Šta je novo?

Xiaomi Mi Box S - iskustva, problemi, rešenja

Koji ti je provajder?

Kako testiras brzinu preko "njihovog" servera? :D

Ma sto bi se vise nervirao oko ovog boxa kad lepo skinem SS-IPTV plejer posto mi je TV hisense, posaljem momcima kod plejera i kor.ime, ucitaju mi listu i gledam extra tecnu i kristalno jasnu sliku 😃

Pre par dana sam odradio OTA update i nešto mi se čudno ponaša, kada pustim nešto na YT samo se zamrzne. Mora hard reset.
Ima li ko sličan problem?

Ma ručno sam ga pokrenuo jer se dugo nije ništa dešavalo.
Stoji sad verzija 9,
Nivo bezbednosne zakrpe 5.01.2021.
Verzija jezgra4.9.113

Pre par dana sam odradio OTA update i nešto mi se čudno ponaša, kada pustim nešto na YT samo se zamrzne. Mora hard reset.
Ima li ko sličan problem?

Ja sam imao sličan problem, sa Smart YouTube TV , nakon ovog poslednjeg OTA updatea nisam uspevao ni da pokrenem aplikaciju. Rešio sam to tako što sam unutar aplikacije (smart youtube tv) odradio prvo force stop, a zatim i clear data/cache. Nakon toga Smart Youtube Tv je ponovo proradio normalno.

Ma sto bi se vise nervirao oko ovog boxa kad lepo skinem SS-IPTV plejer posto mi je TV hisense, posaljem momcima kod plejera i kor.ime, ucitaju mi listu i gledam extra tecnu i kristalno jasnu sliku 😃
Ja tu aplikaciju ne bih koristio ni da mi plate.

Ladno počela slika da blinka na svakih par sekundi. Odradim update i nestalo. Danima mi stajalo da postoji update. Kao da su nešto namerno uradili da me nateraju da ga pokrenem.

Da li se nesto menja novim updejtom ili samo prestane treperenje? I na mi sticku ima nadogradnja isti dan kad i box.

Neko je već spominjao tu aplikaciju, pa me interesuje jel to aplikacija sa standardnim sadržajem YT ili nešto drugo.

I gde može da se skine pošto je nema u Google prodavnici.
Radi se o aplikaciji koja, između ostalog, blokira reklame i koja je, po meni, u svakom smislu superiorna u odnosu na "klasičnu" YT aplikaciju. Omogućen je pristup svim sadržajima na YT (koliko je meni poznato, nisam primetio neke restrikcije). Aplikacija se nalazi ovde a najlakši način da se instalira je da se preko google prodavnice skine, recimo, mi box apk instaler i onda se pomoću njega, sa USB-a se instalira SmartYoutubeTV (o načinima da se eksterni .apk file instalira videti i pod install/sideload apps on mi box)

Jel moze VancedYoutube da se instalira na Mi Stick/Mi Box?

Instalirao sam Smart YouTube TV, ali preko TV file commander, uz dodavanje odgovarajućih prava u podešavanjima, jer se ona aplikacija mi box apk instaler, plaća.

Reklama zaista nema, a smarale su pogotovo kad pustim neku relax muzika a onda me šlogira u sred sa nekom reklamom.

Proučiću malo ove launchere pa da vidim šta generalno pije vodu.

Jel ima neko iskustva ili predlog za te light, pro,fix... verzije.

Zdravo ljudi ..

Da li vredi uzimati Mi Box S za EON smart aplikaciju ? Ili ima neki bolji smart box ?

Pozdrav.

Hm sta znam, EON TV radi ok, po meni samo uz kombinaciju sa EON daljincem ko bi vrteo silne kanale preko fabrickog daljinca ili jednostavno da se kreiraju zasebna lista/e

Vidim da se nudi update,da li preuzimati ili ne?Ako nije nešto važno da ne zauzimam memoriju?
668 mb je u pitanju.

Ako sve radi kako treba, ne diraj nista.
Mozda je to onaj update sa bagovima posle budjenja iz sleepa.

odlicna cena,ako ih ima...oko7990 im je cena mislim na mi box s ...

Sad sam uzeo jedan. Nije navala. Ima ih još, tj. ja sam uzeo prvi. Ima ih u toj polici sigurno 10-20

Potrebna preporuka za neki ruter i šta je još potrebno da povežem preko kabla Mi Box. Internet uzimam od komšije i sve je lepo radilo do pre par dana na wifi.
Sada je neki problem sa netom i želim da se prebacim na kabel.
Dajte neku preporuku za ono što je sigurno da radi stabilno a da opet ne bacam novac na nešto previše skupo.

Imam pitanje u vezi ove stvarcice. Treba sutra da mi stigne. Ako sam dobro razumela, ovo sluzi da od ne-smart tv-a napravi smart? Posto sam na operateru supernova, da li mogu da instaliram eon aplikaciju i gledam eon (pozajmice mi sestra nalog) ili mogu samo supernova aplikaciju i hbogo?

Suoernova nema aplikaciju za andrid tv uredjaje. Eon aplikacija za kodom ce raditi ali najverovatnije nece raditi n1, nova s, nova sport, i sk kanali( ako je pozajmnjen nalog sa sbb mreze)

A dobro za supernovu svakako imam move i to njihovo, samo sam dala primer, u pravu si. Kako nece raditi? Kakav kod? A na kompu i telefonu mi radi sve na tom pozajmljenom.

Vrh Dno