Tako je bilo i kod mene nisu imali zelju da koriste. Ali doduse pucao je svaki dan pet puta sada necu da gresim dusu znacajno je iris ispeglan barem kod mene.Stigao je jedan box nedavno i žena i sin koji su koristili SBB, jednostavno ne žele da ga koriste - razlika je ipak velika u korist SBB-a.
Znam, ali nemogucnost premotavanja onoga sto trenutno ide i to sto vecina kanala ne moze da se gleda unazad je jednostavno subpar. Nadam se da ce ga unaprediti uskoro. Steta i sto je Box totalno zaglupljen - mogli su dozvoliti PlayStore i Netflix.Tako je bilo i kod mene nisu imali zelju da koriste. Ali doduse pucao je svaki dan pet puta sada necu da gresim dusu znacajno je iris ispeglan barem kod mene.
Imaš ovde listu kanala,prebaci je u PDF format, obradi i štampaj.Jel može negde da se nađe spisak i pozicije kanala u pdf formatu da se ištampa?
HvalaImaš ovde listu kanala,prebaci je u PDF format, obradi i štampaj.
.https://www.tvchannellists.com/List_of_channels_on_iris_TV
Da li možeš da pojasniš na šta si mislio? Ja sam probao na par kanala da gledam program koji već traje i uvek je puštao od početka. Probao sam Eurosport, FOX, RTS1, RTS2.Znam, ali nemogucnost premotavanja onoga sto trenutno ide
Ima u poslovnicama, na 2 strane istampano, kao lifletJel može negde da se nađe spisak i pozicije kanala u pdf formatu da se ištampa?
Iskreno se nadam, prosto je sramota što ništa ne rade na otklanjanju bagova i koliko su je zapostavili.Da li to šalje u penziju mts tv go?
To je gotovo pa uobičajeno, ja imam stari beli stb, VDSL, manje više ok radi dok gledam live ali kad krenem da premotavam nešto od pre par dana onda obavezno jednom dnevno mora da se resetuje risiver, to je do iris platforme. Bolja je siutacija na novijim risiverima ali ni tu nije baš savršena.Ne znam da li uopšte ima smisla da se nekome žalim, ali zadnjih mesec dana mi iptv radi očajno. Ajde što je ceo sistem izuzetno spor, ali kada vratim neku emisiju da odgledam koči nenormalno, skoro negledljivo. Nisam na optici nažalost.
??Sve su šanse da će biti Aprilili 😬
Pa sta bi sa onom tvojom informacijom? Ubuduce bolje proveri 15 puta pre nego sto izbacis info..Nema veze, ko radi taj i gresi, ali za nauk...Ko zna kada će izbaciti iris GO...
Rade na tome ali sutra definitivno neće..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari