Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Weasel je uvek imao najtačnije prognoze. Šalu na stranu, pitanje koje si postavio može da bude slično pitanju: koji će se brojevi izvući na lotou? Postoji neka šema kada BTC ide gore-dole neko vreme, pa se ljudi uljuljkaju i krenu da trguju. Onda BTC projuri kroz support/resistance i većina ostane u čudu.

da udjem u ADA cardano ?
jel imate savjet za price target ?
Mislim da je odlican izbor, ja sam oko 80% u Cardanu jos od kada je bio 0.5. I jako se lepo ponasa naspram ostalih, i DOT je dobra opcija. Trebalo bi generalno da bolje napreduje ako nastavi bull market, od BTC-a/ETH-a. Ostala nagadjana ne vrede, to niko ne zna. ali ova zona oko 0.9 deluje skroz ok

Nema tu šta da se čeka. Dok se ti organizujes moze ko zna šta da bude. Ti ako planiraš da uplatis spremaj odmah, pa kada procenis da je prilika samo udjes na jedan Klik.

pa bio sam u Dot i prodao je jutros kad je krenula da pada i usao u usdT
usao sam na dot dok je bio 14€ i vise sam nego zadovoljan
ali me sve vise Ada privlaci

Weasel je uvek imao najtačnije prognoze. Šalu na stranu, pitanje koje si postavio može da bude slično pitanju: koji će se brojevi izvući na lotou? Postoji neka šema kada BTC ide gore-dole neko vreme, pa se ljudi uljuljkaju i krenu da trguju. Onda BTC projuri kroz support/resistance i većina ostane u čudu.

da to sam video, mislio sam neki predlog za stepenastu kupovinu kad krenuti i do koliko najnize postaviti order za BTC/ETH/DASH/ADA. Hvala
Post automatically merged:

Nema tu šta da se čeka. Dok se ti organizujes moze ko zna šta da bude. Ti ako planiraš da uplatis spremaj odmah, pa kada procenis da je prilika samo udjes na jedan Klik.

Danas pustam pare na menjacnicu da postavim ordere nikakva duza priprema :D hteo sam vise da pitam kako ste se vi(ostali) postavili ordre ko dokupljuje naravno

da to sam video, mislio sam neki predlog za stepenastu kupovinu kad krenuti i do koliko najnize postaviti order za BTC/ETH/DASH/ADA. Hvala
Za btc najniže oko 32k gde je trenutno 21 SMA na nedeljnom čartu i koju ćemo testirati pre ili kasnije tokom ovog bull-a. Zadnji test je bio u sep / okt, kad je btc bio oko 10k

Poslednja izmena:
Mislim da je sad ok vreme za kupovinu ETH.
Ne verujem da ce ici ispod 1500, a i ako ode, sigurno je da ce se vratiti preko u skorije vreme.

Muku mucimo mi sto smo kupili na 19xx dolara :D

Hvala, neki predlog za ostale ETH/DASH/ADA :)
ETH - malo ispod 1000
DASH - oko 140
ADA - oko 0.4

A ordere postaviš recimo na svakih 5-10%. Nikako kupovina all in, jer neće sigurno ići direktno na dole do tih cena ( a i pitanje da li će uopšte stići dotle ). To su samo neki targeti do kojih može, a i ne mora da se spusti cena.
Onda, izračunaš srednju vrednost po kojoj si kupio i tako isto postavljaš ordere i na gore.

Mislis da ce bas toliko pasti u ovom krugu ?

Ne verujem da ce ici ispod 1500, a i ako ode, sigurno je da ce se vratiti preko u skorije vreme.

Muku mucimo mi sto smo kupili na 19xx dolara :D
Što mučite muku?
Ovo je samo potvrda da se nikad ne kupuje all in i po jednoj ceni, pisali smo svi o tome X puta.

Ako nemaš doloresa za kupovinu, isključi internet na par dana / nedelja, i obradovaćeš se siigurno.

Inače, ovo sad ti je samo minus " na papiru ". U minus ideš samo ako stisneš ono crveno dugme SELL na menjačnici ispod tih 19xx doloresa ;)

Mislis da ce bas toliko pasti u ovom krugu ?
Ne mislim, ali je dečko pitao za najniže targete. Treba imati u vidu da SMA raste svake nedelje, i nije testirana sad već skoro 4-5 meseci. Ne znači da će se testirati danas - sutra - za dve nedelje, ali hoće sigurno - pre ili kasnije, pa je uključite i pratite. Ionako svi gledamo cenu i u chartove većinu slobodnog vremena :)

Ja bolje da cutim :D

Ma znam, al eto mogao sam se ipak izvuci, prodati sinoc po 1800 dolara, gubitak bi mi bio 175 dolara.
I evo sad da sam se dokupio na 1400-1500 pa prodao recimo na 1700 kasnije, bio bih na starom.
Al *** sad, sad cutim i smrdim :)

ETH - malo ispod 1000
DASH - oko 140
ADA - oko 0.4

A ordere postaviš recimo na svakih 5-10%. Nikako kupovina all in, jer neće sigurno ići direktno na dole do tih cena ( a i pitanje da li će uopšte stići dotle ). To su samo neki targeti do kojih može, a i ne mora da se spusti cena.
Onda, izračunaš srednju vrednost po kojoj si kupio i tako isto postavljaš ordere i na gore.

Hvala ;)

Kakva su ovo pomeranja, na svakom refresh-u portfolio skace 10% gore dole, trening za stomak. :)

Ja bolje da cutim :D

Ma znam, al eto mogao sam se ipak izvuci, prodati sinoc po 1800 dolara, gubitak bi mi bio 175 dolara.
I evo sad da sam se dokupio na 1400-1500 pa prodao recimo na 1700 kasnije, bio bih na starom.
Al *** sad, sad cutim i smrdim :)
Eto, sam si sebi odgovorio :)

Lagano samo, niti ćeš se obogatiti za tih 175$, niti bankrotirati.
Raznišljaj malo pozitivno, npr. o potencijalnom plusu ako se pametno dokušiš, i ako si naučio nešto ovim gubitkom na papiru.

Ako ne vidiš ništa pozitivno od ova dva, onda menjaj hobi, jer ti investiranje i trejdovanje ne ide :)

PS:
Svako od nas koji smo duže u kriptu smo isto prošli X puta, ako ti je to za utehu

Koliko vidim pad se nastavlja, ETH otisao ispod 1500, BTC ispod 46.000. Ovo je neki whale ili vise njih prodao veliku kolicinu pa sad ceka pad da pokupi kajmak. Nije ovo sport za sirotinju :D

NEM se drzi odlicno tacnije on raste😀 Zeleno u moru crvenog bar kod mene u portfoliu.

P.S.
Gde nam je SAJ?😉

NEM se drzi odlicno tacnije on raste😀 Zeleno u moru crvenog bar kod mene u portfoliu.

P.S.
Gde nam je SAJ?😉
Garant ažurira LTC PROGRESS u potpisu. 😂😂😂

Izvini SAJ, bilo je jače od mene 🍻

Poslednja izmena:
Eto, sam si sebi odgovorio :)

Lagano samo, niti ćeš se obogatiti za tih 175$, niti bankrotirati.
Raznišljaj malo pozitivno, npr. o potencijalnom plusu ako se pametno dokušiš, i ako si naučio nešto ovim gubitkom na papiru.

Ako ne vidiš ništa pozitivno od ova dva, onda menjaj hobi, jer ti investiranje i trejdovanje ne ide :)

PS:
Svako od nas koji smo duže u kriptu smo isto prošli X puta, ako ti je to za utehu
Ja sam krenuo sa iskopanih 2,48 ETH koje sam prodao na 370 dolara (to je onda kad je mrtvo puvalo krenulo sa svog dugogodisnjeg minimuma 100 dolara pa se dugo vuklo na oko 300 dolara) na Cex-u i od tada sam krenuo, to je bilo pre oko 2-3 meseca.
U glavi mi je i dalje da su ovo virtuelne pare, izmisljene :) , dok ne osetim jednog dana suske u rukama, tako da opusteno oko toga.
Nije meni ovo glavno, cak ni pomocno zanimanje :)
Moj je jedini problem upravo sto nemam puno para za igranje, i nemam vremena da se bavim drugim novcicima, samo ETH.
Tako kad ulazem, uvek idem all in, jer kazem, nisu velike pare u pitanju, eto imao sam oko 2300 dolara, pre nego sto sam kupio ETH po 1949.

Da sinoc nisam usao, usao bih sad na ETH na 1500 dolara, i sacekao bih da se vrati na 1800-1900 i lepo bih zaradio :)

Ja sam krenuo sa iskopanih 2,48 ETH koje sam prodao na 370 dolara (to je onda kad je mrtvo puvalo krenulo sa svog dugogodisnjeg minimuma 100 dolara pa se dugo vuklo na oko 300 dolara) na Cex-u i od tada sam krenuo, to je bilo pre oko 2-3 meseca.
U glavi mi je i dalje da su ovo virtuelne pare, izmisljene :) , dok ne osetim jednog dana suske u rukama, tako da opusteno oko toga.
Nije meni ovo glavno, cak ni pomocno zanimanje :)
Moj je jedini problem upravo sto nemam puno para za igranje, i nemam vremena da se bavim drugim novcicima, samo ETH.
Tako kad ulazem, uvek idem all in, jer kazem, nisu velike pare u pitanju, eto imao sam oko 2300 dolara, pre nego sto sam kupio ETH po 1949.

Da tad nisam usao, usao bih na ETH na 1500 dolara, i sacekao bih da se vrati na 1800-1900 i lepo bih zaradio :)
Pa tim bolje što nemaš puno para ako ti je problem minus na papiru od 175$.

Zamisli da imaš 100 ili 1000 eth-a? tada bi se verovatno roknuo od muke 😀

I eto, milion puta sam pisao da se ne ide all in, i o5 nema svrhe. Zato i nemaš više,simple.
Šta reći, osim srećno u kazinu, i piši kad stigneš u trocifreno.
🍻

20 Day moving Average je trenutno na ~ 47 800$ -> to drzimo za sad
50 Day moving Average je na ~ 40 200$. -> Vrlo moguce da testiramo ovo u narednih par nedelja

Covek je mnogo bolje objasnio od mene tako da nema poente da pisem bilo sta..

Zbog ovoga treba uzimati profit svremena na vreme em imas suske em ovakve stvari te ne brinu toliko ..

Ja buy ordere nisam posavljao jos uvek, bacicu pogled malo kasnije na situaciju ..

Odoh da uzivam u zadnjem danu godisnjeg

20 Day moving Average je trenutno na ~ 47 800$ -> to drzimo za sad
50 Day moving Average je na ~ 40 200$. -> Vrlo moguce da testiramo ovo u narednih par nedelja

Covek je mnogo bolje objasnio od mene tako da nema poente da pisem bilo sta..

Zbog ovoga treba uzimati profit svremena na vreme em imas suske em ovakve stvari te ne brinu toliko ..

Ja buy ordere nisam posavljao jos uvek, bacicu pogled malo kasnije na situaciju ..

Odoh da uzivam u zadnjem danu godisnjeg

Objasnio je pre 2h. To nam nista ne znaci. Jos jedan od generala posle bitke. Nisam ni pogledao ali kada vidim da je nesto izbaceno nakon sto se nesto desilo ignorisem. Zasto nije objasnio pre 2 dana.

Pa tim bolje što nemaš puno para ako ti je problem minus na papiru od 175$.

Zamisli da imaš 100 ili 1000 eth-a? tada bi se verovatno roknuo od muke 😀

I eto, milion puta sam pisao da se ne ide all in, i o5 nema svrhe. Zato i nemaš više,simple.
Šta reći, osim srećno u kazinu, i piši kad stigneš u trocifreno.
🍻
Pa nije mi problem minus od 175 dolara, ali sam mislio da ce se vratiti na preko 1900, tad kad je bio 1800 dolara.
Dok sam ja mislio (mada nisam bio pored kompa bas celo vece/jutro), on je krenuo da se sjuri nadole.

Sad ga necu sigurno prodavati na 1500, pa makar otisao na dvocifreno :)

Hipoteticke trejdove ne priznajemo. Da sam ja kupio 5-6 bitkoina kad su bili 3000 dolara pre 2 godine i prodao ih na 57000 sada bih hipoteticki imao bas puno para... Al nisam
Dobro de, sve u redu, srdacan pozdrav :) :D

Lepo je rekao LA prognozu... na zalost molio sam Boga da se sve odrzi do 1-2 marta ali eto, nije se desilo. Lomio sam se da idem ALL IN sell ali sam eto cekao ipak taj sam pocetak za par dana i pogresio, sada bi imao bas lepu svotu coina...
Covek je takodje u decembru rekao "vidimo se uskoro na 50k",to je moglo biti dvosmisleno u smislu tek polovinom godine ali u ovom slucaju "uskoro" je bilo kroz m nepuna 2 meseca...
Sta je tu je, ocekujemk jos neku poruku, savet od njega, bilo bi lepo a do tada cekamo i ocekujem konsolidaciju vremenom, do leta kako je rekao. Nadam se da ce Alts ovog puta pratiti BTC u skoku da ih opet ne osisa i ne resetuje na fabricka sa kraja 2020.
Sad kad se desilo, svi sve znaju i sad kao prate trend i *****ju u kom smeru ide(msm na neke nabedjene sa YT) a Stacker je rekao za Fibonaci na oko 58-59k jos ranije i da zavisi od toga kako ce reagovati na tojncifri a sledeci lvl je bio msm oko 62-64k...mada i on je misljenja da je double pump ovaj ciklus.

Steta sto Hogara i Simketa a pogotovo LA nema cesce sa ANALIZAMA 😉

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno