Šta je novo?

Menjačnice

Zna li neko zasto ne mogu da povucem fiat sa Binance na bankovni racun (SEPA) ili VISA karticu. Samo mi se pojavi ovo: "his payment method is currently unavailable based on our current Terms of Use and Internal Policy. If you have more questions, please contact our customer support team." Identitet i adresa su mi verifikovani, imam boravak u EU i prijavljenu adresu

Zna li neko zasto ne mogu da povucem fiat sa Binance na bankovni racun (SEPA) ili VISA karticu. Samo mi se pojavi ovo: "his payment method is currently unavailable based on our current Terms of Use and Internal Policy. If you have more questions, please contact our customer support team." Identitet i adresa su mi verifikovani, imam boravak u EU i prijavljenu adresu

Trebalo bi da radi za EU ,kontaktiraj suport
Ako si u Eu sto ne koristis Binance Visa karticu mnogo je povoljnije povlacenje dobijes i povrat u BNB u zavisnosti koliko BNB stejkujes moze da ide i do 8% povrat

Cek ako nisam u Nigeriji i jos par modernih zemalja koje ne spadaju u EU ne mozes nikako da dobijes pare u Srbiji?

Ne radi Binance isplata u Srbiji, ide preko advcasha (ni advcash ne radi isplatu vec mesec dana na kartice)

CEX.io (trenutno ne radi MasterCard povlačenje, ali inače i to nije problem)

ili domaća varijanta sa većim provizijama

ECD.rs

Neko je pomenuo Crypterion, prebacis sa binance tamo usdt ili ltc posto je manja provizija i sa Crypteriona onda na karticu, cak mozes i njihovu virtuelnu ili "plasticnu" visu da porucis

Meni na Crypterium ne radi povlacenje, provereno i probano na sve kartice, tako da sam odustao od narucivanja i fizicke kartice.

Ajde nek se neko javi ko je skoro podizao pare na bankomatu sa Crypterium karticom, posto se nekoliko njih javilo, ovo je bitna informacija za dosta ljudi.

Juce je crypterium javljao "under maintenance" pri pokusaju samog ulaska u deo za isplatu

Ajde nek se neko javi ko je skoro podizao pare na bankomatu sa Crypterium karticom, posto se nekoliko njih javilo, ovo je bitna informacija za dosta ljudi.

Kartice rade kao i svake druge Visa kartice i virtuelna i fizicka ja ih koristim od avgusta prosle godine
Virtuelnu sam povezao sa paypalom narucujem sa ebay,placam i hbo i direktno na netflixu itd
Fizicku karticu isto povremeno koristim i radi sve ok

Kartice rade kao i svake druge Visa kartice i virtuelna i fizicka ja ih koristim od avgusta prosle godine
Virtuelnu sam povezao sa paypalom narucujem sa ebay,placam i hbo i direktno na netflixu itd
Fizicku karticu isto povremeno koristim i radi sve ok
Džabe to kada ja još uvek nisam uspeo da odradim identifikaciju... ne radi im taj sistem kako treba

Ja odradio pre par dana verifikaciju bez problema.

Ne mogu tačno da se setim mog problema, ali znam da sam na samom kraju verifikacije zapeo... ulogovao sam se na sajt i kontaktirao podršku (u donjem desnom uglu - dugme online) i čovek mi je sredio za 5 min.

FTX iskljucio deposit sa paypalom. Support kaze nemaju nikakve informacije kad i da li ce se uopste vracati. Mozda se vrati, mozda ne, ja se nadam da ce uskoro. Bilo je dobro dok je trajalo, steta.

Od nedavno sam u kripto svetu i to preko Binance menjanice. Usao sam kupovinom DOGE-a putem kartice, jer je izbor coina bio sveden na 20tak. Posto sada zelim da uzmem drugi coin, recimo Raven, da li to mogu da ucinim direktno? Pokusao sam, i jedini nacin koliko sam video je da prodam DOGE za eur/usd i onda sa tim novcem da kupim novi coin, ali i u tom slucaju ponovo dobijam samo coine izmedju kojih sam mogao da biram prvobitno, gde nema RAV i mnogih drugih. Hvala.

Kupujes neki stable coin tipa usdt , tj. prodajes doge za njega , pa ga prebacujes na menjacnicu gde postoje coini koje zelis da kupis.

RVN/USDT postoji na Binance-u. Kao sto vladanr rece, prodas DOGE za USDT i kupis RVN (na istoj menjacnici).

Ima li neki info za isplatu na Cex-u na mastercard kartice posto jos ne radi isplata?Koja je Visa najpovoljnija za fiat trenutno ?

Drustvo prebacio sam valute sa cex-a na binance. Da li postoji nesto sto mozete da me posavetujete sto se tice naloga, sigurnosti, walleta i svega. Planiram da uzimam jos valuta, pa da ostavim neko vreme. Hvala unapred.

Jel postoji na Cexu stop loss order?
Citao sam njihovo upustvo i to bi trebalo da bude pod limit order u koliko stavim cenu manju od trenutne al ne bi da ekperimetisem u koliko nisam dobro razumeo?

Vrh Dno