Da, bulish je sve dok btc miruje i dok je iznad 55k.LTC odnos je izasao iz trougla, ne moze da bude bullish vise od ovoga![]()
Eh sad... i ti ga preteraBukvalno. Ovo je pocetak tek. Ne treba razmisljati uopste o kraju bull-a.
Pa i ja stvarno ne razumem venčavanje i sahranu sa jednim novčićem...Stvarno ne razumen ljude koji pljuju XRP. Ubedljivo najbolji novcic za uzimanje para. Ovo je nista sta ce tek uraditi XRP. Ekipa koja ga HOLDA je prosto hipnotisana i radi po instrukcijama ljudi iz Rippla koji ih obucavaju sta i kako da rade.. U narednih dva dva do tri meseca ja ga vidim na 5$ bez ikakvih problema. A cifra od 10-20$ u narednih 12 meseci nije nedostizna
ja sam izasao na 0.99. Kakvih 5$ to mi izgleda kao naucna fantastika... Svakako cu dokupiti kad opet padne na pola $srecan 1$ XRP svima koji slave!
ceo imao intervju na cnn-u, popalila se masa.... tu vrstu promocije mogu samo da sanjaju drugi projekti! jos da padne neki reslisting na americkim menjacnicama i bice lep pump... pa onda vesti na cnbc-u....
posle pumpa ide dump pa polako...
smesno je da svi pljuju ripple jer nije klasican novcic kao bitcoin zbog pre-mine-a i slabe decentralizije... bas kao i svi ostali noviji novcici! bnb, dot, ada, link, stellar...
Ltc/Btc falling wedge na weekly tf? Po tome je prvi ozbiljni otpor u 0.007-0.008 range, to mu dodje novi ATH u $LTC odnos je izasao iz trougla, ne moze da bude bullish vise od ovoga![]()
LTC odnos je izasao iz trougla, ne moze da bude bullish vise od ovoga![]()
Krenula i ADA lepo
I ja ga pratim, baš se mučiSvi coini skacu, samo OMI stagnira
Krenut će i on polako! . Na 22:15 govore da im Q2 dolazi Jurassic Park i Star TrekSvi coini skacu, samo OMI stagnira
Ja jutros nešto čitao, sad evo opet iskočilo...Hvala bogu, opasno sam ugazio u ADU. Nego na YT klipovima spominju stalno 14. April i Coinbase, da tada moze biti dobar rast ADA-e. Je l' zna neko nesto vise o tome, malo sam gledao ali nisam siguran da vidim povezanost.
Valjda ce skocitI ja ga pratim, baš se muči
ICX isto gnjavi
Krenut će i on polako! . Na 22:15 govore da im Q2 dolazi Jurassic Park i Star Trek
Stvarno ne razumen ljude koji pljuju XRP. Ubedljivo najbolji novcic za uzimanje para. Ovo je nista sta ce tek uraditi XRP. Ekipa koja ga HOLDA je prosto hipnotisana i radi po instrukcijama ljudi iz Rippla koji ih obucavaju sta i kako da rade.. U narednih dva dva do tri meseca ja ga vidim na 5$ bez ikakvih problema. A cifra od 10-20$ u narednih 12 meseci nije nedostizna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari