Vidiš to je vrlo moguće, nisam obraćao pažnju toliko ali sam uporedio sa miui statistikom potrošnje baterije i sot se podudarao u okviru 24 h. Sistemsku potrošnju baterije skoro da i ne gledam od kada su je ograničili na 24 h, ali obratiću pažnju ubuduće. 🙂Mislim da GSAM Battery Monitor "malo" preuveličava screen-on podatke.Nemoguće da mi pokazuje 8h ekrana, a da je baterija na 60%.Osim toga, nisam toliko ni koristio telefon.😀
Odradi fabricki reset, ako ni to ne pomogne onda nesto nije u redu s tvojim primerkom.
Može li neko da baci link za gcam?
Polako, dok prodju 4-5 ciklusa punjenja i praznjenja pa dok telefon nauci sta koristis vise sta koristis manje, da li koristis auto osvetljenje ili sam si podesio slajder, jer telefon podesen na 120hz osvezenja ili 60? Malo optimizuj programe koje koristis, daj im dozvole a programe koje ne koristis pogasi ili obrisi. Onda daj dozvole sta da se pali odmah na telefonu i sta da ostaje u memoriji a sta da se gasi.Ja ne znam kako to vama tako, meni SOT 3-4 sata maksimalno, baterija katastrofa, novi telefon uzeo pre 5 dana.
Meni se to desava ali na Mi 9T.Da li je neko imao problem da kad posalje nekom sliku na viber, i proba da udje u istu sliku slika se automatski rotira?
Stigao ti novi update.Android 11Šta ovo znači?
Pozdrav braco.
Ja imam samo jedan problem na Pocu. Posle nekog vremena, telefon pocinje da laguje, u smislu kao da padne fps. Skrolovanje bilo u google chrome, yt ili sopustanje panela sa obavestenjima ima laga. Lag nestaje kada restartujem fon.
Inace kada se to desi, odem da proverim fps na sajt, i vidim da stoji oko 55. A kada to isto proverim kada restartujem fon, stoji 120fps.
Ako neko zna kako mogu da resim ovo, bilo bi super. Hvala
Kod mene nema tih problema .Radi kao i prvog dana.Kod mene je global rom 12.0.8.0,Android 10,verzija 6/64.Ja sam ga kupio preko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari