Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Očekuju se pozitivne vesti, ali nije ništa sigurno. Biće eksplozija ako se dogovore sa SEC, potop ako propadnu pregovori. Saslušanje je u 20:00 CET, do tada će sigurno da leti raketa. Prilika za izlazak u određenom procentu.

I onda ljudi pitaju da li ovaj ili onaj novčić. Očigledno, uzmi bilo koji, sad kad više nije ostalo ništa što nije poraslo, stiglo je vreme i za šitine tipa XRP i TRON. Ne možeš ovde ne znam koliko da pogrešiš, plima podiže sve čamce. Samo bolji alt skoči ranije, a loš kasnije.

I nemojte se frljati brojevima, kakvih 15 dolara za XRP, komotno možete da kažete i hiljadu. Ne treba očekivati da će procentualno dobici u ovom ciklusu biti na nivou ili veći od prethodnog, ni za BTC, ni za altove.

srecan 1$ XRP svima koji slave!

ceo imao intervju na cnn-u, popalila se masa.... tu vrstu promocije mogu samo da sanjaju drugi projekti! jos da padne neki reslisting na americkim menjacnicama i bice lep pump... pa onda vesti na cnbc-u....

posle pumpa ide dump pa polako...

smesno je da svi pljuju ripple jer nije klasican novcic kao bitcoin zbog pre-mine-a i slabe decentralizije... bas kao i svi ostali noviji novcici! bnb, dot, ada, link, stellar...

Poslednja izmena:
pumpanje starih i zamrlih novcica u januaru 2018 te pad BTC.D ispod 0.5 je prakticno iznacilo kraj bull run-a tad.

treba imati i to u vidu!

Stvarno ne razumen ljude koji pljuju XRP. Ubedljivo najbolji novcic za uzimanje para. Ovo je nista sta ce tek uraditi XRP. Ekipa koja ga HOLDA je prosto hipnotisana i radi po instrukcijama ljudi iz Rippla koji ih obucavaju sta i kako da rade.. U narednih dva dva do tri meseca ja ga vidim na 5$ bez ikakvih problema. A cifra od 10-20$ u narednih 12 meseci nije nedostizna

Eh sad... i ti ga pretera :)
Bukvalno. Ovo je pocetak tek. Ne treba razmisljati uopste o kraju bull-a.
Eh sad... i ti ga pretera :)
Znam samo da kad BTC okrene negde u Q4, bar 90% ljudi ovde neće ni biti svesno da kreće bear, kao što dosta njih još ne kapira da smo mesecima u nazad u bull-u.
ALi dobro, naučiće valjda, nekad :giggle:
Post automatically merged:

Stvarno ne razumen ljude koji pljuju XRP. Ubedljivo najbolji novcic za uzimanje para. Ovo je nista sta ce tek uraditi XRP. Ekipa koja ga HOLDA je prosto hipnotisana i radi po instrukcijama ljudi iz Rippla koji ih obucavaju sta i kako da rade.. U narednih dva dva do tri meseca ja ga vidim na 5$ bez ikakvih problema. A cifra od 10-20$ u narednih 12 meseci nije nedostizna
Pa i ja stvarno ne razumem venčavanje i sahranu sa jednim novčićem...
Kao da ne postoji još milion drugih šitova pored njega na kojima se može isto zaraditi :D
Ako si i ti jedan od tih hipnotisanjih, čestitam.

edit:
Pa ni 1000000$ nije nedostižno za btc, ali je pitanje koliko je verovatno u narednih 12 meseci.

Ako bi hipotetički morao da biram, da li da čekam btc na milion ili xrp na 10-20, izabrao bi ovo prvo, bez razmišljanja.

Poslednja izmena:
Onda po vama treba jos cekati sa prodajom dela LTC?

Koje su prognoze za TKO?

srecan 1$ XRP svima koji slave!

ceo imao intervju na cnn-u, popalila se masa.... tu vrstu promocije mogu samo da sanjaju drugi projekti! jos da padne neki reslisting na americkim menjacnicama i bice lep pump... pa onda vesti na cnbc-u....

posle pumpa ide dump pa polako...

smesno je da svi pljuju ripple jer nije klasican novcic kao bitcoin zbog pre-mine-a i slabe decentralizije... bas kao i svi ostali noviji novcici! bnb, dot, ada, link, stellar...
ja sam izasao na 0.99. Kakvih 5$ to mi izgleda kao naucna fantastika... Svakako cu dokupiti kad opet padne na pola $ :)

Na Coinpaprika BTC je danas ceo dan 60-61k. Odakle li vuku te podatke? Ili mozda nesto znaju sto mi ne znamo 😀

Krenula i ADA lepo

Hvala bogu, opasno sam ugazio u ADU. Nego na YT klipovima spominju stalno 14. April i Coinbase, da tada moze biti dobar rast ADA-e. Je l' zna neko nesto vise o tome, malo sam gledao ali nisam siguran da vidim povezanost.

Hvala bogu, opasno sam ugazio u ADU. Nego na YT klipovima spominju stalno 14. April i Coinbase, da tada moze biti dobar rast ADA-e. Je l' zna neko nesto vise o tome, malo sam gledao ali nisam siguran da vidim povezanost.
Ja jutros nešto čitao, sad evo opet iskočilo...

Prati li neko WRX i FIL, vidim da su skroz dole? Ima li smisla uzimati?

Da li je jos neko dobio ocakav SMS sa Binance? Usao u aplikaciju, direktno na sajt ali nemam nista, ne vidim nista vezano za preuzimanja a i ne znam sta bi to moglo da znaci? Nije valjda da ce me uyebati ako bi hteo povlaciti novac?

[Binance] Your statement has been generated, please visit the website to download, and pay attention to file privacy.

XRP na 20 dolara bi imao market cap kao Bitcoin sada. Jel to tebi zvuči realno? Kad god malo cene krenu na gore, svaki put ista pesma, dežurni ložači Saj i Simke kreću da shill-uju, svi se prime kao Primislav, nemogući targeti lete na sve strane. Mirno ljudi, polako, ne ložite se.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno