Mislim da stop loss moze samo preko https://broker.cex.io/ , mene iskreno mrzelo da se majem pa sam na cex ostavio samo ono sto hodlujem, a trejd radim na poloniex i binance.
Jesam i dobio sam glup odgovor da imaju tehnicke probleme. Ne radi im ni slanje na kreditne trenutno. Jedino na Adv Cash a tamo kad napravis SEPA transakciju stigne ti da je uspesna a posle pola sata poruka na email od podrske da transakcija nije prosla zbog tehnickih problema. Naravno da ce ti preporuciti da koristis neki od E-currency exchange-ra (gde ce se opet opariti). Sreca pa exchange-ri rade. Ja sam koristio Pay Pal opciju pa sa Pay Pala mogu direktno cash ili SEPA. Pay Pal ti zadrzi pare na 7 do 21 dana cim vidi da su stigle iz Rusije. Sreca pa perfektno govorim Engleski i Nemacki tako da sam Pay Pal podrsci je... mater jer sam musterija vec godinama a koristim i 2Fa na sta su oni posle sat vremena otkljucali kintu... Ovo za Binance Visu nije losa ideja samo ne znam koliko je akceptirana, hvalaTrebalo bi da radi za EU ,kontaktiraj suport
Ako si u Eu sto ne koristis Binance Visa karticu mnogo je povoljnije povlacenje dobijes i povrat u BNB u zavisnosti koliko BNB stejkujes moze da ide i do 8% povrat
Samo na Ukrainske, Kazahstanske i Turske kartice. SEPA im je isto samo fejk. Jedino preko E-currency exchange-a kod njih a tu moras imati srece da ubodes neki koji te nece prevariti.Adv cash ne radi povlačenje na karticu?
ne radi im isplata na master već nedeljama.Ljudi, znate li kako da odradim isplatu sa CEXa, imam samo Master (Mobi banke)? Vrlo je hitno...
Vidi sve je moguce... Uzdamo se da nece...pa sta znam prijatelju,napravio to pa milion scenarija prolazi kroz glavu.. deluje smesno ali jebi ga..![]()
Depozit radi i na Masteru, ali meni treba isplata. Cini mi se da je jos crnje sto uplate prolaze, a isplate ne. Dozvole ti da sipas lovu koju posle ne mozes da izvuces.. Divotica..ne rade na cexu ni sve VISA kartice, probao sam od jedne crnogorske banke, rejected
Post automatically merged:
ne rade na cexu ni sve VISA kartice, probao sam od jedne crnogorske banke, rejected, ali deposit radi
Ne razumem. Sta ima banka da "posluje" sa menjacnicama? Banka mora da knjizi priliv ili da vrati sredstva (za sta mora da ima debelo pokrice).Neke banke u Srbiji ne posluju uopšte sa kripto menjačnicama, raspitajte se kod vaše. ProCredit kao primer, njet kripto. Probao, zvao korisnički, na pomen menjačnice kriptovaluta kažu "to nije naš način poslovanja".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari