zoreli_
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.05.2017
- Poena
- 285
Hvala@zoreli_ nek te lepo služi 👍 baci utiske, ovde se priča samo o Ultra modelu, pa me zanima mišljenje o Plus verziji.
Ako uočim neke mane javljam
Hvala@zoreli_ nek te lepo služi 👍 baci utiske, ovde se priča samo o Ultra modelu, pa me zanima mišljenje o Plus verziji.
Ruku na srce, jedno 6x sam u toku dana menjao otisak prsta, brisao, dodavao..i posle sedmog puta, radi bez problema..Očitava kao i sa fabričkom folijom..Da kucnem u drvo..Valjda je rešenje biti uporan dok se ne postigne idealan otisak, da ga prepozna, ili šta već xdPa ja sam lepio i ova uv po radnjicama oko 2-3 hiljade kako gde. Radi otisak normalno. Desilo se da sam jednom odneo da mi zalepe i prva dva subzamenili jer otisak nije uopste radio, tek je na trecem bilo sve ok. Samo probaj odmah kad ti zalepe.
E baš vidim tvoje ime i prezime na kp u ocenama kod tog preprodavca od kog si uzeo i ulazim na forum da vidim dal si kačio nešto😂 I, šta kažeš?
Realno, ja bih radije išao na Ultru samo zbog većeg ekrana i to mi baš znači, ali onda pomislim da sam na Note20U i da nema smisla prelaziti. Ali preći ću verovatno jer teško je odoleti😂
Sa druge strane imao sam S20+ i S20Ultra gde je disparitet još veći ovog puta na strani Plus verzije, a opet mi je S20U pružao neki lepši sveukupan osećaj. Možda je taj osećaj samo zbog većeg ekrana, ne znam.
Zar se ne piše ovih dana da neće biti Note 21 serije. Da je i sam samsung tako najavio.Pa s20 ultra je i u ruci kvalitetnije delovao dosta.Moj savet ako vec imas note 20 ultra Snap ne menjaj za s21 ultra.Sacekas note 21 ultra i miran.![]()
2022 izlazi note, ova godina se preskačeZar se ne piše ovih dana da neće biti Note 21 serije. Da je i sam samsung tako najavio.
Znači krenuli gremlini...e dugo ti je i trajao 😂😂🔝😇Realno, ja bih radije išao na Ultru samo zbog većeg ekrana i to mi baš znači, ali onda pomislim da sam na Note20U i da nema smisla prelaziti. Ali preći ću verovatno jer teško je odoleti😂
Sa druge strane imao sam S20+ i S20Ultra gde je disparitet još veći ovog puta na strani Plus verzije, a opet mi je S20U pružao neki lepši sveukupan osećaj. Možda je taj osećaj samo zbog većeg ekrana, ne znam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari