Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Уфффф, па нисам ја власник тввиет, да би се нервирао око тога.
А што се утакмица тиче - гледамо брат и ја са мог налога истовремено. Он на Телекому, ја на СББ-У. Мени слика нормална, а њему константно трза. И тачно је да се доста корисника са телекома жалило, али истовремено се готово нико са других није жалио. А чим се утакмица завршила - све ОК. Тако да сам убеђен да Телеком гуши саобраћај.

Dal je moguće da guše toliko da trza na stream koji brat bratu ne vuce više od 10mbit/s?
pisem laički,ne zamerite.

Незнам шта бих ти рекао на то.
Али, пробај следећи пут када буде утакмица да одгледаш преко ВПН-а, баш да видиш шта ће се дешавати.

nemam ja tvviet nego koleginica @Sladja85
ja imam BalkanX i zadovoljan sam,nego rekoh ako ima dobar kinez za sitnu lovu,sto da ne :)

Тражио ми један члан Клијент бокс, ја укључио скенер и заборавио на њега. Има 140 листи, па ко хоће нека се јави. Добија по пет листи.
Услов је бар сто порука на форуму 😉

Тражио ми један члан Клијент бокс, ја укључио скенер и заборавио на њега. Има 140 листи, па ко хоће нека се јави. Добија по пет листи.
Ostao takav ti nama još dugo,dugo;)

Može jedna lista od tih 5?
Hvala

А зашто неће?

140 listi od jednog servera, pa svi će da navale da razdijele svojima...kako će da se gleda?
Plus svi ostali što skeniraju taj server...ne razumijem što bi se toliko silovao server.

Силовали смо ( по твоме ) и друге сервере, па нешто не видим да не раде.
Овде чувени ГОТИТ сам повадио барем 500 МАК налога и делио овде и нисам чуо да се неко од ових што плаћају ГОТИТ жали да му не ради.

140 listi od jednog servera, pa svi će da navale da razdijele svojima...kako će da se gleda?
Plus svi ostali što skeniraju taj server...ne razumijem što bi se toliko silovao server.
Ја сам мислио да си ти разумеш у ову тематику!
Клијент бокс је огроманннннн! Јако пуно ту листи има. За такве сервере се бира одређен опсег мак адреса.
Све што поделим, ја избришем из својих база. Следећи пут користим други опсег итд.
Нема ту силовања сервера. Мали захтеви се пусте. Пустио сам да ради на послу и заборавио на нетбук. Ујутро дошао на посао и видео да је завршио дати опсег.

Задњи сервер који сам делио, нашао ми је 360 листи. Скоро све листе су имале по две конекције. Доста ми је људи рекло да им не раде листе у СТБ. Добијали су друге у замену. Ко хоће да се зеза са бесплатним листама, увек ће добити од мене. Ко хоће сигурни комфор, нека плати листу од продавца.

Силовали смо ( по твоме ) и друге сервере, па нешто не видим да не раде.
Овде чувени ГОТИТ сам повадио барем 500 МАК налога и делио овде и нисам чуо да се неко од ових што плаћају ГОТИТ жали да му не ради.
Gotit može svako da skenira, znači svako. Clientbox Ipak je malo teže.
Ја сам мислио да си ти разумеш у ову тематику!
Клијент бокс је огроманннннн! Јако пуно ту листи има. За такве сервере се бира одређен опсег мак адреса.
Све што поделим, ја избришем из својих база. Следећи пут користим други опсег итд.
Нема ту силовања сервера. Мали захтеви се пусте. Пустио сам да ради на послу и заборавио на нетбук. Ујутро дошао на посао и видео да је завршио дати опсег.

Задњи сервер који сам делио, нашао ми је 360 листи. Скоро све листе су имале по две конекције. Доста ми је људи рекло да им не раде листе у СТБ. Добијали су друге у замену. Ко хоће да се зеза са бесплатним листама, увек ће добити од мене. Ко хоће сигурни комфор, нека плати листу од продавца.
Pazi razumijem ja šta ti pričaš, al svakim danom sve više i više ljudi skenira. Po mom skromnom mišljenju desetine hiljada ljudi. Možda samo sa Balkana. Gdje su i ostale države, i koliko je stvarno taj broj? I zamisli samo 30% od njih nađe barem 50-tak listi tog servera...bude to na kraj fina brojka složićeš se.
Ako si tako odlučio nema problema...

Причаш о броју људи који скенира, ти подаци не постоје! То је само твоја претпоставка и ништа више. Ево ја ћу да ти дам један податак који је јако битан. Свако ко гледа неку листу преко маг уређаја или на било којем плејеру, приликом успоставе везе са сервером, постави тачно 21 захтев. Кад добије позитиван одговор од сервера, он постави још 12 захтев да би пустио један канал. То је 33 захтева према серверу, само за једног корисника, само за један канал. Сваки наредни канал опет 12 захтева. Ја кад скенирам, пустим само два захтева. И ко ту силује сервер, ја или онај који гледа?

Готит сам навео као пример, а сервер има на хиљаде. За неке и незнамо да постоје.
А да се скенира - скенира се. Само, скенирају се са слабом заштитом. Пробај да скенираш reddevils и тввиет, а то су само неки за које знам да имају одличну заштиту.

Причаш о броју људи који скенира, ти подаци не постоје! То је само твоја претпоставка и ништа више. Ево ја ћу да ти дам један податак који је јако битан. Свако ко гледа неку листу преко маг уређаја или на било којем плејеру, приликом успоставе везе са сервером, постави тачно 21 захтев. Кад добије позитиван одговор од сервера, он постави још 12 захтев да би пустио један канал. То је 33 захтева према серверу, само за једног корисника, само за један канал. Сваки наредни канал опет 12 захтева. Ја кад скенирам, пустим само два захтева. И ко ту силује сервер, ја или онај који гледа?
Istina da ne postoje, al ako se sve više otvaraju Telegram grupe gdje se stavi uputstvo za skeniranje sa sve configom i verzijom openbullet moramo svi pretpostaviti da je broj ogroman. Znači ljudima je sve bukvalno na tacnu. I biće svaki danom sve veći broj. Ja svakako clientbox ne gledam tako da neće me puno pogoditi.
Готит сам навео као пример, а сервер има на хиљаде. За неке и незнамо да постоје.
А да се скенира - скенира се. Само, скенирају се са слабом заштитом. Пробај да скенираш reddevils и тввиет, а то су само неки за које знам да имају одличну заштиту.
Postoje na hiljade servera, u prethodnom postu bio sam nedorečen. Samo što malo kome je trenutno gotit zanimljiv. Postoje serveri koji imaju dobru zaštitu i praktično je nemoguće ih skenirati. Od domaćih samo imam novu i placu i njih slabo gledam. I trenutno ne skeniram domaće, i zašto bih? Ako neko domaći upali ligu šampiona ne možemo i ja i on u isto vrijeme da gledamo. Tu bi bilo dosta preklapanja. Nađem strani server oni spavaju ja gledam i ćao.

Tako i ja radim sa onom listom što si mi poklonio. Samo NBA i to neku utakmicu koju nemam u dobroj kvaliteti na kineskoj listi. Tako se nadam da će duže trajati

Tako i ja radim sa onom listom što si mi poklonio. Samo NBA i to neku utakmicu koju nemam u dobroj kvaliteti na kineskoj listi. Tako se nadam da će duže trajati
Pa da... šta da sam ti domaći dao neki, u većini slučajeva nebi se nagledao. Imam ja novu i placu i qtv al nije to to kad znam da neće raditi u udarnom terminu.
Samo skenirajte dok se može 🙃 igra mačke i miša.
Tako je al ne valja pretjerivati. Imaš ljude što skeniraju pa oće da prodaju to što iskeniraju, u ovom svijetu svakakvih ima

Ja imam dve tri liste clientbox-a od pre 7-8 meseci, i dslje su aktivne. Salacue i salekojot su mi dali jos nekoliko koje sam razdelio, i dalje rade. Nw bih rekao da se brzo blokiraju ove liste.

Ne pričam ja o blokiranju liste, nego o normalnom gledanju. Takođe isto kao što sam i rekao dobiće svako 5 i razdijeliće familiji i prijateljima. Bolje daj svima po dvije, a ostalo ljudima što imaju malo postova. Lista ti i dalje radi jer nju ne može svako da skenira.

Kod mene je tvviet radio dobro
Uključi vpn i probaj neke servere po eu

Kod kog hoster-a / Cloud provajdera se host-uju ti TVVite streaming serveri? Pošto Telekom već par nedelja ima raspad brzine ka OVH i Scaleway.

Ako je nesto ostalo, tu sam...

Ако хоћете листе, јавите ми се кроз приватну преписку. Немојте овде тражити. Овај убоги сајт сваки пут ми се убија у меморији телефона. Сваки улазак у фајл са листама и враћање на сајт је ноћна мора. Морам да кликнем десет пута да би дошао до задње стране ове теме.

Брутална листа!
Поделиш је бесплатно на пар места и има 40 корисника 🤣
А максимална резолуција спортских канала 720р.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno