Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Solidan izbor filmova i serija. Slika je dobra, ton takođe, sem na Boško Buha filmu, na kojem ga uopšte nema.

Pre par dana kao dodatni stb uredjaj dobio sam novi model Skyworth HPH07 koji je android a vec sam imao Huawei Q11, i povezem ja novi dodatni HPH07 uredjaj a slika ocajna sto na SD sto na HD kanalima... ne moze da se poredi sa kvalitetom kada gledam preko Q11... setim se da probam da unesem kod ☆104030☆ da pogledam podesavanja koja su mnogo detaljnija nego na Q11 i nadjem da je podesena rezolucija za 4k... podesim ja paremetre kao na Q11 na rezoliciju 1080i50 i dobijem cist normalan kvalitet slike kao na Q11... ucestalo citam komentare novih korisnika iris tv koji su presli sa drugih mreza kako im je slika losa pa preporucujem da pogledate podesavanja jer je velika verovatnoca da je i Vama podeseno kao sto je meni bilo na novom stb uredjaju koji se sada deli... inace koristim i eon van sbb mreze i dalje tvrdim da je slika bolja i ostrija u MTS i na HD i na SD kanalima...

Hvala.
Da li imas najnoviji Eon box od Sbb-a, vezano za poredjenje slike mts vs sbb?

Hvala.
Da li imas najnoviji Eon box od Sbb-a, vezano za poredjenje slike mts vs sbb?
Imam i eon box za uslugu van sbb mreze (eon ott) i eon smart tv aplikaciju i prema mojim kriterijumima bolja je slika preko mts i SD i HD kanala, ostrija i cistija, ako su ti bitni PINK filmski kanali preko eona su mnogo losi i mutni da ne mogu da verujem da ne primecuju a preko MTS kao da su HD u poredjenu sa slikom putem eona, eon je u prednosti sto ima vracanje sadrzaja na svim kanalima, pretrage odlicno rade na oba a preko mts na nekim kanalima dostupan je sadrzaj 30 dana, vise mi se svidja premotavanje kod mts jer vidim segment od kog zelim da pratim sadrzaj a preko eon-a moras da pogadjas, eon je sporiji jer radi preko interneta, nisam imao priliku da vidim kako radi eon u SBB mrezi, mozda je bolja prica, mts bi bio savrsen da ima mogucnost vracanja na svim kanalima posebno HD i fali jos par HD kanala (AMC HD, Animal Planet HD) trenutno imaju preko 110 u ponudi i zaista vise nego dovoljno. Ja uocavam razlike jer imam dobre tv uredjaje 49' LG nanocel i 43' LG SUHD dok se na tv-u od 32' jedva primecuje razlika izmedju HD i SD.

Setra uzela mts na probu.
Danas joj se desilo da joj pri ukljucivanju tv-a nema slike . Trazi joj korisnicko ime i sifru. Zvali korisnicki centar i kao oni ce da probaju da srede daljinski ali nista.
Ima li neko ideju u cemu moze biti problem?

Setra uzela mts na probu.
Danas joj se desilo da joj pri ukljucivanju tv-a nema slike . Trazi joj korisnicko ime i sifru. Zvali korisnicki centar i kao oni ce da probaju da srede daljinski ali nista.
Ima li neko ideju u cemu moze biti problem?
Ako je dobila neki ugovor ili tako nesto trebalo bi da na njemu pise korisnicko ime i sifra. Ako nema neka ih cima na call centar to im je duznost da rese. Nema tu sta ce da probaju, ko ce da resi ako ne oni... njihova je usluga oni su ti koji moraju da odklone problem.

U ugovoru ima korisnicko ime i sifru za mejl i ono standarno kao kod svih za logovanje 1234 i kupovinu 111

Pa probali su:) Ne radi

Onda samo cimajte mts, bukvalno ako treba na svakih pola sata zovite i budite dosadni. To je njihov problem i oni moraju da ga rese, ili jednostavno zapretite ako ne nameste tipa do sutra u podne da u ponedeljeka dolazite da raskinete ugovor. *** surovo ali u danasnje vreme samo tako mora sa njima.

Mozda je fora da im oni koji znaju nesto ne rade vikendom. Ugovor je na 15 ili mesec dana. Proba :)

Da vas pitam nešto. Imam 3 televizora u kući na iptv/iris. I dešava mi se da ako upalim /ugasim tv u jednoj sobi u drugoj mi se blokira slika... Da li se to i vama dešava?

Da vas pitam nešto. Imam 3 televizora u kući na iptv/iris. I dešava mi se da ako upalim /ugasim tv u jednoj sobi u drugoj mi se blokira slika... Da li se to i vama dešava?
Kako su ti povezani uredjaji i da li se to uvek deseva?

Jedno pitanje u vezio HBO VOD. Da li postoji mogućnost da se podesi kvalitet video signala, ili je moguć samo ovaj SD sa slabim bitrateom? Probao sam par filmova i serija, svuda je izuzetno loš kvalitet slike.

Jedno pitanje u vezio HBO VOD. Da li postoji mogućnost da se podesi kvalitet video signala, ili je moguć samo ovaj SD sa slabim bitrateom? Probao sam par filmova i serija, svuda je izuzetno loš kvalitet slike.
Ne moze,nažalost.Sve u Video klubu im je u SD pa čak i Superstar paket što je totalni idiotizam.

Da li neko zna. Slucajno sam na Iris STB u settings iskljucio opciju ethernet, da se tako povezujem. Sad nmg da pustim kanale itd, tj da se ulogujem na korosniki nalog. Preko wifi ne da pristup…
Pa sad jel zna neko sta mogu da u radim ili da li postoji neki Hard Reset uredjaja? U pitanju je novi STB?

Lan 2,lan 3 i switch.
Pa čini se da se uvek desi...kad blokira slika dovoljno je da promenim kanal i posle toga je sve ok...
Najverovatnije je do svica. Ako imas neki drugi svic, zameni ga i probaj. Ili probaj da resetujes svic ako ima tu opciju.

Da li neko zna. Slucajno sam na Iris STB u settings iskljucio opciju ethernet, da se tako povezujem. Sad nmg da pustim kanale itd, tj da se ulogujem na korosniki nalog. Preko wifi ne da pristup…
Pa sad jel zna neko sta mogu da u radim ili da li postoji neki Hard Reset uredjaja? U pitanju je novi STB?

Da li neko moze da mi pomogne?

Da li neko moze da mi pomogne?

Uspeo sam da namestim STB da IPTV radi preko WIFI mreze, da ne mora lan kabal :D

Kako si rešio ovo?

Vidis da se covek tek registrovao,usao na forum samo da pita za problem,resio i vise nema ulaza do sledeceg problema.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno