisnu tu ce biti rasprodaja i kraj bula.
Kao sto regulisu GME stock? Ovo ce uvek ovako biti. Jedino sto ce se desiti je da ce amplitude biti manje kad udje vise ljudi. Pa umesto 100% gore dole, bice 20% max.

Kao sto regulisu GME stock? Ovo ce uvek ovako biti. Jedino sto ce se desiti je da ce amplitude biti manje kad udje vise ljudi. Pa umesto 100% gore dole, bice 20% max.
Da. Ogranicis ili zabranis trgovinu i dovidjenje.

Poslednja izmena:
Ako mislis da je to sprdnja, nemoj da investiras i nemoj da ga gledas krastavac. Nek raste, ako neko hoce da ulaze pare u takve stvari, nek zaradi.
Da, mislim da je sprdnja. Ne pada mi na pamet da investiram u to, a gledam sta mi se gleda. Svima koji ulazu zelim najiskrenije i od srca da zarade milione.

limitiranje sell ordera na po 1500 kučića na svakih 0.01 pa neka padne slobodno kako on raste ja mu dizem limit 😉

^ziva istina svaki put se cimnem, onda razmislim i batalim prodam a on nastavi... udjem na 0.018 i sad nek vozi

odlicno je ko ima vremena ali pored posla tesko moze valjano da se prati... svojevremno sam forex kurs zavrsio i nikad se nisam bavio time... eto neke koristi i od toga

BNB samo tone 😞

све се прелива у кера проклетог, још мало и има да буде одмах иза етеријума, већ је претекао кардано и полку

ode kuca a tako je bio dobar, sad se ceka dole, pokuoio ga ponovo na. 36 čuka ce miniskoči

све се прелива у кера проклетог, још мало и има да буде одмах иза етеријума, већ је претекао кардано и полку
Samo neka se preliva. Vratice se nazad u BTC i ostale smislene koine koliko sutra (najkasnije do ponedeljka).

A do tada, eto prilikice za dopunu. Link deluje lepo, a i DOT (mada je i dalje prenapumpan). Mogao bi i ETH malo da ljosne do recimo 2100, ne bi nista falilo!

told ya ccc doge preko 720 satosi ide ovo jos uvis ....

Juce slusam bruazera koga opasno drma FOMO i izjavu kako bi sad prodao stan i kupio ETH za te pare (navodno ne moze zbog zene). Kako kazu neki ljudi da ce ici na 5,10 hiljada i ostalo.
Kao da gledam sebe pre par godina, mada ja nisam imao te fantazije o prodajama stanova :D Ne mogu da mu objasnim da je sad preveliki rizik ,voz je prosao za te avanture i da ceka sledeci potop za kupovinu.

ja sam bnb usao na 390 izasao na 540 usao na 550 izasao na 545 i presaltao na kuče. od sinoc do malo pre na kučetu zaradio svoju mesecnu platu i ostao unkučetu ako planira da glumi Lajku ako krene da pada izlazi n. 27 i duplirao sma kintu.... toliko za danas

p. s. uvek treba imati meru kamioni avioni ostalo su navlakusa, samo skidanje kajmaka i pazite na holesterol

Juce slusam bruazera koga opasno drma FOMO i izjavu kako bi sad prodao stan i kupio ETH za te pare (navodno ne moze zbog zene). Kako kazu neki ljudi da ce ici na 5,10 hiljada i ostalo.
Kao da gledam sebe pre par godina, mada ja nisam imao te fantazije o prodajama stanova :D Ne mogu da mu objasnim da je sad preveliki rizik ,voz je prosao za te avanture i da ceka sledeci potop za kupovinu.
Neka se zahvali zeni sto od njega ne bi postao neskucnik.

ja sam bnb usao na 390 izasao na 540 usao na 550 izasao na 545 i presaltao na kuče. od sinoc do malo pre na kučetu zaradio svoju mesecnu platu i ostao unkučetu ako planira da glumi Lajku ako krene da pada izlazi n. 27 i duplirao sma kintu.... toliko za danas

p. s. uvek treba imati meru kamioni avioni ostalo su navlakusa, samo skidanje kajmaka i pazite na holesterol

Samo se ti igraj sa Lajkom i slicnim coinima 😁
Sreca se treba zasluziti i ne moze trajati vecno.
To sa BNB si dao lep primer kako se ne radi (msm na primer 2 i ulaz na 550 pa izlaz na 545 pa saltanje...) a sa Lajkom.... "kud svi tu i ludi Mujo" 😂
Cekaj da krene istovar!
Pokupices 1 kajmak, 2 kajmak sa nekom drugom Lajkom... onda se osladi, mozda i 3 put uhvatis kajmak ali zato pazi kad naletis na minu nemoj samo ti da pazaris "cuker".... od stresa 😁 cesaces se tamo gde te ne svrbi.

pa ne radi se izlaz sa 550 na 545 ali eto isoalo je dobro, sto kaze moj kum mora nekad i sreca...

mislim da me nisi razumeo za doge duplirao sam ga i sa vise od pkla prebacio u busd a ostalih pola ostavio i limitirao na cifru gde ako izadje sam 100% u plusu. pola od izvucenig ubacio u Bitcoin na 61K

a to zasluzio ne zasluzio je relativno, ko je zasluzio neko ko čekića, neko ko ide u crkvu, neko ko daje prosjacima....

Sutra cekam LTC na 300. Veceras ocekujem jedno odbijanje, mali short i probijanje sutra. Danas se super drzi posle pada BTC-a, ojacao je odnos mrvicu.
A za Doge i dalje ne verujem koliko ga pumpaju a LTC da stoji ispod 300 umesto da vredi bar 600.

Cela priča oko Dogea je u sprečavanju shortera da se opare nakon skoka i teranje istih u gubitak. Ozbiljna ekipa stoji iza ovog novčića sada, ali niko ne zna šta im je krajnji cilj. Ićiće do $1 sigurno u nekom budućem periodu, za posle se ne zna.

Da li jos ko drzi XVG, sve od novembra meseca ima fantastican rast i danasnji skok je izvanredan. Nadam se da ce dostici svoj ATH s vremenom.

Doge preko 500% za nedelju dana. Ko ostane u dogama danas je stvarno hazarder :)

Za to vreme krece i LTC polako. Napadce 300.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno