dzigi12
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.12.2017
- Poena
- 365
Mnogo je gresaka u tvom postu😀. Jesi siguran da delistuju USDT? Delistuju USDT na OMNI mrezi ukratko. Ako neko i ima USDT na OMNI mrezi ne mora nista da radi Poloniex ce sve automatski da odradi i da prebaci vas USDT na ETH ili TRON mrezu.Salje mi Poloniex poruku, delistuju usdt, a ja kao imam nesto. Udjem posle 3 godine, nema nista, lazovi, samo da navuku stare korisnike. Nego aj reko kad sam vec iskopao kljuceve za 2FA da udjem i na Binance. Ostalo mi 50$ kada sam vracao pare nazad na druge menjacnice onomad kada su nas stavili na crnu listu. Kad tamo ostalo mi oko 130 icon-a, reko prebacicu kad me ne bude mrzelo i tako i ostalo. Evo skocio na 2.7 i ja ga sibno, 360$. Kupio sam Ltc za sve pare. Ajmo, ajmo Ltc 😄
"If you're receiving this message it is because you currently hold a balance in USDT, or have generated a USDT on OMNI address.
We want to clarify some confusion that has arisen from our last communication: We are not delisting USDT, we are removing the ability to interact with USDT on the OMNI protocol. USDT transactions will now be available via the ETH network and TRON network. All of your funds are safe.
USDT on OMNI is currently enabled. On April 30, 2021, we will migrate your USDT to a new chain. There is no action required on your part."