Šta je novo?

Novi Benchmark forum

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svakako je lepse i lakse kad je bio padajuci meni :)
 
Pitanje: da li postoji opcija da se isključi potvrda markiranja tema kao pročitanih?
Recimo gledam oglase, ono što me ne zanim ne otvaram i hoću sve da označim kao pročitano da bi sledeći put znao šta je novo, svaki put traži potvrdu za "Mark read"!!!

Hvala
 
Opet da pitam da li jos ko ima problem kada ne obelezi kvacicu ''ostani prijavljen'' da mu se posle svega par minuta nekad 2-3 nekad 5-6 ali kratak je period, samo izloguje i sve tako u krug, jel bag neki ili ?
 
Da li postoji mogućnost da se za sidebar da opcija izbora prikazivanja? U 99% slučajeva me ne interesuje šta tu ima, jer za sadržaj na sajtu idem na sajt, ne interesuje me to na forumu (hvala za ukidanje integracije sa sajtom)...
I ne mogu da nađem gdje bješe podešavanje za širinu foruma - da se tabela prikazuje na 98-99% širine i ona uža opcija na čini mi se 90%? Oči mi ispadoše tražeći, ali ne nalazim. Hvala.
 
Forum poseduje dve teme - tamnu i svetlu, obe možete da promenite klikom na ikonicu u hederu ili futeru. Pored toga možete da birate i tip layout-a - fiskna širina ili puna širina. Sve te opcije su dostupne u hederu foruma pored vašeg nadimka.
Na ovo sam mislio - toga više nema izgleda... Ima samo Grid Layout i Flip Sidebar.
 
ima podešavanje širine
1618077256634.png
 
Kod mene nema ta prva opcija.
 
Kod mene ima ta opcija, al mi lepse kad je zagasena :)
 
Поздрав људи, како контактирати модератора да промени име теме коју сам лично отворио? Да не пишем сад овде...
 
Klikni na avatar ili ime dotičnog moderatora zaduženog za taj thread pa "Započni prepisku" sa njim.
 
Dark (Experimental), ali na koju god da se prebacim i kliknem gore na "pilulu" - nema.
 
a jezik? kod mene je tema Dark a jezik srpski
 
Džoni Ingliš... :D :D :D
Ali je isto i kada prebacim na Srpski. Save, Reload - opet nema i taj panel je na engleskom uvijek, barem kod mene.
 
Ima, kako nema...
 
Jel moze da se namesti da "Post automatically merged" ne radi ako je razmak izmedju dva posta istog clana duzi od recimo nedelju dana?

Primer: malopre stavio novi trailer za igru i spojio mi ga sa postom od pre dva meseca, pa tako sada tema nije "dignuta". Bez veze totalno.
https://forum.benchmark.rs/threads/days-gone.480046/#post-6330937


Ili makar da se namesti da racuna datum zadnjeg spojenog posta, a ne prvog... kako bi novi post ("dignuta" tema) uopste bio vidljiv ljudima.
 
Poslednja izmena:
Koju temu koristis?
Imam jedan predlog. Koristim Opera mobile, kod what's new strane pootvaram sve linkove u novim tabovima, držeći long click link pa Open in new tab. Posto browser nema opciju Always open links in new tab, da li bi to moglo na sajtu da se namesti pod preferences? Ili neki drugi browser koji to ima?
 
Koja je fora sa ovim smajlijima (mislim na ove pod "Like")? Ima li neko objašnjenje negde?
Vidim da se ovde spomenulo da su neki negativni... znači sad ćemo jedni drugima iz osvete da lupamo negativne šta li?
 
Ja napisao ovde u temi, detaljno, potrazi...
 
Pročitao sam, napisao si "ja mislim... Ali bolje da admin i moderatori to razjasne":)
Ali pošto si jedino ti donekle razjasnio, dobićeš od mene "like" :giggle:
A ako moderator ne odgovori, dobiće "does not contribute":LOL:

Btw, lik mi upravo dao "does not contribute" :ROFLMAO:
Iskompleksirano dete šta ćeš...
 
Poslednja izmena:
Da, sad je doveo i drugara, sad mi je reaction score -9. Znači deluje. Nije da mi znači nešto.
Ovde sam već skoro 20 god, mada nemam baš puno postova. A ovaj forum je sve gori i gori (tj. sve je više ovako nekih likova) i nije da mi je nešto stalo, ali ovo nema smisla baš. Ne znam je l mogu da prijavim ovakvo ponašanje?
Inače, čovek je na moj post napisao "nije tačno" bez ikakvog obrazloženja. Ispod mu je neko napisao da nije lepo da tako piše bez objašnjenja, na šta je on odgovorio da je već objasnio. No ja ne vidim njegovo objašnjenje nigde, pa sam ga pitao da quotuje taj post, međutim lik me kulira... kasnije opet u odgovoru drugom napišem da me baš zanima zašto je taj lik pomislio to što je pomislio... a on obeleži taj post sa "inaccurate" - ja zabezeknut. Posle mu napišem da smo i ja i drugi "dokazali" da je to tačno i opet ga uljudno pitam u čemu je problem, a on obeleži sa "does not contribute".
Inače mu je i bakara stavio "does not contribute" na poruku "nije tačno" - jer takva poruka stvarno ne doprinosi ničemu. I njemu je pola sata kasnije uzvratio osvetnički istom merom na njegov post od prethodnog dana. Takođe bez ikakvog razloga...
Tako da ne vidim poentu ovih ocena. Kakav smo narod samo će da pljušte negativne...

Edit: ovo je bilo brzo, već sve obrisano (ustvari obrisano samo poslednjih par poruka) regularno od strane moderatora verovatno, vidim da i dalje stoje osvetničke ocene i meni i bakari u postovima koji nisu obrisani...

Tako da bih voleo da neki moderator/admin objasni poentu tih negativnih ocena (koje će se lupati osvetnički) - evo vidim da bakari i dalje stoji ta "does not contribute"
Po meni, to je samo još više posla za moderatore
Pod uslovom da se takvo ponašanje može prijaviti.
Da li se može prijaviti?
 
Poslednja izmena:
Ne treba da te tangira ni uzrujava sto je neko ostavio “negativnu reakciju” na tvoj ili bilo ciji post.
Pre uvodjenja novog foruma je bilo pitanje oko like/dislike i tad sam mislio da dislike nije dobar zbog neke vrste “osvete” ali na kraju who cares. Dok ne vredjas druge clanove ili oni tebe mislim da nema razloga da razbijas glavu oko toga. Gubis energiju :).
Meni vise smeta sto neki clanovi direkt vredjaju druge i to se ne sankcionise. Ovo like dislike koga briga.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno