Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Amaterski.
Prethodna 3 bulla runa su imali 4-5 zelenih dilda, rast 10-15x, i onda hlađenje gdje poništi zadnja 2-3 zelena, i ode značajno dole. Prema ovome, hlađenje bi nas moglo sačekati kroz par dana, tj.početkom marta, pa da možda i vidimo taj 35k? Nisam pametan, ali ja sad u voz ne bih uskakao.
Uzeo sam solidno, moglo je još, ali hype je možda i prevelik.

BTC.JPG

Amaterski.
Prethodna 3 bulla runa su imali 4-5 zelenih dilda, rast 10-15x, i onda hlađenje gdje poništi zadnja 2-3 zelena, i ode značajno dole. Prema ovome, hlađenje bi nas moglo sačekati kroz par dana, tj.početkom marta, pa da možda i vidimo taj 35k? Nisam pametan, ali ja sad u voz ne bih uskakao.
Uzeo sam solidno, moglo je još, ali hype je možda i prevelik.

Pogledajte prilog 298453
Uh, kad bi uvek bilo sve preslikano, pa ko bi onda gubio pare u kriptu? :)
Što pre ovo zabopraviš, pre će ti biti lakše :)
Korekcije će biti naravno, ali niko ne može znati tačno kad i sa koje cifre. Može za 10 minuta da se digne nekom ko ima par hiljada btc-a da otvori šort i da krene da dampuje dokle god mu odgovara - viđeno već X puta

EDIT:
Dok sam kucao poruku, upravo neko kreće da radi isto 😂
Vikend je odlično vreme za ovakve igrice.

Odavno nisam video ovoliki wick na BTC i ETH za manje od minuta....istresao se neko opasno.

Da sam hipotetciki prodao 100 ETH-a na 2005 USD-a sta bi sada bilo najbolje da uradim :) Cekam famoznu korekciju ili da zaradim 4 ETH-a ako kupim sada? Da vidimo ko ce biti u pravu :)

Da sam hipotetciki prodao 100 ETH-a na 2005 USD-a sta bi sada bilo najbolje da uradim :) Cekam famoznu korekciju ili da zaradim 4 ETH-a ako kupim sada? Da vidimo ko ce biti u pravu :)
To je individualni i mislim da zavisi od onoga u sta imas vise poverenja.
Meni je bitnije da ne ostanem bez svog crypta od toga dali cu da izgubim par $ kroz trenutan pad cene.

To je individualni i mislim da zavisi od onoga u sta imas vise poverenja.
Meni je bitnije da ne ostanem bez svog crypta od toga dali cu da izgubim par $ kroz trenutan pad cene.
I meni je bitnije da imam crypto zato sve i hodlujem. Ovo je deo koji sam odvojio za "igranje". U najgorem slucaju ostao bih sa 205k do daljnjeg. Ako bi palo za 30-40% dopunio bih se a ako bi otislo na 3k+ izvukao bih parice i kupio deci po stan.

Moraš ti da kontrolišeš FOMO, ne smeš da pustiš da FOMO kontroliše tebe. Tehnički gledano, ovo je vrlo loše mesto za ulazak. Zakasnio si, dešava se stalno. I ja sam bio zakasnio za prošli BTC bull market, pa sam se ovajdio posle kroz alt sezonu. Ali da juriš voz koji je otišao ne smeš.

Gospod Prestige najavljuje pad u martu i bull market iz dva dela, ideja se sasvim pristojno uklapa sa mojim indikatorima. Tako da možda bude prilike za pravoverne, aliluja, slava Prestige-u. 👼 😁

Ja da sam na njegovom mestu nebi tebe slusao nikako
Ti si dezurni pesimista na ovom forumu .Citam forum od 2017 i ko je god tebe slusao on je ostao sa gacama na stapu
2017 si pisao da je sve balon koji ce da pukne ,da ce BTC da propadne a vreme je pokazalo ko je 2017 uskocio cak i na samom vrhu danas je u debelom plusu
Pre nekoliko meseci si prepucavao sa Sajebeom Kurajberom i tvrdio da nema sanse da BTC ode na 30k a kamo 50 k ili 100k

Mislim da ostali trebaju slusati savjete gospodina Sajebera Kurajbera ako zele da se opare jer covek zna znanje
Sajber kaze da je ovo tek pocetak bull marketa kao prolece 2017 ,vise njemu verujem
Ostali nek sami prosude

Ja sam ispratio Graph, veoma zanimljiv projekat, sustinski decentralized data storage, a slicno tome i Golem koji je decentralized computing platforma.

Graph mislim da nudi mogucnost i "mining"-a sa hard diskovima, tj mozes da ustupis svoje hardove i da dobijas njihove tokene...

Ostadose u zapecku jer imas gomilu drugih shitcoin-a koji se pumpaju pa su mnogo zanimljiviji za trejding...

Ja sam ispratio Graph, veoma zanimljiv projekat, sustinski decentralized data storage, a slicno tome i Golem koji je decentralized computing platforma.

Graph mislim da nudi mogucnost i "mining"-a sa hard diskovima, tj mozes da ustupis svoje hardove i da dobijas njihove tokene...

Ostadose u zapecku jer imas gomilu drugih shitcoin-a koji se pumpaju pa su mnogo zanimljiviji za trejding...
https://storj.io/ ?

Da li imaš link do toga kako staviti hardove na "mining" ? Slučajno imam 10-15 komada pa da ne stoje besposleni :D

Trnutno je bullish target na 60-65k. Bear se slabo pominje ali 30% je 40 000 usd! To je extra! Koliko nas ne bi prodali btc za te pare u toku proslog leta recimo.

Kad nisi siguran, nista ne pipaj. Licno sam i u fiat i u alovima i btc jos i kopam (smanjujem), nista ne diram.
Sto neko rece da sam all in btc pre nekoliko godina, bez kopanja, trejda, pracenja vesti itd sad bih bio x4 x5 u odnosu na ono sto imam....

Ti si dezurni pesimista na ovom forumu .Citam forum od 2017 i ko je god tebe slusao on je ostao sa gacama na stapu
2017 si pisao da je sve balon koji ce da pukne ,da ce BTC da propadne a vreme je pokazalo ko je 2017 uskocio cak i na samom vrhu danas je u debelom plusu
Pre nekoliko meseci si prepucavao sa Sajebeom Kurajberom i tvrdio da nema sanse da BTC ode na 30k a kamo 50 k ili 100k

Mislim da ostali trebaju slusati savjete gospodina Sajebera Kurajbera ako zele da se opare jer covek zna znanje
Sajber kaze da je ovo tek pocetak bull marketa kao prolece 2017 ,vise njemu verujem
Ostali nek sami prosude

Optimizam je obično samo manjak informacija, ja se trudim da budem dobro obavešten. Svako nek sluša kog god misli da treba, slobodu govora imamo, nikakav problem. Ja sam rekao da je 2017. balon, očigledno i jeste bio, i ovo sad je opet balon. Ko je slušao Saja i njegove nerealne prognoze nadrljao je onda, a nadrljaće po svoj prilici opet i sad. Ali logično je da je ljudima miliji poslastičar zbog kog im trule zubi, nego zubar koji im čini dobro.

Zubar, omašio si korekciju na 53,55 koju si prognozirao, da se to napomene i da se masa ne zavarava da si uvek u pravu..

Zubar, omašio si korekciju na 53,55 koju si prognozirao, da se to napomene i da se masa ne zavarava da si uvek u pravu..

Zato što je to moving resistance 2YMA*5, raste zajedno sa cenom BTC. Trenutno je na 58550 dolara. I nisam uvek u pravu, niko i ne treba to da misli.

@morbius samo nastavi pisati, jednoumlje nikad i nigdje nikome nista dobro nije donijelo :).
Mada imas cesto svakakvih ispada :D

Ostali nek sami prosude
Ne treba da slusaju ni jednog ni drugog. Morbius je mozda preterano pesimistican a Saj je preterano optimistican. A ni jedan ni drugi ne znaju sta ce se desiti. A sta god da se desi ni jedan ni drugi nece biti u pravu. Kripto je kocka. Sami izvucite svoje zakljucke a ono sto se piskara po forumu gledajte samo kao dodatne informacije i drugacije razmisljanje od vaseg.

Ne mogu uvek svi biti u plusu, mislim mogu do nekog trenutka dok ne budu mogli :D, ali kriptovalute nemaju veze sa kockom.

Tom logikom je kocka sta god da uradis u zivotu. PRedjes ulicu, pojedes hamburger na cosku, kupis akcije neke firme, ulozis u izgradnju nove kuce, kupis polovna kola, ozenis se, ides na kurve( hmm mozda ne tim redosledom ).....

Nije kocka sve sto nosi neki rizik.

Kako kocka ?

Ko je god ušao u bitcoin do juče je dobio!

Vrlo jednostavno.
Većina ljudi koji uđu u Bitcoin izgube novac, kao što je slučaj i u svakoj drugoj špekulaciji. Ljudi se polakome u periodu manije i kupe, balon u nekom momentu pukne, oni posle prodaju po nikakvim cenama. Par godina prođe, pa opet sve iznova. Čim su ljudi izmislili prvi decentralizovani novac, oni su automatski izmislili i prvu decentralizovanu Ponzi šemu.

Kako kocka ?

Ko je god ušao u bitcoin do juče je dobio!

Vrlo jednostavno.

To je tačno na prvi pogled, ali, šta bi se desilo kada bi svi odjedanput izašli iz bitcoina, da materijalizuju/unovče to što su u plusu? :) Bitcoin bi pao na nula dolara.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno