Upravo mi je stiglo isto obaveštenje. Razočaravajuće. Bar kad bi nam ponudili 3 godine garancije kao ljudima koji kupuju u sklopu trenutne promocije kao neki vid kompenzacije.Do 30-og aprila. Bravo Samsung. Sa ovim telefonom zavrsavam pricu sa vama
Pogledajte prilog 300734
Kako je zadovoljna baterijom? U odnosu na prethodni telefonOne buds live su smece. Ja zeni kupio obicni s21 i dobila ih uz njega.
Meni su odlične, bolje od buds+ iako nisu za poređenje.One buds live su smece. Ja zeni kupio obicni s21 i dobila ih uz njega.
Po cemu su bolje od buds+?Meni su odlične, bolje od buds+ iako nisu za poređenje.
Nigde nisu to javno objavili,vec privatno ponaosob salju mail-ove. Previse pilicarski. Oni koji sada naruce novu S21 seriju,cekace na poklone do zimskog Sv. Nikole 😁😁Ironicno je hehehe...
Sto ne proba neko u zastitu potrosaca, jer to zaista jeste obmanjivanje tj lazna reklama..
Post automatically merged:
Zato samo online, pa šta god da mu je, vratiš i doviđenja. Zamisli nov telefon i sad nešto fabrički nije u redu recimo i oni ti otvaraju telefon, čeprkaju, naklapaju, a jb.tKupih preko Mts-a na ugovor S21 i istog dana sam im vratio telefon na reklamaciju. Zvuk iz slušalice krci, pucka. Kao da je zvučnik probio. Sagovornika teško da mogu iz prve da razumem sta govori. Tražio sam u reklamaciji da mi zamene za novi uređaj, jer ne želim da pokušavaju da poprave.
Pitanje moje je da li su u obavezi da mi daju novi uređaj ili će pokušati da poprave i da mi vrate isti.
Skinu mu nevinost 😅i oni ti otvaraju telefon, čeprkaju, naklapaju, a jb.t
Identičnu situaciju smo imali sa S8, otvorili su ga. Nikakva pozivanja na zakon koji stoji na pultu Promobija nisu pomogla, ono "da možeš da biraš zamena ili popravka" u prvih šest meseci... rekli su slobodno tužite, mi smo ovlašćeni Samsung servis kome je proizvodjač rekao da se telefon mora otvoriti i ukoliko je kvar nešto što se lako da rešiti a telefon vrati u stanje kakvo proizvođač smatra "početnim", popravljamo. I otvoriše ga i popraviše u prvoj nedelji, doduše, to mu je bilo jedino otvaranje, tada i nikada više 2.5god koliko je bio kod supruga do dolaska Note10.Kupih preko Mts-a na ugovor S21 i istog dana sam im vratio telefon na reklamaciju. Zvuk iz slušalice krci, pucka. Kao da je zvučnik probio. Sagovornika teško da mogu iz prve da razumem sta govori. Tražio sam u reklamaciji da mi zamene za novi uređaj, jer ne želim da pokušavaju da poprave.
Pitanje moje je da li su u obavezi da mi daju novi uređaj ili će pokušati da poprave i da mi vrate isti.
Šta znam, kapiram da oni to srede, ali stvarno, stvarno bih bio iznerviran, da mora u j. startu da mi se otvara telefona. Zato svi koji bi preko operatera, samo online i boli te k!ta. Mi preko kp moramo da se molimo da uređaj od soma i nešto bude ne felericanIdentičnu situaciju smo imali sa S8, otvorili su ga. Nikakva pozivanja na zakon koji stoji na pultu Promobija nisu pomogla, ono "da možeš da biraš zamena ili popravka" u prvih šest meseci... rekli su slobodno tužite, mi smo ovlašćeni Samsung servis kome je proizvodjač rekao da se telefon mora otvoriti i ukoliko je kvar nešto što se lako da rešiti a telefon vrati u stanje kakvo proizvođač smatra "početnim", popravljamo. I otvoriše ga i popraviše u prvoj nedelji, doduše, to mu je bilo jedino otvaranje, tada i nikada više 2.5god koliko je bio kod supruga do dolaska Note10.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari