Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jesu li to na iris ukinuli IDX HD, odjednom mi je na njegovom mestu TLC. Id je jedan od retkih kanala koji uopste i gledam na tv.

Uzeo sam box 3 paket 25.2, Sve super radi ni jednom nije zakocio taj novi HPH07 e sad imam pitanje, Posto je taj android risiver da li ima Play prodavnicu, Wifi nesto od toga ako zna neko vise o tome Hvala.

Sa starim daljincem , kako da uđem u biblioteku filmova, i da li se to plaća - gledanje filmova?

Pritiskom na VOD taster se ulazi u bibliotekui
Ppiše pored svakog filma da li je 0 dinara, ili se plaća

hvala

Stigao je jedan box nedavno i žena i sin koji su koristili SBB, jednostavno ne žele da ga koriste - razlika je ipak velika u korist SBB-a.

Stigao je jedan box nedavno i žena i sin koji su koristili SBB, jednostavno ne žele da ga koriste - razlika je ipak velika u korist SBB-a.
Tako je bilo i kod mene nisu imali zelju da koriste. Ali doduse pucao je svaki dan pet puta sada necu da gresim dusu znacajno je iris ispeglan barem kod mene.

Jel može negde da se nađe spisak i pozicije kanala u pdf formatu da se ištampa?

Tako je bilo i kod mene nisu imali zelju da koriste. Ali doduse pucao je svaki dan pet puta sada necu da gresim dusu znacajno je iris ispeglan barem kod mene.
Znam, ali nemogucnost premotavanja onoga sto trenutno ide i to sto vecina kanala ne moze da se gleda unazad je jednostavno subpar. Nadam se da ce ga unaprediti uskoro. Steta i sto je Box totalno zaglupljen - mogli su dozvoliti PlayStore i Netflix.

Posle par meseci koriscenja mogu da kazem da mi je SBB bio bolji generalno. To je moj subjektivni utisak.
STB Q11 zabode svremena na vreme. Upalim i ugasim i sve radi. Kod sbb nikad nisam imao taj problem.
Sve to i nekako mogu da svarim ali favorite listu kanala nikako ne mogu. Generalno slabo gledam tv. Prodje i par dana da ga ne upalim a i ne pali mi se kad moram da kucam kojekakve brojeve da bi nasao to sto mi treba.
Voleo sam da ogledam Nacionalnu Geografiju, Diskaveri, History kanale ali verovali ili ne za ovih 5-6 meseci koriscenja nisam nijednom odgledao nesto. Nemam pojma na kom su broju niti me zanima.
Onaj stari program mi je bio bolji zato sto je imao veca slova. Od kako su pustili Iris slova su mi nekako suvise sitna.
Slika ko slika ja ne vidim neku razliku a i nemam neki tv da bih mogao da je vidim. Sto se mene tice isto mi je :)
Cena je ogroman plus i sto se mene tice ponistava sve gore napomenute nedostatke :)

Problem je kad probaš da vratiš nešto što traje 1+ sat, dok još uvek traje. Live može max 1h unazad da se premota. Npr. ako pustiš fudbalsku utakmicu oko 60-og minuta igre, nije moguće vratiti na početak, već negde do 15-og minuta (45 min utakmice + 15 min poluvreme). Kad se završi može standardno vraćanje.

Ako kreće Iris GO onda MTS GO na mobilnim ide u prošlost, ona je i nekako radila za razliku od verzije za windows koja ne radi zadnjih godinu a možda i dve, ajde sačekaćemo i taj međunarodni dan šale :)

Ne znam da li uopšte ima smisla da se nekome žalim, ali zadnjih mesec dana mi iptv radi očajno. Ajde što je ceo sistem izuzetno spor, ali kada vratim neku emisiju da odgledam koči nenormalno, skoro negledljivo. Nisam na optici nažalost.

Ne znam da li uopšte ima smisla da se nekome žalim, ali zadnjih mesec dana mi iptv radi očajno. Ajde što je ceo sistem izuzetno spor, ali kada vratim neku emisiju da odgledam koči nenormalno, skoro negledljivo. Nisam na optici nažalost.
To je gotovo pa uobičajeno, ja imam stari beli stb, VDSL, manje više ok radi dok gledam live ali kad krenem da premotavam nešto od pre par dana onda obavezno jednom dnevno mora da se resetuje risiver, to je do iris platforme. Bolja je siutacija na novijim risiverima ali ni tu nije baš savršena.

Ko zna kada će izbaciti iris GO...
Rade na tome ali sutra definitivno neće..

Tako nekako..ne dajte da vas već danas ili sutra neko zezne;)

Ima li nekih informacija da li će svi dobijati Iris GO i smart tv app, ili će dobiti samo novi korisnici koji potpišu ugovor nakon što se ceo servis pusti u rad? Pitam da znam da li da čekam da krene Iris GO pa da sklapam box ili mogu i pre toga, da ne bude posle ako hoću Iris GO i smart tv app mora novi ugovor ili tako nešto. Ako sam ispratio dobro, Iris TV su dobijali i novi i stari korisnici kroz update.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno