Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Problem kod Ripple-a je taj sto kad skoci 100-200% obicno padne 80-95%..
To nije nikakav problem ako prodas :) Svakako nije novcic za HODL. Uostalom realno je samo BTC za HODL! Eventualno eventualno ETH!
XRP na 20 dolara bi imao market cap kao Bitcoin sada. Jel to tebi zvuči realno? Kad god malo cene krenu na gore, svaki put ista pesma, dežurni ložači Saj i Simke kreću da shill-uju, svi se prime kao Primislav, nemogući targeti lete na sve strane. Mirno ljudi, polako, ne ložite se.
uz BTC na 100.000 i XRP na 20.000 satosija (gde je bio 2x do sada) si tu
ili uz BTC na 200.000 i XRP na 10.000 saosija (gde je bio 5x) si opet na $20
Ne vidim da je to neka totalna naucna fantastika! Zivi bili pa videli....

Naravno da bi bilo suludo ne prodavati nista ispod $20, ali neki vrh tu negde nije uopste nemoguc.... Naravno da tu ostane najduze jedan dan pa dump!

1617723073675.png

Poslednja izmena:
A koliki je marketcup bio kad je xrp bio 20000 satošija?

Ako tako gledaš, onda bi i eth trebalo da bude 10-20k :D

To što si napisao je ok u teoriji, ali je praksa mnogo drugačija ;)
Ako dodje ukupni marketcap na recimo 8T$ (malo više nego što ti predvidjas ali ne i nemoguce), dominance padne na 30% (kao što si sam predvideo), onda eth marketcap ide na 20% a xrp u nekom pumpu/vrhu moze da skoci na 10% ukupnog marketcapa. To bi izašlo na tih 800 milijardi što ti daje famoznih $20.

Naravno ovo su sve čista nagađanja ali nije nemoguće!

Eth na 10k takodje ne vidim sto bi bio nemoguć. Možda sam sveukupno preoptomistican, staznam.

To the mooooooon. Bitconeeeect.

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: _00
Ja cu sad da kupim ETH za sve pare on ce da ode nekih 40% u odnosu na BTC
onda prebacim sve u ADA-u za sve pare i ona ode 70% u odnosu na BTC
posle toga LTC on ide 200% u odnosu na BTC
Na kraju naravno ide LINK koji ce da ode jos nekih 300% u BTC

I onda prebacim sav taj novac u BTC sacekam da BTC ode na 300k i ponovim ovo gore ..

I do kraja godine sam u penziji ;) ima zivim 100 godina smrkajuci kokain i spavajuci sa starletama na jahti kad me voznja sa Lambom smori ...

A sad ozbiljno.

Ne ocekujte 50-20-10X od bilo kog novcica do kraja ciklusa .. ( vecina profita u ovom ciklusu je vec ostvarena, ako se gledaju procenti ), a vidim da se na youtube-u frljaju sa cfirama od 25-50$ Ada i slicne gluposti

Ko uspe da poveca svoj portfolio za 2.5-3x do kraja ciklusa trebalo bi da bude jako srecan.. ( btw mislim da je 1.5-2x realno )

Sve preko toga zahteva veliki rizik ( ulazak u coine poput DOGE-a koji mogu da opale 5x na bilo koju stranu ) ili holdovanje do zadnjeg momenta, a tu se moze lako desiti da hodlujes i cekas nekih famoznih XXX hiljada BTC i onda BTC dodje na 70-80%o d tvoje zacrtane cifre i lagano krene dole pa ga ti gledas 3 meseca kakao pada 50% i skapiras da si propustio sansu, svi planovi padaju u vodu i dolazis do one narodne "da bog da imao pa nemao".

Uuuuuuuh koliko si naivan. Zastrasujuce je da mislis da ne moze da bili sta skoci jos minimum 5x. Cak i BTC to moze, ostali nogu ko zna koliko jos.
BTW... gde je nasao tako osetljivu temu sa
tobom kad tebi bas treba "skoro x10 za zacrtani izlaz" 🤣🤣🤣

Ja sam zadovoljan i sa x5😄
A sad ozbiljno, da nisam preozbiljno i preodgovorno postupao zadnja 3 mjeseca nego da sam skakao iz coina u coin po osjecaju imao bi laganih x20

Ja cu sad da kupim ETH za sve pare on ce da ode nekih 40% u odnosu na BTC
onda prebacim sve u ADA-u za sve pare i ona ode 70% u odnosu na BTC
posle toga LTC on ide 200% u odnosu na BTC
Na kraju naravno ide LINK koji ce da ode jos nekih 300% u BTC

I onda prebacim sav taj novac u BTC sacekam da BTC ode na 300k i ponovim ovo gore ..

