Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Mislim sa samsung ima dve nalepnice sa donje strane. A i mora da se registruje sa uredjaja koji je kupljen. Plus mora biti od nekog operatera.
To sam i ja mislio ali mi ovde par ljudi reče da je moguće izvršiti registraciju poklona sa drugog uređaja bez otvaranja kutije

Nije moguce bez otvaranja kutije, i registracije sa samog uredjaja. Pored uredjaja, morate da posedujete i sliku kompletnog ugovora (ako je MTS garancija), ili sliku računa i izjavu o saobraznosti (Telenor)....Meni nije bilo logično da može bez otvaranja kutije, jer onda bi svako mogao da izvrši registraciju...

Koliko vam troši baterije u stand by? Meni je noćas od 22h do 06h, skinulo 10-12%...S21 plus je u pitanju..

Edit: I da, sama kutija ima dve nalepnice sa svake strane na kutiji..Nije ih moguce odlepiti pa zalepiti, ja sam pokusao..Jedva sam ih nozem presekao, a kamoli da ih odlepim xd

Eto i meni nije bilo logično ali tako mi napisaše na postovima 2356 i 2357, ja nemam lično iskustvo tako da ne mogu da tvrdim

Bilo bi dobro da imamo pouzdanu i tačnu informaciju da li uređaj kupljen sa oglasa koji je vakum i sa papirima operatera znači da promocija poklona nije iskorišćena i da ćemo ga moći na sebe registrovati.

Upravo sam ti ja napisao sve...Ja sam kupio uređaj sa oglasa, i nije bio otpakovan, i mogla se iskoristiti promocija..Bitno je da kupljen valjda od 05.03 do 05.04. čini mi se...Konkretno za MTS govorim..Za ostale operatere i promocije ne znam..Samo sto ja nisam uspeo da iskoristim, jer sam kupio telefon koji se vodi na firmu, a firma je kupila sve telefone na neki grupni ugovor, šta li već (čitaj: lika boli uvo, iako sam mu ponudio da ćemo se dogovoriti oko plaćanja), i ostao sam uskraćen za promociju...

Ne mogu da editujem post, pa moram ovako da napišem..

Moguće je iskoristiti promociju iako je uređaj u vakum pakovanju..Odnosno, promocija se može aktivirati sa bilo kog uređaja, ne mora konkretno sa uređaja za koji je vezana promocija....

U Samsung Members postoji opcija za registrovanje novog uređaja, i kada se novi uređaj registruje, odmah na početnoj strani mu se pokažu pogodnosti za taj uređaj...Tako da na jednom nalogu se može registrovati više uređaja..

Kada uđeš u formu za prijavu za poklon, ona ti automatski unese IMEI telefona i to ne možeš da menjaš.

Znači mora prijava sa tog telefona.

Aj dogovorite se već jednom jel može ili ne može, smori više ovako

Kada uđeš u formu za prijavu za poklon, ona ti automatski unese IMEI telefona i to ne možeš da menjaš.

Znači mora prijava sa tog telefona.

Tako sam i ja mislio, dok mi jedan član nije poslao da se mogu registrovati drugi uređaji, i pokazao kako..Kad se uđe u Samsung Members, klikneš dole na Potraži pomoć, i imaš opciju Registruj, i dalje pratiš korake...Probaj, pa ćeš se uveriti i sam da može i bez uređaja za koji je vezana promocija.

Kada dodaš taj novi uređaj, onda kad klikneš na promociju, automatski ti se popuni IMEI sa tim novim IMEI nalogom koji si prethodno registrovao...Ipak smo mi amateri, u odnosu na preprodavce xd

Ne znam koliko ste pratili pre par dana je predstavljen a72 inace ima slot za memorijsku karticu,ima punjac i slusalice u pakocanju.Toliko o ekologiji smesna prica.A flagship uredjaj dodje bez svega toga sramota sta rade ljudi.

Hahahahaa ko vjeruje u pricu o ekologiji , taj je naivan. Kao prvo, ako imas neki imaalo stariji telefon, onda imas Usb type A punjac...a oni daju kablove usb c na usb c. Tako da, adapter svakako moras kupiti. E kupujes adapter koji je posebno zapakovan u kutiju i foliju koji zagadjuju i sta vec ne ... Sta ima ekologija.

Usteda je na tome , a i na prevozu... Citao sam negdje da duplo ili vise od duplo telefona mogu slati.

Moze da se gleda i ovako, ako sad svako kupi punjac narednih 5 telefona sto bude kupovao i prodao ih ce biti bez punjaca a on ce imati punjac. To je pet adaptera manje... Ali da, oni to svakako nisu uradili zbog ekologije. Ja sam kupio dva wireless punjaca za posao i kucu. Prodao sam vec dva telefona sa samo probanim punjacem

Nemojte se cuditi ako budu telefoni bez porta za punjenje... Suska se za Iphone..ne vjerujem da ce to skoro uraditi...ali ne bih se cudio. Onda ce to pratiti Samsung.

Posle duge 3 nedelje i zivkanja MTS-a svaki drugi dan, konacno je stigao S21U. Potvrdjujem da se IMEI popunjava automatski i da nemas opciju da ga menjas, pa bih rekao da za poklone moras da se registrujes sa tog uredjaja. Ono sto ja imam problem, uspesno sam se registrovao za sat, ali kad sam probao za 3 godine garancije dobio sam poruku da je IMEI vec iskoriscen. Da li je imao neko slicnu situaciju?

Konstantno 4g

Prilozi

• Screenshot_20210322-142522_Device care.jpg
    Screenshot_20210322-142522_Device care.jpg
    61.6 KB · Pregleda: 68
^
Uzeo si S21 plus, ne S20 xd To je ekstra cena, svaka čast, nek te lepo sluzi 😉

Potvrdjujem da se IMEI popunjava automatski i da nemas opciju da ga menjas, pa bih rekao da za poklone moras da se registrujes sa tog uredjaja.
Tako sam i ja mislio, dok mi jedan član nije poslao da se mogu registrovati drugi uređaji, i pokazao kako..Kad se uđe u Samsung Members, klikneš dole na Potraži pomoć, i imaš opciju Registruj, i dalje pratiš korake...Probaj, pa ćeš se uveriti i sam da može i bez uređaja za koji je vezana promocija.

Kada dodaš taj novi uređaj, onda kad klikneš na promociju, automatski ti se popuni IMEI sa tim novim IMEI nalogom koji si prethodno registrovao...Ipak smo mi amateri, u odnosu na preprodavce xd
Automatski ti se popuni jer si napravio nalog sa tvojim IMEI, a ti možeš dodati koliko god hoćeš naloga i samim tim IMEIa...Shvatite da MOŽE bez otvaranja i da završimo više temu...Ja više neću pisati ništa vezano za to, jer je mene smorilo, a verujem i druge članove.

Kakva iskustva imate sa zaštitnim staklima i senzorom otiska? Danas sam uzeo neko, 3000 din, tu gde je senzor, par mm je tanja zaštita radi boljeg odziva senzora, mada nisam prezadovoljan..Od 5 pokušaja, jedan sigurno omanem...I to me baš počinje nervirati...Pogotovo sam se iznenadio što mi nisu radili zaštitu sa UV lampama, već samo nalepili, malo razvukli, i tjtj kao..-.- Na jednom delu je malo ostalo mutno od lepka, kažu da će se povući..Ne povuče li se ima da im vratim nazad...

Original Samsungov punjač, od 25w, 3000....Fino..

Poslednja izmena:
^
Uzeo si S21 plus, ne S20 xd To je ekstra cena, svaka čast, nek te lepo sluzi 😉
Hvala :)(y) ... tek posle videh šta sam napisao ali nestade opcija "edit" , inače nakon registracije , iz Samsunga mi poslali email gde sam im ponovo uslikao i poslao kopiju ugovora i račun iz mts-a ??? da li se to još nekom desilo ?

Samsung Nacionalna promocija

Samsung XYZ <[email protected]>
22. март 2021. 13:40​
Коме: [email protected]
Poštovani,

Molim Vas da nam dostavite fotografiju u vidu dodatne dokumentacije na kojoj se nalazi fiskalni račun ili drugi dokument sa datumom kupovine kako bismo mogli da Vam odobrimo registraciju.

Pozdrav,

Poslednja izmena:
Original Samsungov punjač, od 25w, 3000....Fino..
2500 je u samsung radnji, ct shopu...
Hvala :)(y) ... tek posle videh šta sam napisao ali nestade opcija "edit" , inače nakon registracije , iz Samsunga mi poslali email gde sam im ponovo uslikao i poslao kopiju ugovora i račun iz mts-a ??? da li se to još nekom desilo ?

Samsung Nacionalna promocija

Samsung XYZ <[email protected]>
22. март 2021. 13:40​
Коме: [email protected]
Poštovani,

Molim Vas da nam dostavite fotografiju u vidu dodatne dokumentacije na kojoj se nalazi fiskalni račun ili drugi dokument sa datumom kupovine kako bismo mogli da Vam odobrimo registraciju.

Pozdrav,

Desilo se meni, sve je ok.

Original punjač Samsung sa USB-C je 2500 dinara, tako da je to sasvim fer. Dosadilo je više da svi pričaju samo o nedostatku punjača.

Ljudi, meni je od jutros telefon odlepio. Raiffeisen app neće da se startuje, odmah crash.
Emailovi u K9 mail, app se otvara ali kad uđem u mail, crash....
Uradio reset nekoliko puta, update je martovski...
Šta da radim? Hitno je...

Google "Android System WebView" je problem. Update ili uninstall update resava problem.

Probaj ovo, vidim u temi za s10 da je rešilo problem

To je izgleda opsti problem neki, pojavljuje se na dosta android telefona od juce

Kakva iskustva imate sa zaštitnim staklima i senzorom otiska?

Ne mogu da verujem da kad neko treba da napiše konkretan savet, preporuku ili iskustvo, niko ništa ne piše..A bitno da znate da se prepucavate oko toga da li je bolja N serija, zašto nema punjača, zašto je preskup, zašto nema slot za SD karticu, zašto nema milion nebitnih stvari, a kad treba nešto da se pomogne, e onda ništa....Svaka čast(y)

2500 je u samsung radnji, ct shopu..
Iz Novog Sada sam, jedino sam uspeo naći u Gigatronu, za 2999..

@predator95, iskreno imam loša iskustva sa staklenim zaštitama još od S10 Plus modela sa kojim je Samsung prvi put predstavio ultrasonični otiska prsta. Jednostavno otisak ne radi pod staklom ili radi loše, jedino staklo koje je kompatibilno sa ultrasoničnim otiskom prsta na S10 pa nadelje jeste Whitestone dome staklo koje nema kod nas (Srbija) već moraš online da naručiš i košta 50+ evra. Stakla koja sam pronalazio kod nasi ili imaju rupu u delu gde je otisak prsta što vizuleno izgleda očajno ili imaju stanjeno staklo u delu gde je senzor i opet ne radi kako treba a izgled loše. Stoga, moje savet su folije, konkretno naručio sam Olixar screen protctor folije i to sada korstim na S20 Ultra, zadovoljna sam sa istima. Ako želiš baš staklo i da senzor otiska prsta radi perfektno sa tim staklom onda samo Whitestone dome.

Ne mogu da verujem da kad neko treba da napiše konkretan savet, preporuku ili iskustvo, niko ništa ne piše..A bitno da znate da se prepucavate oko toga da li je bolja N serija, zašto nema punjača, zašto je preskup, zašto nema slot za SD karticu, zašto nema milion nebitnih stvari, a kad treba nešto da se pomogne, e onda ništa....Svaka čast(y)

Iz Novog Sada sam, jedino sam uspeo naći u Gigatronu, za 2999..
Milion puta već prežvakana tema pa se ljudi više i ne trude, niti hoće isponova da započinju! Hoćeš staklo, kupi whitestone...u ostalim slučajevima, nećeš staklo...toliko je jednostavno.

Nazad
Vrh Dno