NightCrawler
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 15.03.2005
- Poena
- 1,025
South Park Vaccination Special
Sra*e, baš loše odrađeno, očekivao sam mnogo više
Sra*e, baš loše odrađeno, očekivao sam mnogo više
Pa šta znam...može da se gleda...koriste ono što je Marvel uvek i koristio, junake sa problemima...Videh pre neki dan da je CW poceo sa prikazivanjem serije Superman & Lois...nisam ni znao da ce izaci, nisam ni pogledao trailer, samo sam usao na IMDB da pogledam par review-a, ocekivao sam da ce biti na nivou Flasha i ostalih, ali video sam pozitivne reakcije ljudi...naravno, nije IMDB najreprezentativniji, ali sam ocekivao da je u pitanju jos jedna CW sapunica, ali na kraju nije ispalo tako...skinuo sam prve 3 epizode(epizode izlaze na svakih nedelju dana) i mogu reci da sam poprilicno iznenadjen.
Koliko sam cuo, HBO je malo umesao prste, dao veci budzet i serija je super za sad.
Gluma je skroz okej, CGI takodje, nema mnogo "smesnih" momenata kao u drugim CW serijama...nastavicu da je gledam i posle 3 epizode, mogu da je preporucim(naravno, videcemo kako ce se razvijati prica). 🙂
Ja sam jedva poceo da gledam samo zbog Lois, nekako mi je nije lepa...mada sada mi ne smeta uopste...cak je nekad i simpaticna xDPa šta znam...može da se gleda...koriste ono što je Marvel uvek i koristio, junake sa problemima...
Glumci i glumice su ružni užasno...
Pa jeste...ono kao nekada...ako pogode ugao, pa još i zamisliš da treba da bude lepa 😂Ja sam jedva poceo da gledam samo zbog Lois, nekako mi je nije lepa...mada sada mi ne smeta uopste...cak je nekad i simpaticna xD
IMDB 5,5 preskočiću...Stari je odlican, novi sam sad pristavio da se skine...
Odgledao/bindzovao prvu sezonu za vikend, sasvim korektna serija. 7-7,5/10 od mene.Project Blue Book .....https://sh.wikipedia.org/wiki/J._Allen_Hynek
serija je rađena po njegovim izveštajima iz stvarne istrage UFO fenomena 50tih godina.Po meni realno ekranizovano,bez mnogo preterivanja,solidna gluma......tako da za pravog "ufologa"
like i'm.....serija je must see (8/10) za razliku od npr. https://www.imdb.com/title/tt11640020/
I drugar mi kaže da su se on i supruga zeznuli i bindžovali, ali da je serija neglediva. Pogledaćemo supruga i ja ovu prvu epizodu koja je išla juče na tv, čisto da steknemo utisak vredi li bindžovati.Aleksandar od Jugoslavije - toliko sam ocekivao od serije , bindzovao cim se pojavila na EON-u...pogledao jedva prvu epizodu . Jos par random prelistao na brzinu da budem siguran . I previse " gledanja" od mene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari