Ako mislis online, ne.Зар није добио надоградњу на 7.1.2 ?
Занимљивост везана за ГТ1 ултимејт:
На неколико форума читао сам податак да је у њему лажних 2 GB RAM-а, али на конкретно мом боксу сваки програм је пријављивао уредно 3.
Ja tih problema nemam, Chromecast mi je čak sprat ispod, odmah ispod rutera, na 2,4Ghz mrežu je povezan.Danas isključih google tv chromecast, mnogo problema sa njim, stalno gubi wifi signal. Vidim da im je to baš raširen problem. Samo se isključi sa mreže i ne može opet da se prikači. Probao sam i factory restore, prošli put mi je uspelo ali danas nije htelo, jedino da nađem negde odgovarajući usb c lan adapter. Imam i Firestick 4k koji savršeno radi iako je duplo jeftiniji.
Nisam ni ja dugo imao problema, sve je odlično radilo, ovo je drugi put da mi se dešava, prvi put fabrički reset je sve sredio. Sada uopšte ne mogu da ga prikačim na wifi, ali vidim da se mnogo ljudi na forumima žali na taj problem.Ja tih problema nemam, Chromecast mi je čak sprat ispod, odmah ispod rutera, na 2,4Ghz mrežu je povezan.
^ mozda ima problem sa datim ruterom?
Možda , dobio sam ovaj Arris iz Pošte, ruter je ok, sve ostalo radi fino a imam nekoliko priključenih uređaja. Pre neki dan sam ga isključivao iz struje i sa mreže i tačno od tog dana mi ne radi Google tv, mada imam i Telenor kućni net i neće ni na njega da se prikači.
Очитала АИДА 64, ако питаш за таникс.^ mozda ima problem sa datim ruterom?
salacue@ kako znas koji je android?
Kod mene na boxu (generic amlogic s905x) HBO go nije hteo da radi ni na jednom custom romu, a probao Aidans, Slimbox i atvxperience.Једино ми није јасно зашто HBO GO апликација за андроид ТВ не функционише?!?! улогујем се нормално, али када пустим садржај - само се врти онај круг за бафер у недоглед.
Možda i HBO go traži neku sertifikaciju kao Netflix, ma da nisam čuo za to. Na Mi boxu normalno radi, a to je Android tvОчитала АИДА 64, ако питаш за таникс.
Pa sta kaze sad aida 64 za slim rom? Predpostavljam da je kernel preuzet od davietpda...Очитала АИДА 64, ако питаш за таникс.
Danas sam malo čačkao po netu i vidim piše da Google ugrađuje najjeftinije delove u chromecast tv , pa rekoh da probam da makar zamenim kabl i utaknem moj kabl Usb3 - UcbC umesto njihovog Usb2 -UsbC i bingo, sve radi savršeno, odmah se povezao na wifi. Ne znam da li je to kabla ali za sada sve radi super, nikada brži internet.Arris je kanta, bar što se WiFi dela. Jak signal, ali neupotrebljiv. Ne valja ni Cisco EPCxxxx, ali je ipak bolji od Arrisa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari