BricoGO
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 01.08.2020
- Poena
- 80
Hvala! 😁Lepo ih koristio ili prodao 😁
Izgleda ja osta poslednji mohikanac kome jos nisu stigli 😁
Rezolucija, osvezenje?Ja ovo ne pamtim da sam mogao sa nekim tel osim huawei-ja,skoro 2 dana
Ovo je sva zastita koju ce dobiti...
A u drugoj Note 21.Ipak ce s21 ultra biti najkompletniji uredjaj u prvoj polovini godine..
Zakinuli su ga na IP sertifikatu, laserskom autofokusu i ultrawide kameri. Naravno nema ni voajer kameru. Ekran čisto sumnjam da je nešto lošiji, moraćeš da staviš jedan pored drugog pa da uporediš. Brend da ne spominjem.@Masinist
Hvala, posto Apple nisam nikada koristio niti bih, jedino sto bih mogao da uzmem preko operatera je Xiaomi mi 11, sve ostalo je losije, oppo nemaju. Ubacili mu sd 888, moracu malo da pogledam gde su zakinuli 450e razlike u odnosu na s21 ultra tj ispada oko 850e, sem u verovatno losijem ekranu, kameri i imenu. Najverovatnije da cu da idem na s21 ultra, mada mi se nikako ne svidja ta politika isti model, a razlicite komponente.
@jiggy1984
I ja po prvi put planiram da mu stavim samo neki dbrand ili nesto slicno umesto futrole. Mada mi je silikonska futrola par puta spasila telefon. Za tri godine samo sam ga dva puta ozbiljno ispustio na beton, ekran na dole i ni ogrebotina.
( isto tako pre par nedelja za 520e bio praktično nov Huavej p40 pro plus, 100h aktivnog rada telefona + garancija, otišao za pola sata )Da, da na moje opšte iznenađenje. Naravno, taj jedini primerak ispod 800 je prodat odmah, trenutno ima jedna Ultra od 800e snapdragon bez garancije iz Usa ( lik nema ocena, tako da se ne zna ko je i šta je) . Dok odmah posle toga par komada 850, koji bi verovatno prodali za koji evro niže da im nudiš odmah keš na ruke.. Videćemo jula avgusta koje ce cene biti
@predator95
Ako si uzeo vakum, nije ni mogla da aktivira promociju, jer mora bas sa uredjaja za koji se i vezuje promocija.
@MPM
Nece biti problem. Ja sam sa N20U u crnoj boji, juce presao na srebrni S21U i okvir se jedva i vidi od ekrana.
Inace, ne stavljam nista od zastite na telefone. Samo providne folije sa Ultimate Shield-a, tako da imam vrlo objektivno misljenje...
That being said, i dalje mi je crna najbolja zbog sveukupnog izgleda, ali to su vrlo subjektivni razlozi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari