Ja nemam toliko negativnih iskustava. Ovo mi se dešava od početka ali nije mi toliko smetalo. Onda mi dunulo da ih pozovem i monter je sutra u 10 bio kod mene. Znači što se brzine reakcije tiče zaista nemam promedbe. Doduše u ovom slučaju mi je majstor rekao da je jedino rešenje da mi doda još jedan uređaj ali sam ja odbio jer mi je iza TV-a produžni koji ima 3 utičnice i sve su zauzete a da bi mi dodao taj novi uređaj treba još jedna utičnica a ja je nemam i ne želim niti imam mesta da zaguram više bilo šta iza TV-a. Tako da je ovo moj hir što nisam rešio to. On mi je rekao da bi sa tim uređajem radilo sve kao metak ali ko da se cima ionako slabo gledam TV. Čak je poneo novi MOVE box da mi zameni ali nije bilo potrebe. Poređenja radi, dok sam bio u SBB-u, EON box mi je zapao loš i imao sam mnogo problema. Zvao sam ih preko 30 puta i ništa. Digao sam ruke i GODINU DANA sam uveče vadio EON box iz struje i ujutru ga vraćao. Tačno godinu dana kasnije, nakon 31 poziva jer sam poludeo dete guralo šteker u struju jer ja nisam bio kući, oni su poslali čoveka i zamenili mi. Bukvalno tačno nakon jedne godine od početka problema i preko 30 zvanja i moljakanja.
- Ok to je prošlo, da se vratim na Supernovu.
Ukratko, kablovska i box = prednost za SBB, internet = velika prednost za Supernovu. Fantastičan internet ali optika je u pitanju.
Takođe montaža i dečaci koji to rade je za svaku pohvalu mada je i SBB dobar što se toga tiče