Exe NetKoji ti je provajder?
Pre par dana sam odradio OTA update i nešto mi se čudno ponaša, kada pustim nešto na YT samo se zamrzne. Mora hard reset.
Ima li ko sličan problem?
Ja tu aplikaciju ne bih koristio ni da mi plate.Ma sto bi se vise nervirao oko ovog boxa kad lepo skinem SS-IPTV plejer posto mi je TV hisense, posaljem momcima kod plejera i kor.ime, ucitaju mi listu i gledam extra tecnu i kristalno jasnu sliku 😃
Neko je već spominjao tu aplikaciju, pa me interesuje jel to aplikacija sa standardnim sadržajem YT ili nešto drugo.Ja sam imao sličan problem, sa Smart YouTube TV
Sve je vizuelno isto.Da li se nesto menja novim updejtom ili samo prestane treperenje? I na mi sticku ima nadogradnja isti dan kad i box.
Radi se o aplikaciji koja, između ostalog, blokira reklame i koja je, po meni, u svakom smislu superiorna u odnosu na "klasičnu" YT aplikaciju. Omogućen je pristup svim sadržajima na YT (koliko je meni poznato, nisam primetio neke restrikcije). Aplikacija se nalazi ovde a najlakši način da se instalira je da se preko google prodavnice skine, recimo, mi box apk instaler i onda se pomoću njega, sa USB-a se instalira SmartYoutubeTV (o načinima da se eksterni .apk file instalira videti i pod install/sideload apps on mi box)Neko je već spominjao tu aplikaciju, pa me interesuje jel to aplikacija sa standardnim sadržajem YT ili nešto drugo.
I gde može da se skine pošto je nema u Google prodavnici.
isplati se uzimati ga.Za normalnog korisnika je odličan.Zdravo ljudi ..
Da li vredi uzimati Mi Box S za EON smart aplikaciju ? Ili ima neki bolji smart box ?
Pozdrav.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari