Šta je novo?

Xiaomi Mi Box S - iskustva, problemi, rešenja

Radi sa.mo aplikacija za smart tv, ne može mobilna koja radi na tabletu, kompu i sl, + za n1, nova s i sl, mora posebna aplikacija za van mreže.

Ok, jasnije mi je sad. Posluzice mi za youtube, hbogo, mozda netflix, odlicno.

Moze jedna pomoc.
Nisam nasao temu, pa da pitam ovde.
Uzeo sam mi tv stick, medjutim, nema HBO go aplikacije, niti istu mogu naci u prodavnici.
Probao sam preko browsera da nadjem negde apk., ali za svaku javlja da je nekompatibilna sa uredjajem.
Da li postoji resenje?

Postoje 2 eon aplikacije. Jedna koja se aktivira kodom( smart apk) i druga koja se aktivira unosom email i pasword podataka( apk za mobilne uredjaje). Na mi box ide smart apk. Vise o tome imate u temi o eon-u na forumu. Ako gore navedeni kanali rade na vasem internetu radiće i na mi boxu
Post automatically merged:

Moze jedna pomoc.
Nisam nasao temu, pa da pitam ovde.
Uzeo sam mi tv stick, medjutim, nema HBO go aplikacije, niti istu mogu naci u prodavnici.
Probao sam preko browsera da nadjem negde apk., ali za svaku javlja da je nekompatibilna sa uredjajem.
Da li postoji resenje?
Baš čudno. Na koju zemlju je podesen g-nalog? Stavi srbija. Mora da je ima u marketu? Koja je verzija OS?

Pa kada sam podesavao uredjaj, nisam imao Srbiju u opciji.
Prvo sam stavio na USA, pa sada na Nemacku, ista stvar.

Da li je tvog g nalog srb ili neka druga zemlja? Ili si pravio novi nalog za mi stick? Moras neku balkansku drzavu da stavis da bi imao hbo go. U drugim drzavama je hbo max

Google nalog je Srbija, koliko znam.
Povezao sam ga na taj nalog, nisam pravio nov.

Apsolutno netačno! Aplikacije su iste sa sve klase korisnika (u mreži, van mreže, NetTV Plus), nalozi su ti koji su "posebni" i za koje je su vezane restrikcije kanala.
Ako koristiš SBB nalog van Srbije za neke kanale (RTS, Pink, EuroSport itd.) mora VPN preko servera u Srbiji. Ostalo radi bez VPN-a. :-D

Kako šta, kako gde. Ne zove se usluga "van Srbije" nego "van mreže" :p Naravno da postoje geoblock restrikcije van Srbije koje su verovatno identične za sve SBB korisnike.

Van Srbije je NetTV plus nalog

Kupio danas box.
Ne treba mi za bilo šta, ali rekoh neka ga :)
Simpatična spravica, lepo radi

Apsolutno netačno! Aplikacije su iste sa sve klase korisnika (u mreži, van mreže, NetTV Plus), nalozi su ti koji su "posebni" i za koje je su vezane restrikcije kanala.
Dobro, reko sam aplikacija, mislio na ugovor, svakako ne može sestrin sbb.

Svakako nisi pročitao da je napisala:
Kako nece raditi? Kakav kod? A na kompu i telefonu mi radi sve na tom pozajmljenom.

Ako radi na kompu ili sestra je "van mreže" korisnik ili je @Audiofilka ex-Radijus Vektor korisnik / ili ima IP adresu koja je nekad pripadala RV. ili nije testirano na Supernova internetu :D :D

Kakav radijus vektor..? Ma, saznacemo sutra. :)

Supernova je nastala tako što je Telekom pokupovao gomilu kablovskih provajdera, a jedan od njih je bio i Radijus Vektor.

RV je nekad u ponudi imao United Media kanale (N1, Nova S, SportKlub...) zbog čega Eon "u mreži" nalozima nisu bili blokirani ti kanali kad se Eon stream-u pristupa pomoću RV interneta.

Pa zato sad imaš slučaj da nekim Supernova korisnicima su ti kanali blokirani (npr gde je bivša Kopernikus mreža) a nekim drugim Supernova korisnicima nisu blokirani (npr Radijus Vektor mreža) a koriste "istog" provajdera.

pozdrav ljudi,
kupio sam mi tv stick..
e sada sta me buni hocu da instaliram stremio(imam fox android tv i na njemu radi) ovde sa neta kada hocu da skinem nece da instalira,kaze ne moguce instalirati
uspeo sam da instaliram aptoid pa preko njega,ali mi na pocetnoj strani ne izbacuje filmove serije itd..kada hocu da instaliram addons ima samo par ali opet ne pomaze.
mts tv go instalira i pokrene ali kada mi trazi da menjam uredjaje zbog limita ne vidim u meniju nigde preko daljinskog sta radi sem kada dodje na vrh za nazad.
da li je neko uspesno instalirao i koristi ove aplikacije pre svega stremio pa i mts tv go koji mi treba zbog arena

Mts tv go se uskoro gasi, treba da izbace novu aplikaciju, danas je skinuta sa Play Store-a, tako da se nadam da za novu aplikaciju nece biti potrebno koristiti mis :D

Verovati mts-u da ce biti uskoro ... nisam siguran.

Stigao je box, odlican je i koristan, sto se tice eona, da, supernova mi je blokirala te kljucne kanale. Sada ne radi ni na kompu. A pre nego sto su okupirali bivseg provajdera, sve je radilo.

pokreni vpn i radiće

Jel moze uputstvo za vpn? Moze i u privatnu da ne kvarimo temu.

Jos mi niko nije poslao uputstvo za vpn? Molim vas, kako to ide..?

Pa moraš da kupiš neki vpn koji ima app za android tv, pa ga onda instaliraš na boxu, pa pokreneš pa onda pokreneš eon app
Ja recimo koristim Nord

Meni sad u play prodavnici na boxu ne prikazuje ni jednu aplikaciju, ni ove sto sam mogla da instaliram, ne daje mi njihov preview. Pronadje mi to sto hocu, taj vpn, ima brdo vpn aplikacija ali kad kliknem koju zelim, ne izadje onaj ekran sa download nego crni ekran. Sta je to sad?

Probaj Hola VPN on radi na Mi Boxu (mada rade i ostali)
On ima dnevni limit od tri sata, sve preko toga moras platiti kupovinom pretplate.

Nazad
Vrh Dno