Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Lepo ih koristio ili prodao 😁
Izgleda ja osta poslednji mohikanac kome jos nisu stigli 😁
Hvala! 😁

Moguće da ih tek sad šalju, niko me nije pozvao uopšte, samo ih je poštar doneo danas u maloj kartonskoj kutiji. Tvrdi da me je zvao, ali nisam imao propušteni poziv uopšte.

Buds Pro su dosta udobnije nego što sam očekivao, pogotovo u odnosu na Jabra 65t Active koje sam koristio do sad. Prijatno sam iznenađen. Jedina je šteta što zbog karantina ne smem u šetnju da vidim kako se ostale opcije ponašaju napolju.

A qhd i 120hz, kako igleda sto se tice baterije?
Post automatically merged:

Kapiram ako planiram da koristim fhd, onda je s20u bolja opcija jer je jeftiniji podosta, a manje vise isto.

Ja ne vidim razliku ,nemam bas takvo oko zato ga i drzim na fhd,nikad tel nisam drzao na qhd

E da...neki su govorili da izmjerim temperaturu na telefonu kad se zagrje. Što sam i napravio...
Display temperatura 49.3°C a bila je i 49.8°C...

Temperaturu zadnjeg panela u trenutku kad ugasi kameru jer je prevruć...50°C

U ovim trenucima temperatura beterije je pokazivala 46°C
Ovih 26.2-26.3°C što se vidi je sobna temperatura.

Iako je sam po sebi telefon izgledao odlicno ovaj dBrand skin mi se svidja...puno je bolji "grip" te vise nije tako sklizav ni u ruci niti na nekim povrsinama. Cinilo mi se da je onako bez icega mogao da sklizne kad ga se stavi na ravan stol 😁
Ovo je sva zastita koju ce dobiti...

Jeste,to je najbolji skin ubedljivo a i telefon i po meni najlepsi do sad iako ja note volim

Kupio sam danas s21 + preko KPa, vakum pakovanje, od 10.03 važi MTS garancija. Jesu prmocije važile samo u pre orderu, ili i sada važe? Vidim da na njihovom sajtu piše na Poklon Active 2, i treća godina garancije...Naravno, ukoliko devojka od koje sam kupio, nije to već aktivirala,..

I ovaj novi uređaj se također grije...aplikacija kamere je bila otvorena 15tak minuta, par slika napavio, podešavanja u aplikaciji i temp. baterije je bila 40°C a temperatura display_a i "leđa" 43°C. Vjerojatno da sam pokrenuo snimanje bilo bi isto kao i kod prijašnjeg modela, 50°C i gašenja kamere zbog toplote. Za sada ću ga zadržati, valjda tako mora...nemoguće da dobijem dva defektna uređaja. Baš je sramota za Samsung da se nešto tako događa na uređaju od 1300€.

Mozda je i do serije, ne znam koliko je pametno da jos malo sacekam. Hteo sam da izbegnem Samsung zbog uvaljivanja Exynosa, ali ne znam sta bi bolje moglo da se uzme za ove pare. Da nisu zeznuli Huawei mozda bih i presao.
Gledam boje, srebrna ili crna. Mislim da je crna bolja, kod srebrne moze da bude problem sljasteci okvir kada se gleda spreda.

Sada mozda Apple iPhone 12 Pro Max, a uskoro Oppo Find X3 Pro, Vivo X60 Pro+, Sony Xperia 1 III, OnePlus 9 Pro, ...
Naravno, zavisi ko sta voli od OS, ali definitivno NEMA savrsenog telefona !

• Like
Reagovanja: MPM
Ipak ce s21 ultra biti najkompletniji uredjaj u prvoj polovini godine..

@predator95

Ako si uzeo vakum, nije ni mogla da aktivira promociju, jer mora bas sa uredjaja za koji se i vezuje promocija.

@MPM

Nece biti problem. Ja sam sa N20U u crnoj boji, juce presao na srebrni S21U i okvir se jedva i vidi od ekrana.
Inace, ne stavljam nista od zastite na telefone. Samo providne folije sa Ultimate Shield-a, tako da imam vrlo objektivno misljenje...

That being said, i dalje mi je crna najbolja zbog sveukupnog izgleda, ali to su vrlo subjektivni razlozi...

Do kad traje promocija kod operatera? Ako uzmem od nekog vakum?

@Masinist
Hvala, posto Apple nisam nikada koristio niti bih, jedino sto bih mogao da uzmem preko operatera je Xiaomi mi 11, sve ostalo je losije, oppo nemaju. Ubacili mu sd 888, moracu malo da pogledam gde su zakinuli 450e razlike u odnosu na s21 ultra tj ispada oko 850e, sem u verovatno losijem ekranu, kameri i imenu. Najverovatnije da cu da idem na s21 ultra, mada mi se nikako ne svidja ta politika isti model, a razlicite komponente.

