Šta je novo?

Menjačnice

Hteo bih da prebacim crypto sa binance na crypto.com . Na binance imam usdt i fee je 20usdt za transfer. Koji coin je najmanji fee? Ltc?

Trebalo bi da radi za EU ,kontaktiraj suport
Ako si u Eu sto ne koristis Binance Visa karticu mnogo je povoljnije povlacenje dobijes i povrat u BNB u zavisnosti koliko BNB stejkujes moze da ide i do 8% povrat
Jesam i dobio sam glup odgovor da imaju tehnicke probleme. Ne radi im ni slanje na kreditne trenutno. Jedino na Adv Cash a tamo kad napravis SEPA transakciju stigne ti da je uspesna a posle pola sata poruka na email od podrske da transakcija nije prosla zbog tehnickih problema. Naravno da ce ti preporuciti da koristis neki od E-currency exchange-ra (gde ce se opet opariti). Sreca pa exchange-ri rade. Ja sam koristio Pay Pal opciju pa sa Pay Pala mogu direktno cash ili SEPA. Pay Pal ti zadrzi pare na 7 do 21 dana cim vidi da su stigle iz Rusije. Sreca pa perfektno govorim Engleski i Nemacki tako da sam Pay Pal podrsci je... mater jer sam musterija vec godinama a koristim i 2Fa na sta su oni posle sat vremena otkljucali kintu... Ovo za Binance Visu nije losa ideja samo ne znam koliko je akceptirana, hvala

Koja je to drzava Ukraina :) ?

Uplatio sam neku sicu na advcash za pocetak da se igram malo, ali nemam pojma ni sta da kupim ni na koji wallet, rekoh provizija na binance je 0% sa advcash pa nek ostane tamo na njihov wallet...
Malo mi sve konfuzno ocigledno da ne postoji pravo resenje. Da li za konverziju u usdt ili neki drugi stabil coin ne naplacuju neki fee?

Ljudi, znate li kako da odradim isplatu sa CEXa, imam samo Master (Mobi banke)? Vrlo je hitno...

pozdrav,napravio sam nalog na binance menjacnici jer hocu da uplatim nesto malo para za kripto valute da vidim kako i sta ide.E sada prilikom registrovanja trazili su sliku (vozacke,pasosa,licne) ostavio sam im sliku pasosa i nakog toga trazeno je slika lica i otvaranje zatvaranje usta kao verifikacija. Sad me zanima da li je moguca manipulacija kradja identiteta zbog ostavljanja slike pasosa i da li je moguce kradja novca sa kartica sa kojima su kupljeni bitkoini.Da li sve to ostaje anonimno ili su vidljivi ti podaci i drugim korisnicima?Moze li neko da pristupi tim mojim podacima pa da digne neki besmisleni kredit u moje ime ili bilo koja druga mogucnost?! Nov sam u ovome pa mi hiljadu scenarija prolazi kroz glavu

Jel moze neki tamo kinez da podigne kredit sa tvojim pasosem :)
To je njihova standardna procedura, meni su cak trazili i slike racuna za struju ili telefon...

pa sta znam prijatelju,napravio to pa milion scenarija prolazi kroz glavu.. deluje smesno ali jebi ga.. :D

Ne mogu nikako da kupim na binance master karticom...uvek mi pokaze 3d faild ... ima neki trik il sta?

Dear client,
We would like to inform you that we are making legal structure changes to optimize how we serve our customers in various jurisdictions.
Hence, as of March 17, 2021, you will be served by a new legal entity — CEX Overseas LTD.
Dobrodošli na Britanska Devičanska Ostrva :):):):):)
mozda sad proradi i MC :)

Moze li neko da objasni kako AdvCash funkcionise i da li je resenje nama sa (samo) Masterom na CEXu (vezano za isplatu)

ne rade na cexu ni sve VISA kartice, probao sam od jedne crnogorske banke, rejected
Post automatically merged:

ne rade na cexu ni sve VISA kartice, probao sam od jedne crnogorske banke, rejected, ali deposit radi

ne rade na cexu ni sve VISA kartice, probao sam od jedne crnogorske banke, rejected
Post automatically merged:

ne rade na cexu ni sve VISA kartice, probao sam od jedne crnogorske banke, rejected, ali deposit radi
Depozit radi i na Masteru, ali meni treba isplata. Cini mi se da je jos crnje sto uplate prolaze, a isplate ne. Dozvole ti da sipas lovu koju posle ne mozes da izvuces.. Divotica..

Neke banke u Srbiji ne posluju uopšte sa kripto menjačnicama, raspitajte se kod vaše. ProCredit kao primer, njet kripto. Probao, zvao korisnički, na pomen menjačnice kriptovaluta kažu "to nije naš način poslovanja".

Neke banke u Srbiji ne posluju uopšte sa kripto menjačnicama, raspitajte se kod vaše. ProCredit kao primer, njet kripto. Probao, zvao korisnički, na pomen menjačnice kriptovaluta kažu "to nije naš način poslovanja".
Ne razumem. Sta ima banka da "posluje" sa menjacnicama? Banka mora da knjizi priliv ili da vrati sredstva (za sta mora da ima debelo pokrice).
Taj sto ti je to rekao u toj "banci" vetovatno zna sta je kripto ko sto se ja razumem u balet 🤣

hmmm
Evo ne mogu deposit na Cexu sa Visa Karticom, Raifasen banka izbacuje gresku 403Erorr a ne mogu ni da pobucem BCH na drugi nalog...Intersting

Ja cu danas sve sa cexa da prebacim na binance i adresu na rigovima menuam na binance. Smucili su mi se vise.

A kako izvuci novac sa Binance? Imam nesto na chz sam dobio(700-800e).. al osim toga da prebacim u ltc pa preko ecd.rs ne znam kako bi.. jos sam nov u ovome nego eto cisto sam potrevio kad je bio 0.1 chz...

Pozdrav,
nov sam u ovome pa ne zamerite na ova laicka pitanja.
Napravio naloge na CEX-u i Binance. Na Cex-u prosao i verifikaciju.
Kada pokusam da kupim neki coin (kartica je Mobi banke - Master Card)
stigne sms verifikacija i nakon toga pise neuspesno.
Ne mogu da uradim deposit, probao par puta.
Gde gresim i kako kupiti coine, nebitno koja menjacnica samo da radi :)
Hvala

Nazad
Vrh Dno