Ja sam pre par godina hteo da kupim aku busilicu za kucne poslove.Nisam jer me drugari koji takav alata profesionalno koriste svaki dan ubedise da mi to ne treba i da bacam pare. Realno i jeste tako ali fora je da ti alat zatreba nekad i to bas hitno a ti ga nemas. Meni se desava da mi busilica ne zatreba po godinu dana jer zivim u stanu.
Kazu da taj alat koji koristi baterije ,,strada'' od stajanja. Baterije gube kapacitet.
E onda sam hteo po ugledu na njih da kupim one srafilice na buvljaku. Polovne. Ko nije bio u Pancevu postoji tkz stari buvljak gde se prodaje polovna roba. Naidjes na satorsko krilo na kome nabacano 50ak srafilica. Nijedna ne radi jer su im crkle baterije a mozda i nesto drugo. Izaberes jedno 5 kom koje su iste ili imaju iste baterije i od tih 5 napravis jednu ili 2 ako imas srece kada im prepakujes baterije. Cena za 5 komada bila oko 500 rsd ali moze biti i niza sto zavisi od tvojih pregovarackih sposobnosti. Sto se tice pouzdanosti nema je

To radi dok radi. kada se pokvari skoknes do buvljaka i kupis drugu turu. Prednost: moze da se naleti na ekstra kvalitetan nepoznate marke alat.