Apsolutno netačno! Aplikacije su iste sa sve klase korisnika (u mreži, van mreže, NetTV Plus), nalozi su ti koji su "posebni" i za koje je su vezane restrikcije kanala.za n1, nova s i sl, mora posebna aplikacija za van mreže.
Baš čudno. Na koju zemlju je podesen g-nalog? Stavi srbija. Mora da je ima u marketu? Koja je verzija OS?Moze jedna pomoc.
Nisam nasao temu, pa da pitam ovde.
Uzeo sam mi tv stick, medjutim, nema HBO go aplikacije, niti istu mogu naci u prodavnici.
Probao sam preko browsera da nadjem negde apk., ali za svaku javlja da je nekompatibilna sa uredjajem.
Da li postoji resenje?
Ako koristiš SBB nalog van Srbije za neke kanale (RTS, Pink, EuroSport itd.) mora VPN preko servera u Srbiji. Ostalo radi bez VPN-a. :-DApsolutno netačno! Aplikacije su iste sa sve klase korisnika (u mreži, van mreže, NetTV Plus), nalozi su ti koji su "posebni" i za koje je su vezane restrikcije kanala.
Dobro, reko sam aplikacija, mislio na ugovor, svakako ne može sestrin sbb.Apsolutno netačno! Aplikacije su iste sa sve klase korisnika (u mreži, van mreže, NetTV Plus), nalozi su ti koji su "posebni" i za koje je su vezane restrikcije kanala.
Kako nece raditi? Kakav kod? A na kompu i telefonu mi radi sve na tom pozajmljenom.
Van Srbije je VPN + EONVan Srbije je NetTV plus nalog
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari