Šta je novo?

Novi Benchmark forum

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
postavio sam novu temu, ali na primer negde sam pogresio i hteo sam nesto da ispravim i udjem posle 5min, nemam opciju za edit poruke ? to je pre bilo koliko se secam?

*evo sad vidim na primer ovde imam edit, a tamo gde gde sam pisao novu temu i na tu prvu poruku nemam edit, proslo je 5-10 min i niko nije dao odgovor, mislio sam da moze i tamo edit

Ovde je pisano o tome :)
Evo kako izgleda kod mene. Naravno, imaš to samo u svojoj temi, ne u tudjim :D
Pogledajte prilog 299174

Bilo je reci skoro, mozda vec na prosloj strani.
Udji u oglas i imaces gore desno tri tacke, tu kliknes i naci ces da prebacis u Nije aktuelno.

Mada ne radi svima.
Ja imam dva oglasa, za prvi oglas (monitor koji sam prodao), i zvanicno prvi oglas na novom forumu :) ne mogu da promenim, a oglas koji sam okacio 15-tak dana posle, tu mogu da promenim, al to nisam prodao :D

Nope, ne razumemo te. Takodje forum ima svoju pretragu, koristi je dok Google ne indeksira sve teme.
Stari linkovi se ne redirektuju na nove. NPR. evo jedan link https://forum.benchmark.rs/showthread.php?438692-EON-Smart-Box-(SBB)&p=6301007&viewfull=1
Ovakvih linkova ima stotine. Rešenje je da ubacite ovo u .htaccess i onda će svi linkovi biti redirektovani na novu adresu:

RewriteRule ^showthread.php/([0-9]+)-([^\.]+)$ https://forum.benchmark.rs/threads/$2\.$1 [L,R=301,NC]

Kako sada dobiti notifikacije na telefon za novi post, pošto tapatalk više ne funkcioniše?

Ne bi bilo loše da se na PWA dugmići na gornjoj traci (profile, messages, notification...) razmaknu, a mogli bi biti i malo veći. Stalno slučajno pritiskam pogrešne.
Zapravo bilo bi odlično da je ta traka dole.

Poslednja izmena:
Čestitke na migraciji, forum izgleda veoma moderno i pregledno!

Šta se desilo sa Sticky temama u Igre za konzole podforumu? Xbox Series X zakačen kao Sticky, dok PS5 tema nije. Takođe bi u tom podforumu trebalo pročistiti stare Sticky teme i promeniti naziv PS5 teme, pošto više nema glasina oko konzole...

Sorry ako je neko vec trazio ali, da li je moguce na "dark" verziji da neprocitane teme budu "lakše uocljive" kao na "light" temi:

image.png

Mozda je do mog monitora/tv-a ali mi treba momenat da skontam koje sam čitao a koje ne. Dark tema mi se mnogo svidja ali potrosim vise vremena dok vidim sta je novo, a sta ne.

Sad vidim kako gledam screenshotovo jer sam kontao "zatso nema takav indikator". A moguce da mi je adblock blokirao tu ikonicu jer znam da nije bila. U medjuvrmenu sam presao na adguard i reinstalirao win. Thx :D

Jel postoji nacin da se konsoliduju malo BBK brendovi telefona u jednu grupu... Recimo OnePlus tema sadrzi Realme 7 temu, a medju "ostalim proizvodjacima" su Realme 8 i Oppo telefoni...

Pa da se makar OnePlus tema preimenuje u OnePlus, Realme, Oppo, Vivo... ili tako nesto, s obzirom da su to sve telefoni pod BBK brendom.

Pohvale za novi izgled sajta, imam samo mali problem. Vise ne vidim oglase kada sam ulogovan. Dok sam izlogovan sve je ok.

Када се куца порука, на мобилном телефону, ако је порука дужа, појављује се доњи мени са текстом форуми, шта је ново, покрените ново....
Тада се не види шта се куца, нити се може користити додатне функције измена текста, као што је копирање итд.
Screenshot_20210313_103738_com.android.chrome.jpg

Da li kad postavljam isti oglas ponovo uz neke izmene (posle 10 dana naravno), mogu da koristim iste fotografije od ranije, tj. da linkujem ka njima na onaj link https://forum.benchmark.rs/attachments/img_...../ ili moram ponovo da ih uploadujem? Koliko vidim linkovanje na ovaj način funkcioniše, odem na insert image i kao URL stavim URL iz benchmark attachment foldera i slika se regularno pojavi. Nego hoću da proverim da je to u redu sa pravilima?

Pa mislim da je sasvim ok tako.
Pise da su zabranjeni spoljasnji linkovi sa drugih sajtova :)

Oooooo nov forum. Neka je sa srećom. :cool:🥃🥃🥃🥃

Oooooo dobro nam se probudio iz zimskoga sna. :ROFLMAO:

Jel i dalje ima opcija da mogu da hostujem image u punom formatu a da je sakrijem spojlerom?

Ne snalazim se ovde a treba da ubacim test koji sam uradio. Takodje bih kombinovao sa attach files jer ce ako ne daj boze
pukne sajt odakle hostujem ostati ovde sve posto mi se to vec desilo gotovo sa svim mojim testovima.

Pokusao sam da pronadjem odgovor sam, ali bezuspesno, ceo dan sam za kompom pa sam mozda i prevideo. Elem, okacio sam oglas danas da se resim nekih sitnica i relativno brzo sam uspeo jednu od stavki da prodam. Medjutim nisam mogao da okacim novu poruku u temi oglasa da naglasim da je prodata ta stavka vec, vec samo da izmenim originalnu poruku.
E sad, ne znam koliki je edit time, ali ako je nemoguce kaciti nove poruke u temi oglasa 24h a edit time je manji od toga, deluje mi kao da ce korisnicima koji okace nesto bas dobro na oglase da se prepuni inbox ocas posla za nesto sto su mozda vec prodali a ne mogu da obaveste u oglasu - meni se desilo da sam primio jos 2-3 poruke nakon sto sam vec prodao predmet, srecom, edit jos uvek imam - s tim sto ne znam koliko (ne pise u pravilniku).

@kUdtiHaEX je objavio pre neki dan da je redirekcija linkova sređena, što lako možete proveriti ako kliknete na link za koji je @vladaks naveo da ne radi :)

Sad kad malo vratim vreme i setim se starog foruma... Ono pre mi sad dodje totalno amaterski, na nivou ana.rs ili cak ispod toga, a ovo sad je bas ozbiljan forum. Zbog toga cak vise pazim na gramaticke greske i slicno. Nekako me tera da budem ozbiljniji. 😅

Ne nalazim ili su ukinuti oglasi za sve korisnike ? Znam da su bili odvojeni. Btw sta treba da bi se mogao postaviti oglas posto pise unsufficient privilegies.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno