Imaš dvojicu ljudi ovde (+ prijatelja) koji su prešli sa note 20 ultra snap na ovaj naš (exy) 21 ultra i svi su zadovoljni...tako da samo ti znaš da li ti je opravdana kupovina za te novce. Uostalom pojavile su se sd duos (HK) verzije od 512gb na kupujemprodajem što bih ja bez razmišljanja kupio da mi nisu problem dimenzije.Kakva je situacija sa ultrom, jesu li ispeglali nesto ovim zadnjim apdejtom?
Recite mi iskreno, vred li dati za ovo 1000e? Tj racunaju mi mate 20 pro 250e, plus razlika.. Cekao sam find x3 pro, za mene razocarenje, sad vidim i p50 serija da ce biti ok ako su tacni renderi. Nekako sam navikao na Samsung i One UI, brinu me samo negativne recenzije po netu u vezi baterije i kamere, jer ga uzimam da slikam i snimam klince, a znam jer sam imao s7e, s9, da im snimanje koje nije na suncu napolju nije jaca strana (snimanje u kuci npr)... Ne znam da li da ga uzmem ili da cekam op9 i p50pro.. Zaleteo sam se i na mate 40 pro+, on mi je bio prvi pik ali ipak neke bitne app mi nece raditi..
Po testovima ljudi kažu da je na S21 ultri baterija bolja od Iphona 12 pro max.Imam iphone 12 pro max ko primarni telefon i sa baterijom sa zadovoljan, uzimam sad jos jedan sekundarni koji hocu da mi bude android os i zelim s21 ultra, pa me zanima trajanje baterije iz prve tj jel moze da izgura dan od 07:00 do 00:00, pozivi, wifi, 4g, whatsapp, viber,kamera, igre i to nista me ne zanima? Hvala
U najmanju ruku si izparanoisao ovom rečenicom: "Iskreno ne znam kako ljudi uopšte imaju hrabrosti da nose huawei telefon": Pa nije da je to firma koju drži Slavica iz Bajmoka.. Ono što Gugl krade, krade i Huavej, od čega Gugl štiti, štiti i Huavej, manje više to je danas isto ( da ne pominjemo to što je baš Gugl i ceo zapadni sistem 100x više povezivani sa raznim private leaks, prodajom, korišćenjem podataka korisnika itd )Odustao sam od kupovine, slučajno završio sa IP 12 mini i svidelo mi se da ne nosim ciglu, ali i dalje mi je ultra najbolji telefon na tržištu.
Huawei mu svakako nije konkurencija i ta dva brenda ne mogu više u istu rečenicu, jer ulagati veliki novac u kompaniju koja je hodajući mrtvac u mobilnom svetu, nije baš pametna odluka.
Iskreno ne znam kako ljudi uopšte imaju hrabrosti da nose huawei telefon, sada kada nema google play-a i google play protect-a, koji su makar bilo kakvu zaštitu nudili, a na telefonu bankovni računi, privatni mejlovi, milion stvari... Samsung jedini ulaže u sigurnost u android svetu sa odvojenim čipom.
Znači, zalihe su mogle da budu samo jedan par slušalica i to je to, lišeni su odgovornosti, nema veze što smo se prijavili prvog dana promocije. Ovo je kriminalno.gospodine lepo procitajte uslove promocije gde jasno pise do isteka zaliha.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari