Pakii
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 14.10.2020
- Poena
- 115
Manje su nagrade odnosno zarada iz razloga što dosta više ljudi majnuje pa je diff skočio...Danas kopa kao da je eip 1559 već stupio na snagu. Izgleda da ćemo ga u stvarnosti dobiti pre jula
Manje su nagrade odnosno zarada iz razloga što dosta više ljudi majnuje pa je diff skočio...Danas kopa kao da je eip 1559 već stupio na snagu. Izgleda da ćemo ga u stvarnosti dobiti pre jula
Manje su nagrade odnosno zarada iz razloga što dosta više ljudi majnuje pa je diff skočio...
ma prave se kartice, samo idu direkt u rudnik. vrv kad god se otvori novi rudnik, diff ide na gore...Ne verujem da diff moze jos mnogo navise zbog globalnog nedostatka kartica.
da, tebi je to dobra opcija... ja hocu da stekam btc na wallet-u. za sad exodus, mada razmisljam da uzmem neki hw wallet.Pošto ja kopam samo sa jednom karticom i to je sitno onda jednom u mjesec dana prebacim na coinbase pa na coinbase pro di tu prodam taj btc i eure si prebacim revoltu.
Tu je najmanji gubitak u tim raznim haračima.
Tu su ASIC mineri. A kao što kolega reče, kartice idu direktno u rudnik. Negde sam čak pročitao da velike igrače ne interesuje garancija tako da to proizvodjačima svakako odgovara.Ne verujem da diff moze jos mnogo navise zbog globalnog nedostatka kartica.
Tu su ASIC mineri. A kao što kolega reče, kartice idu direktno u rudnik. Negde sam čak pročitao da velike igrače ne interesuje garancija tako da to proizvodjačima svakako odgovara.
Ispravio sam se u drugom postu, nije uopšte bila tastatura u pitanju, već iz nekog razloga, sa 4 kartice neće da se podigne sa ssd-a, već samo sa fleške. Čim otkacim jednu karticu normalno se podiže sa ssd-a.ostavi tastaturu doduse kod mene am3+ gigabyte zezala s vremena na vreme sa butovanjem i od kada sam ostavio jednu tastaturu prikacenu ne zeza . ko zna koji problem moze imati , mozda je sa biosom.

Kad bilo koju otkacim diže sistem sa ssd-a.Dize sistem sa ssd kad otkacis bilo koju kartu ili bas neku posebno?
Ima dva konektora na ploči, ali nemam slobodne molexe, tako da to nisam probao. Nemam spliter za šestopince, pa da stavim riser i gpu na jednu granu.Vidim da imas jedan molex konektor na maticnoj. Pretpostavljam da se on koristi u slucaju da ploca treba da isporuci vise struje komponentana koje su prikljucene.
Mozda da probas da prikljucis i taj molex na ploci na napajanje?
I taj ssd je sam na posebnoj sata grani. Jedini je potrošač.Mislim male su sanse da je to jer kontam taj ssd nije skoro nikakav potrosac ali opet nikad se ne zna
Bice teze sve kako vreme odmice, koliko i sta, niko ne zna,Zbog čega mi je trebalo 11 dana da dođem do 0.050411 ETH, a ranije po 8?. Jel to ta "težina kopanja"? Hoće li stizanje do 0.050411 ubrzati, ili još više usporiti?
Nisi nista promasio u podesavanjima, tako kopa nicehash, ti kopas eth, ali on radi isplatu u btc-u. Napravi nalog na Coinbase-u, pa dodaj btc coinbase adresu, posto je besplatno slanje izmedju ta dva novcanika. Odatle posle vrsi konverziju u koji hoces coin.Jesam li puno promasio, i je li ovo farma dobru valutu ? Je li treba da menjam u etherium ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari