mlsradic
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 06.12.2020
- Poena
- 85
Nisam znao da se može uključiti.Ja sam mislio da to ide uz A11Pa on ima novi Control Centar a ti imas stari. Nema tu nista cudno. Ako hoces mozes ga i ti u opcijama ukljciti.
Nisam znao da se može uključiti.Ja sam mislio da to ide uz A11Pa on ima novi Control Centar a ti imas stari. Nema tu nista cudno. Ako hoces mozes ga i ti u opcijama ukljciti.
Resena enigm, u kontrolnom centru mi bio ukljucen ". Pametni dom" i kad je stiglo neko danasnje azuriranje onda nesto je zekilo. Podeseno na "nista" i sad nema blokiranja.Kliknes na Backups i treba da ti se otvori sam deo gde ce ti pisati da mozes da deinstaliras najnovije azuriranje a u samom Settings pa Apps mozes da odes pod Manage apps pa ces u desnom cosku videti tri tackice pa tu ukljuci da vidis sve sto imas u telefonu pa u Search ukucas Backups pa vidis jel postoji a sigurno da postoji program pa mozes mozda da ga privremeno onemogucis da radi ili da kroz adb komade da ga iskljucis da nikako ne radi ali to ces morati da vidis na YT kako se radi da podpuno uklonis tu funkciju a pored nje ima jos gomila stvari koje mogu da se kroz adb komande iskljuce sa telefona i time dobijas jos bolje korisnicko iskustvo.
Da se nadovežem, i kod mene je lag posle određenog vremena. Reset telefona ga oživi, ali ubrzo sve više i više secka to slajdovanje, inače telefon radi ok.I kod mene je taj problem sa seckanjem/lagovanjem. Nije pomogao fabrički reset...
Izgleda da nema leka za ovo?
Kako sam ja nešto čitao, uzrok bi trebalo da bude 120 Hz osvežavanje ekrana, čipset u određenim situacijama jednostavno nema dovoljno snage da iscrta duplo više frejmova. Probaj da smanjiš na 60 Hz i vidiš da li se isto dešava.Da se nadovežem, i kod mene je lag posle određenog vremena. Reset telefona ga oživi, ali ubrzo sve više i više secka to slajdovanje, inače telefon radi ok.
Ja ga imam 3 meseca i nisam imao tih problema jedino par puta nije mi prepoznao sd karticu i to posle A11. To sam resavao restartom telefona.Pozdrav, hteo sam da pitam jel ima neko problem sa sim karticom kupio sam ga 11.03 ubacio karticu 5 dana max upaljen i onda odjednom gore gde je mreza stoji znak kartice u njemu X, restartujem telefon opet normalno mreza, opet 5 dana max i opet nestane i tako u krug. Da li se nekome desavalo i da li zna neko do cega je?
A kako to spreciti?To mu telefon salje SMS za autentifikaciju SIM kartice,... Tih 15 dinara je cena medjunarodnog SMS-a, s tim da ta autentifikacija ne uspeva cesto pa iznova salje.
Ali ne salje on to sam od sebe, uvek bude notifikacija o neuspeloj autentifikaciji i prompt za ponovno slanje.
Neka obrati malo paznju na notifikacije.
Servis koji to cini je XIaomi SIM Activatio
Stavio sam sada na 60 pa cemo da vidimo sta se desava.. inace ima li bitne razlike u duzini trajanja baterije izmedju 60 i 120 ?Kako sam ja nešto čitao, uzrok bi trebalo da bude 120 Hz osvežavanje ekrana, čipset u određenim situacijama jednostavno nema dovoljno snage da iscrta duplo više frejmova. Probaj da smanjiš na 60 Hz i vidiš da li se isto dešava.
A kako to spreciti?
Aha, hvalaPa rekoh, ne salje se to automatski, barem ne bi smelo.... Neka nadje XIaomi SIM Activation Service u aplikacijama i onemoguci ih.
Ta se aktivacija koristila za verifikaciju broja i omogucavanje Mi poruka, odnosno slanja SMS poruka preko interneta, dok su Xiaomi telefoni dolazili sa svojom aplikacijom za SMS. Ne znam zasto jos postoji ta aktivacija a ni ne radi.
Probao, malo manje tog shadow laga ima. Ali ne mogu stvarno da sa 120hz na 60hz, tako da taj minorni low performance neće da utiče toliko na meneKako sam ja nešto čitao, uzrok bi trebalo da bude 120 Hz osvežavanje ekrana, čipset u određenim situacijama jednostavno nema dovoljno snage da iscrta duplo više frejmova. Probaj da smanjiš na 60 Hz i vidiš da li se isto dešava.
Kako sam ja nešto čitao, uzrok bi trebalo da bude 120 Hz osvežavanje ekrana, čipset u određenim situacijama jednostavno nema dovoljno snage da iscrta duplo više frejmova. Probaj da smanjiš na 60 Hz i vidiš da li se isto dešava.
Citac otiska cu da prebolim, ionako mi je smetala sama pozicija istog, kad god se dohvatim telefona u dzepu, uvek dodirnem citac, ima tu jos situacija zasto mi pozicija citaca ne odgovara no nebitno.
Uzeh ovaj telefon. Inače ja sam to rešio opcijom da otključavanje ide kada pritisnem dugme umesto na dodir.Ista stvar kod mene, kako god da dohvatim telefon i gde god da je ono prvo za citac.. ni meni licno ne odgovara nikako.
Sto znaci da telefonu nije ukljucena pin zastita i svako moze da ga otkljuca, ako sam u pravu?Cek cek, znaci prislonis prst nista.. a kada pritisnes taster ono tek onda aktivira fingerprint ili si namestio bez fingerprinta samo klasicno otkljucavanje na pritisak ?
Sto se tice telefona javi utiske ali dobrodosao u klub korisnika koji ce da imaju razne bagove.
Ili je samo isklucen otisak prsta a otklucavanje pinom ili sablonom svaki put.Sto znaci da telefonu nije ukljucena pin zastita i svako moze da ga otkljuca, ako sam u pravu?
I ja mislim da nema, ajd da cujemo autora sta ce da kaze.Pa i ja pretpostavljam da je tako, ne verujem da ima opcija da se fingerprint aktivira tek kada se skroz stisne taster..
Mislim da samo moze da radi na dodir.
Ima opcija. Fingerprint radi tek kad se dugme stisne.Ili je samo isklucen otisak prsta a otklucavanje pinom ili sablonom svaki put.
Post automatically merged:
I ja mislim da nema, ajd da cujemo autora sta ce da kaze.
Evo probao sam moze da radi i na pritisak ucitane prste, naravno i kada se podesi ovako ili onako 👍Ima na miui ili bese na Xeu ta opcija da se otkljuca pritiskom a ne dodirom, tj ima dve opcije pa biras. Znam da sam video na nekom od ta dva roma, na custom nema, ima samo na dodir..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari