Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Onaj ko je uzeo telefon od 1k evra da bi prodao, ooo taj zna veoma dobro za promociju. Veoma mala verovatnoća da ne zna
Post automatically merged:

Ko je uzeo od operatera*

Kakva je situacija sa ultrom, jesu li ispeglali nesto ovim zadnjim apdejtom?
Recite mi iskreno, vred li dati za ovo 1000e? Tj racunaju mi mate 20 pro 250e, plus razlika.. Cekao sam find x3 pro, za mene razocarenje, sad vidim i p50 serija da ce biti ok ako su tacni renderi. Nekako sam navikao na Samsung i One UI, brinu me samo negativne recenzije po netu u vezi baterije i kamere, jer ga uzimam da slikam i snimam klince, a znam jer sam imao s7e, s9, da im snimanje koje nije na suncu napolju nije jaca strana (snimanje u kuci npr)... Ne znam da li da ga uzmem ili da cekam op9 i p50pro.. Zaleteo sam se i na mate 40 pro+, on mi je bio prvi pik ali ipak neke bitne app mi nece raditi..

Ja sam prezadovoljan a imao sam prije njega Note 20 Ultra SD. Baš nemam ni jednu zamjerku.

I od mene preporuka, do sad ni jedan problem sa telefonom nisam imao.

Baterija odlična, kamera takođe.

Inače sam prešao sa s10/s20 kombinacije.

Odustao sam od kupovine, slučajno završio sa IP 12 mini i svidelo mi se da ne nosim ciglu, ali i dalje mi je ultra najbolji telefon na tržištu.

Huawei mu svakako nije konkurencija i ta dva brenda ne mogu više u istu rečenicu, jer ulagati veliki novac u kompaniju koja je hodajući mrtvac u mobilnom svetu, nije baš pametna odluka.

Iskreno ne znam kako ljudi uopšte imaju hrabrosti da nose huawei telefon, sada kada nema google play-a i google play protect-a, koji su makar bilo kakvu zaštitu nudili, a na telefonu bankovni računi, privatni mejlovi, milion stvari... Samsung jedini ulaže u sigurnost u android svetu sa odvojenim čipom.

Kakva je situacija sa ultrom, jesu li ispeglali nesto ovim zadnjim apdejtom?
Recite mi iskreno, vred li dati za ovo 1000e? Tj racunaju mi mate 20 pro 250e, plus razlika.. Cekao sam find x3 pro, za mene razocarenje, sad vidim i p50 serija da ce biti ok ako su tacni renderi. Nekako sam navikao na Samsung i One UI, brinu me samo negativne recenzije po netu u vezi baterije i kamere, jer ga uzimam da slikam i snimam klince, a znam jer sam imao s7e, s9, da im snimanje koje nije na suncu napolju nije jaca strana (snimanje u kuci npr)... Ne znam da li da ga uzmem ili da cekam op9 i p50pro.. Zaleteo sam se i na mate 40 pro+, on mi je bio prvi pik ali ipak neke bitne app mi nece raditi..
Imaš dvojicu ljudi ovde (+ prijatelja) koji su prešli sa note 20 ultra snap na ovaj naš (exy) 21 ultra i svi su zadovoljni...tako da samo ti znaš da li ti je opravdana kupovina za te novce. Uostalom pojavile su se sd duos (HK) verzije od 512gb na kupujemprodajem što bih ja bez razmišljanja kupio da mi nisu problem dimenzije.

Imam iphone 12 pro max ko primarni telefon i sa baterijom sa zadovoljan, uzimam sad jos jedan sekundarni koji hocu da mi bude android os i zelim s21 ultra, pa me zanima trajanje baterije iz prve tj jel moze da izgura dan od 07:00 do 00:00, pozivi, wifi, 4g, whatsapp, viber,kamera, igre i to nista me ne zanima? Hvala

Imam iphone 12 pro max ko primarni telefon i sa baterijom sa zadovoljan, uzimam sad jos jedan sekundarni koji hocu da mi bude android os i zelim s21 ultra, pa me zanima trajanje baterije iz prve tj jel moze da izgura dan od 07:00 do 00:00, pozivi, wifi, 4g, whatsapp, viber,kamera, igre i to nista me ne zanima? Hvala
Po testovima ljudi kažu da je na S21 ultri baterija bolja od Iphona 12 pro max.
Ja sam prezadovoljan baterijom na mojoj S21ultri,bolja mi je nego na OP8

Може.

To je to onda odluka pala, hvala svima taman i promociju da iskoristim za ovaj sat ako vazi i za s21. Hvala drugari

Odustao sam od kupovine, slučajno završio sa IP 12 mini i svidelo mi se da ne nosim ciglu, ali i dalje mi je ultra najbolji telefon na tržištu.

Huawei mu svakako nije konkurencija i ta dva brenda ne mogu više u istu rečenicu, jer ulagati veliki novac u kompaniju koja je hodajući mrtvac u mobilnom svetu, nije baš pametna odluka.

Iskreno ne znam kako ljudi uopšte imaju hrabrosti da nose huawei telefon, sada kada nema google play-a i google play protect-a, koji su makar bilo kakvu zaštitu nudili, a na telefonu bankovni računi, privatni mejlovi, milion stvari... Samsung jedini ulaže u sigurnost u android svetu sa odvojenim čipom.
U najmanju ruku si izparanoisao ovom rečenicom: "Iskreno ne znam kako ljudi uopšte imaju hrabrosti da nose huawei telefon": Pa nije da je to firma koju drži Slavica iz Bajmoka.. Ono što Gugl krade, krade i Huavej, od čega Gugl štiti, štiti i Huavej, manje više to je danas isto ( da ne pominjemo to što je baš Gugl i ceo zapadni sistem 100x više povezivani sa raznim private leaks, prodajom, korišćenjem podataka korisnika itd )

"Huawei takođe ističe da Petal Search ima sertifikat, koji je odobrila Evropska Unija, koji garantuje da su korisnički podaci zaštićeni i bezbedni." Isto tako od svih tih aktera ( Usa, Kina, Eu), najviše verujem EU (ukoliko uopšte možemo da je odvojimo od USA), EU, koja koliko toliko i ima neke sigurnosne regulative oko podataka i brine se oko toga.. Na kraju je sve to isti k. Zaštićen si koliko oni žele da budeš zaštićen, ukoliko treba nešto da pukne, ima da pukne i to je to. Ne živim sa tim strahom

Trenutno je najpovoljnija varjanta u MTSu običan S21 plus sat i 3 godine garancije, na omorika 1 tarifu sa popustom ukupno 5450rsd. Kakvo je vaše mišljenje, vredi li običan S te novce?

To je otprilike standardna cena koju je mts imao za poslednjih nekoliko Galaxy S osnovnih modela.

A da li vredi, zavisi od tebe. 😅

Nikakava paranoja, u poslu sam duže od deceniju i količina malwera na gp je nekada baš zabrinjavajuća, a imaju više iskustva, resursa i privlače mnogo bolje talente od huawei-a.
Razumem da voliš huawei uređaje, ali...

No, da ne idemo u tu priču dalje na ovoj temi, već je previše priče o Huawei-u ovde, bez razloga.

A skineš app iz playstore i instaliraš na telefon.
Tu tu ne treba Google Play Protect ništa.

12h SOT i to baš kad mi je punjač najdostupniji jer sam bolestan i zakovan za krevet. 🤣

SmartSelect_20210314-104321_Gallery.jpg

Jel ima neko posebno podesavanje za zvuk zvona nesto je tup mnogo :) atmos je ON i EQ visokotonci su na max ako to ima veze sa zvukom zvona veze vec sa muzikom itd,i jel postoji opcija da kad se opali multitasking sa gesturesom da pozadina wallpapera pozadinskog bude tamnija bas ga posvetli podosta,bledo izgleda,DA na nova lanceru sam

Kakva sprdnja sa Samsungom. Zvao ih danas da pitam za poklone,posto je danas zadnji dan isporuke,i teta koja se javila ladno mi kaze da imaju problema sa nabavkom i isporukom poklona,te da ce se produziti isporuka do prvog aprila. Na pitanje moje zasto to javnost nije obavestena,kaze gospodine lepo procitajte uslove promocije gde jasno pise do isteka zaliha. Znaci tako arogantna,ne profesionalna,to nisam doziveo. Zelim im od sveg srca da se zatvore i bankrotiraju. Kakav bezobrazluk i kakvo cinicno ponasanje prema korisnicima

Kada se nesto deli “dzabe”, to onda uvek ide na misice i osedis dok ne docekas.

Na svim drustvenim mrezama,kao i televiziji su jasno naglasili da ce svi koji se registruju za poklone,iste dobiti do 15.03.

Poslao sam i mail u petak na [email protected] nema nikakvog odgovora. Postali su bas bahati. Ovo je moj poslednji uredjaj koji sam od njih kupio.

Ps. Ima li neku ideju kome se obratiti po tom pitanju sto kasne toliko?

Pa ako imaš neki screenshot sa tim datumom, tj dokaz, možda društvu za zaštitu potrošača.

Ovo je direktno sa njihovog sajta. Na drustvenim mrezama takodje su pisali isto,na televiziji isto reklama o isporuci poklona. Bezobrazluk.

Moracu da kontaktiram drustvo za zastitu potrosaca. E moj Samsunze prodajes telefon od 1300e bez opreme,i jos treba da se natezemo sa tobom za poklone.

Screenshot_20210315-114825_Kiwi Browser.jpg

Dzaba ti je, ako ih nemaju na stanju, nisu posalti na vreme ili sta god da je uzrok, ne mozes ih dobiti dok ne budu ih imali na stanju.
Ono sto je "dzaba" uvek je bilo nepriopritetno za nabavku i slanje...
Smiris zivce, odmaraš do aprila pa onda ih opet priupitaj.
Čemu sekiracija, nije zdravo.

------------------

1. Nego sta je vase misljenej, procena, nagadjanje iz dosadasnjeg iskustva, KADA bi moglo doci do snizenja cena S21, S21+, S21Ultra u prodavnicama, a kada kod operatera?
2. Koliko bi mogli da pojeftine telefoni S21 porodice (u procentima, na koju cifru) ...?
3. Kada se tokom leta uz telefone kao poklon dele punjaci (zidni, auto punjaci, bezicni) i sl. stvari, te da li su tada telefoni vec pojeftinili?
4. Sta cenite koja bi cena mogla biti za S21 porodicu telefona kad izadje N21 ?
5. Da li ce ova promocija sa 3g garancije biti samo sada ili se za iste telefone znala ponavljati i posle (iskustveno za S10-S20) ...?

Da,dobicu poklon kada svi obore cenu na KP i kada bude ceo komplet 100e.
Niti mail da posalju da ce kasniti,niti na drustvenim mrezama da napisu nesto.

Covek kak ti nesto kaze,pa se vezes za njegovu rec. Ovo je ljudi moja gigant mobilnih telefona,to je nedopustivo. Dokle god ih budemo pravdali i tesili mocice ovako da nas samaraju

Pa to nije ništa novo, svesno ulazite u te dilove. Ili se skupite zajedno pa podnesite kolektivnu tužbu, time će verovatno da promene politiku poslovanja ubuduće (sa tim da sad mogu da se vade opušteno na koronu, kao i svi doduše).

Do 30-og aprila. Bravo Samsung. Sa ovim telefonom zavrsavam pricu sa vama
Screenshot_20210315-171443_Kiwi Browser.jpg

Nazad
Vrh Dno