Znam da smo vec pisali o tome ali me zanima kako se vase ultre ne griju...nakon sto je prvi zamijenjen zbog pregrijavanja isti problem ima i drugi, u biti jos gore jer je sada vrijeme toplije. Danas ga stavim na DJI Osmo 4 tek toliko da vidim kako se Osmo ponas zbog velike tezine telefona. snimao sam nepunih 10 minuta video, napravio par fotografija (DJI Panorame) i onda sam htio da snimim Timelapse...iznesem ga vani ispred kuce,postavim na zemlju sa stativom i pokrenem snimanje. Nakoh nekih 2 minute snimanja situacija sljedeca...
procesor 51°C a baterija 49°C...naravno ne gasi se zbog pregrijavanja jer ne snima preko kamere nego preko DJI Mimo aplikacije...
Unesem ga u kuci i izmjerim temperaturu display_a i back panel_a...ima se sta i vidjeti...55°C, pa kad naspem kljucajucu vodu u solju za caj, solja je 62°C vrela i nemoguce ju je drzati osim za rucku.

Ako je ovo normalno onda sam ja budala i nemam pojma o tehnologijii. Ono sto sam primjetio je da si prilikom snimanja ne grije baterija...kad se puni onda se osijeti blago zagrijavanja baterije, donje dvije trecina telefona. Kod koristenja kamere se grije gornja trecina telefona, koja nema nikakve veza sa baterijom, sto znaci da se grije procesor ili sami senzori. Sve u svemu ide natrag i trazit cu iPhone12ProMax.