I do kraja godine sam u penziji ;) ima zivim 100 godina smrkajuci kokain i spavajuci sa starletama na jahti kad me voznja sa Lambom smori ...

A sad ozbiljno.

Ne ocekujte 50-20-10X od bilo kog novcica do kraja ciklusa .. ( vecina profita u ovom ciklusu je vec ostvarena, ako se gledaju procenti ), a vidim da se na youtube-u frljaju sa cfirama od 25-50$ Ada i slicne gluposti

Ko uspe da poveca svoj portfolio za 2.5-3x do kraja ciklusa trebalo bi da bude jako srecan.. ( btw mislim da je 1.5-2x realno )

Sve preko toga zahteva veliki rizik ( ulazak u coine poput DOGE-a koji mogu da opale 5x na bilo koju stranu ) ili holdovanje do zadnjeg momenta, a tu se moze lako desiti da hodlujes i cekas nekih famoznih XXX hiljada BTC i onda BTC dodje na 70-80%o d tvoje zacrtane cifre i lagano krene dole pa ga ti gledas 3 meseca kakao pada 50% i skapiras da si propustio sansu, svi planovi padaju u vodu i dolazis do one narodne "da bog da imao pa nemao".
Ukrao si mi misao totalno.
Ps. Ne ovo sa starletama :)

BTW... gde je nasao tako osetljivu temu sa
tobom kad tebi bas treba "skoro x10 za zacrtani izlaz" 🤣🤣🤣
Hahahahaha Pa ono, nije da mi treba ali docekace se to bez problema ;)
Poenta mog posta je bila da bar 95% debelo podbaci i izadje prerano.
Neki novcici ce mozda skociti jos samo 3x, neki ce jos 50x... Poenta je da BTC moze lagano jos 5x,, altovi jos vise. Videcemo na kraju.

Gde je kraj, to mene zanima😂

Kad zaradis pa kupis avijon, dalje nema :)
Uci da ides uz stepenice, da ne budes smesan ko Bajden :D

Prilika da holderi rasprodaju LTC i da se otarase muke :) Sad ili nikad. Eto to je "po meni". Imam jednake uslove da tvrdim ovo kao i ovi sto pricaju da ce LTC na 500-1000 ili sta znam.

Onda po vama treba jos cekati sa prodajom dela LTC?

Koje su prognoze za TKO?

Te chart-ove što pokazuju da BTC presušuje na menjačnicama ne treba uzimati za ozbiljno. Ljudi su 2017. bili neiskusni, čuli bi za Bitcoin, potrčali na menjačnicu da ga kupe i onda bi ga ostavljali tamo. Sad su malo iskusniji, povuku ga na svoj wallet. Kad sam ukapirao da idemo u novi balon, i ja sam prvo povukao sav kripto sa menjačnica.

Tako smo se i 2019. ložili da je USDT driver cene, na kraju ispalo da nije.

Jel realno da BTC ne moze gore vise? Dodje do blizu 60 i krene da umire polako.
Zar ne rekoste da je ovo psiholoska igra nerava 🤣
"il' pukovnik il' pokojnik"

Da izadjem sad sa peofitom x3(da sam ulozio 100k,200k) u odnosu na ono sto sam ulozio davne 2017???Ma nema sanse... makar cekao jos koju godinu. Svakako Beam 🚀🚀 samo polako 🙏🎉🙂

"Svako smece je skakalo...BTC, ETH, LTC"(🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 joke) ... sad dolazi nase vreme, maj, jun... ako ne pukne balon do tada🙏👌
Posle ETH ocekujem bar 20% hashrate(ako ne i vise) da se prebaci na Beam 😇😇
Aj sad malo ozbiljno...
Mozda sam previse optimista po pitanju Beam i cene u ovom ciklusu ali videcemo... vreme ce pokazati.... 🤔🤔

Po meni Beam je skroz ok coin kad bi skocio na par desetina dolara to bi bio posao

Naravno da Cex baguje kad je dobra prilika za dokupiti..kako da ne popizdiš ***
Edit: evo proradi

Poslednja izmena:
Polako sa to dokupljivanje, padace jos rekao bih :)

Ovog puta neću puno rizikovati..uzeh par hiljada profita i iskreno u ovoj turi ne mora više. Šort sa 59k na 56k za par dana, malo li je 😉

Polako sa to dokupljivanje, padace jos rekao bih :)
Iz tvojih usta... :)

Top 10 stake-ovanih valuta:
Top10-Crypto-Assets-By-Staked-Value.jpg

Nomics jutros zabagovao žestoko 🧐 😂
Nomics-Twitter-Greska.png

BTC-ETH-LTC-BCH-SOL-07-04-2021-0605h-lol.png

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno