Pozdrav,
Prvo moraš da razgraničiš u glavi sam sa sobom, da li si trejder ili holder ili i jedno i drugo.
- Ako si trejder, onda batali sve jer se ne isplati.
- Ako si holder, onda sa bnb-om pored popusta na fee kod trejdovanja, možeš ga koristiliti i na pancake swap-u za kupovinu gomilu tokena uz smešan fee, kao i da učestvuješ u Launchpad-u i launchpool-u.
- Ako si i jedno i drugo ( kao ja ), onda pročitaj postove od danas šta sam pisao i kako ću ja odraditi verovatno.
Pročitaj sve vezano za novi launchpad kako funkcioniše, pa ćeš dobiti odgovore na većinu pitanja koje si postavio
Binance Launchpad is a token launch platform for transformative projects
launchpad.binance.com
A da li se isplati... to je već na tebi da sam odlučiš, jer su nam svima apetiti drugačiji

Verujem da moja i tvoja računica, kao ni od ostalih naravno, verovatno nebi bila ista, pa cena koja bi zadovoljila mene, ne znači da bi tebe ( i obrnuto )
Kod prošlog launchpad-a dosta njih nije čitalo šta sam pisao, već su napravili gluposti i kupovali bzvz, pa ovaj put ne bih nikakve savete i analize da dajem vezano za isti.
Ko lepo pročita i skapira kako funkcioniše sve, taj će uzeti neki profit sigurno.