Ne diraj u Selo gori i tako...A niko da spomene, najnoviju supernova/telekom, takozvanu horror seriju "Kalkanski Krugovi"
Night Shyamalan meets Selo Gori a Baba se Cesljaizrazito lose posle dve epizode
Preminuo Yaphet Kotto poznatiji kao Lt. Al Giardello iz Homicide:Life On The Street
Znam, bacio sam pogled! Zapiraće u početku, kao da gledam šta će da bude
Dodaj i Doctor Foster na listu za gledanje, preporukaOvo je moja lista britanskih serija, što su stavljene na kraju njih sam pogledao.
![]()
British Series, a list by Zorge88
trakt.tv
Svako ima svoju muku, pa je sreća što neću morati više slušati Džilian AndersonPozitivna stvar toga je što više neću morati da gledam Helen Bonam KarterKoja je totalno promašen kasting i još dodatno došla kao hladan tuš posle glumice iz prve 2 sezone.
Ja sam jeeedva se nakanio da posle par meseci pauze na gurku krenem da gledam season 3 zbog promene glumaca, a sad će ponovo trebati proći kroz isto.
Nego, čim se pitaš ko je (bre) glumac koji glumi Filipa u season 3 i 4 ti onda garant nikad nisi gledao HBO's "Rome"?![]()
Ide report za ovo 😄Odgledao, suvi prosek![]()
Ha, ha, fudbalerskim žargonom rečeno... Ajd' malo razmisli šta si napisao...Svako ima svoju muku, pa je sreća što neću morati više slušati Džilian AndersonHelen je jako opasna glumica, ali nigde karakterne sličnosti sa Vanesom Kirbi iz prve dve sezone. Ili se princeza Margaret promenila za 360 stepeni što ne bi bilo ništa čudno. Mislim da će i peta sezona zapirati zbog novih glumaca ali verujem da će sve doći na svoje mesto.
Nisam gledao Rome. Nisu to serije po mom ukusu zato ga nisam ni znao![]()
Probao 1. sezonu pa stao. Bilo mi mnogo slabije od SOA.Gledali neko Mayans M.C.? Vredi li uopšte počinjati? Sons of Anarchy mi je bila ok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari