Šta je novo?

Benchmark biciklistička sekcija

Vozio X01 i XX gripshift-ere, odlični. Vozio u svi vremenskim uslovima sa rukavicama punih blata, jednostavno radi. Da se razumemo ni triger-i u niskim klasama nisu bog zna kakvog kvaliteta.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ne sumnjam da su ti grip shifteri dobri jer ipak imaju dobru cenu. Licno bi radije uzeo turni ili altus triger nego u tom rangu grip. Bar moje mišljenje

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Au, znači katastrofa. Koji su *** ovi iz capriola. Kod mene stoji da su ručice Sram mrx. Jel im to oznaka?

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Ne mora odmah da znaci da je katastrofa...jednostavno, kod jeftinijih bajkova stize i jeftinija oprema. Sram MRX gripshift je verovatno rucica koja se najduze ugradjuje na bajkove, ja sam imao te jos pre 15 godina na nekom bajku, mislim da sam okacio sliku cak i u ovoj temi tipa pre 8+ godina. Mene su sluzili bez problema, ali opet zavisice od odrzavanja i kako se koristi na kraju krajeva.
Trigeri su nezamenjivi za MTB zbog jednostavnosti, ergonomije i toga kako se drzi upravljac, a griphsift je vise namenjen za neke opustenije i gradske voznje. Bajkovi za klince vecinom imaju takav menjac, valjda jer prodavci misle da im je lakse da ga skontaju, nem pojma.

Poslednja izmena:
ma gde ovo su ko zna koliko profi rucice,
19500
Ali to sto rece nex gore savisice od odrzavanja i cuvanja..videcemo.

fanatik.. naruceno sinoc kao proizvod DOSTUPAN na lageru

"Vaš proizvod je naručen kod dobavljača i očekujemo da će stići u toku sledeće nedelje, ako ne već u ponedeljak. Mi ćemo poslati porudžbinu čim ona stigne kod nas i obavestićemo Vas koji je to dan u pitanju." valjda ce stici do petka ⏳

Tako je kod njih. To sto pise dostupno na lageru znaci da ima kod dobavljača. I ja sam se ispalio tako

^ (n)... i kada ti je stiglo?

Ja sam isao do radnje jer sam mislio da imaju u radnji. Generalno trebalo bi za maksimalno nedelju dana da ti stigne, bar je meni stizalo tako svuda.

to je valjda cena postarine :) ali draze mi je da sacekam nego ovde u selu da platim nesto sto je 399 din 699 din :cool:

Pozdrav svima! Ne znam da li ima ozbiljnih bajkera ovde nisam puno posecivao temu. Elem, imam jedno pitanje. Dunula mi neka ideja da bih voleo da radim triatolon (videcu od zelje i mogucnosti koliko bi to trajalo i dokle bih stigao) pa htedoh da pitam za preporuke u vezi bajsa. Da li da jurim neke polovne ili da sklapam sam i koliko da planiram da izdvojim za to zadovoljstvo? Hvala u napred!

ako ne planiras ozbiljno onda neki polovan.
lako se moze kasnije kupiti nesto kvalitetno ako krenes bas ozbiljno u te vode

Minimum:
Carbon ram,Ultegra 6700 grupa,tockovi Ultegra 6800
Polovno oko 700e

Sklapanje je tezak sport,mogu se naci ok polovni pa posle raditi upgrade

S tim sto nije lose da to bude TT bajs pre nego obican drumas, ili makar aero.

pa ok je ako ti odgovara velicina, samo da ga ima, posto vidim da nema na lageru ni u jednoj prodavnici

A č;ovek je slikao bajs u prodavnici :d

Ja imam 36 zupčanika napred, i ako planiras da ga vozis često po gradu predlažem (vidim da piše tamo kao opcija) da uzmeš 38t. Inace bajs je ok i novo je novo

Poslednja izmena:
Minimum:
Carbon ram,Ultegra 6700 grupa,tockovi Ultegra 6800
Polovno oko 700e

Sklapanje je tezak sport,mogu se naci ok polovni pa posle raditi upgrade

Za početnika u triatlonu nije toliko bitan karbonski ram a još manje Ultegra 6700 mehanika. Skoro svaka će mu završiti posao.
Ultegra 6800 i sličan tip točka (plitak, ne aerodinamičan) je totalan promašaj za triatlon.

Za početnika u triatlonu nije toliko bitan karbonski ram a još manje Ultegra 6700 mehanika. Skoro svaka će mu završiti posao.
Ultegra 6800 i sličan tip točka (plitak, ne aerodinamičan) je totalan promašaj za triatlon.
Ohhhhhhhh

Ajde be ne l........
Razumes se ko Marica u k......

Koja crna aerodinamika,to se loze ovi teorijski facebuk znalci
Aerodinamiku tocka na 40=45 moze osetiti 5=6 profi vozaca u Srbiji

Ultegra 6800 KIDA mavic itd aero kockaste kanturine koje kupuju ovi sto voze 12km mesecno

Poslednja izmena:
Ja morao da kupim tockove, stari popucali... Nazalost karbonci sa aliexpresa nisu ni usli u srb tako da su mi vratili pare a ovo natrcalo na cb u medjuvremenu. Nije bas ful aero, nije ni ultegra al nije ni kockasta kanturina :p
Zasad sam zadovoljan, nisu sampioni tezine ali 1680g sa 32mm profilom za 200e meni je skroz ok :)

Prilozi

• 20210119_135117.jpg
    20210119_135117.jpg
    219.9 KB · Pregleda: 25
Ohhhhhhhh

Ajde be ne l........
Razumes se ko Marica u k......

Koja crna aerodinamika,to se loze ovi teorijski facebuk znalci
Aerodinamiku tocka na 40=45 moze osetiti 5=6 profi vozaca u Srbiji

Ultegra 6800 KIDA mavic itd aero kockaste kanturine koje kupuju ovi sto voze 12km mesecno

Ti si svoje "znanje" već demonstrirao sa onim "savetom" ;).

Moj komsija koji je iz češke koliko vidim na instagramu vozi canyon speedmax a bavi se triatlonom, ako nešto znači

Ja morao da kupim tockove, stari popucali... Nazalost karbonci sa aliexpresa nisu ni usli u srb tako da su mi vratili pare a ovo natrcalo na cb u medjuvremenu. Nije bas ful aero, nije ni ultegra al nije ni kockasta kanturina :p
Zasad sam zadovoljan, nisu sampioni tezine ali 1680g sa 32mm profilom za 200e meni je skroz ok :)
Drumski virus te nije popustio kako vidim 😁
Lepi tockovi, koja cena?

pa pise :) 200eur :D

@bakara Nazalost samo jaca (virus) :D 235e su bili sa tim gumama koje su na slici GrandSport Race 28, nove, koje su otisle na oglas pa tako dolazim do 200e za samo tockove :) Elem, ovo su fabricki tockovi sa Cube Agree C62 sto im je visa klasa, nisu bas krs. Nisam odustao od AE karbonaca samo da dobijem potvrdu od kineza da ponovo bez problema idu veliki paketi koji trenutno imaju problema zbog korone, tako su mi bar rekli... Ako mi verujes bas pre neki dan iz nekog razloga videh nasu diskusiju od pre neku god i slatko sam se ismejao koliko si nazalost bio u pravu :D
Btw mtb sam prodao pre neki dan :) Ali nisam jos ivek odustao, cekam da natrci neki fin XL :)

Poslednja izmena:
Nisi trebao ni te gume da prodajes, to su sasvim dobre gume.

Nazad
Vrh Dno