@jiggy1984
I ja po prvi put planiram da mu stavim samo neki dbrand ili nesto slicno umesto futrole. Mada mi je silikonska futrola par puta spasila telefon. Za tri godine samo sam ga dva puta ozbiljno ispustio na beton, ekran na dole i ni ogrebotina.

Poslednja izmena:
@Masinist
Hvala, posto Apple nisam nikada koristio niti bih, jedino sto bih mogao da uzmem preko operatera je Xiaomi mi 11, sve ostalo je losije, oppo nemaju. Ubacili mu sd 888, moracu malo da pogledam gde su zakinuli 450e razlike u odnosu na s21 ultra tj ispada oko 850e, sem u verovatno losijem ekranu, kameri i imenu. Najverovatnije da cu da idem na s21 ultra, mada mi se nikako ne svidja ta politika isti model, a razlicite komponente.

@jiggy1984
I ja po prvi put planiram da mu stavim samo neki dbrand ili nesto slicno umesto futrole. Mada mi je silikonska futrola par puta spasila telefon. Za tri godine samo sam ga dva puta ozbiljno ispustio na beton, ekran na dole i ni ogrebotina.
Zakinuli su ga na IP sertifikatu, laserskom autofokusu i ultrawide kameri. Naravno nema ni voajer kameru. Ekran čisto sumnjam da je nešto lošiji, moraćeš da staviš jedan pored drugog pa da uporediš. Brend da ne spominjem. :)

• Like
Reagovanja: MPM
@jiggy1984
Hvala na odgovoru, skontao sam to čim sam ušao u Samsung Members😅

Evo da i ja okačim sliku nakon prvog punjenja.
Screenshot_20210321-072315_Device care.jpg

U pitanju je S21 Plus, 90% je na 4G, a nekih 10% je na Wi Fi. Dark tema, 120 HZ, automatska osvetljnost. Ja sam baš zadovoljan (da se ogradim od "zlih jezika 😂", prešao sam sa S7 Edge).

Pitanje za vas koji ste naručivali sa MobileFun, koliko im treba da stigne pošiljka? Hteo bih naručiti zaštitno staklo, ili ako imate neku preporuku kod nas koje je staklo dostupno, a da je odlično.

Poslednja izmena:
Vidoh Ultru na Kp 750,800, cene padaju, dobro je :D Bas me zanima da li ce otici u 600 mark, bar 699 i slicno na leto

^
Svaka čast ako si video S21U za 750-800e :D

Da, da na moje opšte iznenađenje. Naravno, taj jedini primerak ispod 800 je prodat odmah, trenutno ima jedna Ultra od 800e snapdragon bez garancije iz Usa ( lik nema ocena, tako da se ne zna ko je i šta je) . Dok odmah posle toga par komada 850, koji bi verovatno prodali za koji evro niže da im nudiš odmah keš na ruke.. Videćemo jula avgusta koje ce cene biti
Post automatically merged:

Da, da na moje opšte iznenađenje. Naravno, taj jedini primerak ispod 800 je prodat odmah, trenutno ima jedna Ultra od 800e snapdragon bez garancije iz Usa ( lik nema ocena, tako da se ne zna ko je i šta je) . Dok odmah posle toga par komada 850, koji bi verovatno prodali za koji evro niže da im nudiš odmah keš na ruke.. Videćemo jula avgusta koje ce cene biti
( isto tako pre par nedelja za 520e bio praktično nov Huavej p40 pro plus, 100h aktivnog rada telefona + garancija, otišao za pola sata )

Mislim da je bolje kupiti ga sad za 900 vakum, registrovati se za 3 god garancije plus satic koji moze da se proda za ~170€, nego na leto za 700/750 bez icega.

Mislim sa samsung ima dve nalepnice sa donje strane. A i mora da se registruje sa uredjaja koji je kupljen. Plus mora biti od nekog operatera.

To sam i ja mislio ali mi ovde par ljudi reče da je moguće izvršiti registraciju poklona sa drugog uređaja bez otvaranja kutije

E to vec ne znam.. Ja sam cuo drugacije.
@predator95

Ako si uzeo vakum, nije ni mogla da aktivira promociju, jer mora bas sa uredjaja za koji se i vezuje promocija.

@MPM

Nece biti problem. Ja sam sa N20U u crnoj boji, juce presao na srebrni S21U i okvir se jedva i vidi od ekrana.
Inace, ne stavljam nista od zastite na telefone. Samo providne folije sa Ultimate Shield-a, tako da imam vrlo objektivno misljenje...

That being said, i dalje mi je crna najbolja zbog sveukupnog izgleda, ali to su vrlo subjektivni razlozi...

Nazad
Vrh Dno