dbns
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 18.05.2020
- Poena
- 155
Ja se slazem apsolutno sa weasel-om. Taj argument oko Elon-a ne stoji, tesla je se istresla prosle godine a jucer smo tek dobili informaciji i sama ona je povukla BTC na gore. A taj tvoj argument da nije grayscale-a, paypal-a itd nema nikakve logike jer je bas to o cemu se pricalo vise od godinu dana da ce krenuti velike institucije da ulazu malo po malo u kripto. To je isto kada bi ja sada kazao da je BTC stvoren 2019 umesto 2009 sada ne bi bili ni na 1K, pa no shit. Detector-ov post je zvucao kao da je bukvalno dosao kraj celokupnog bull-a i vreme je da se pakuju koferi jer nas sada ceka dugogodisnji bear market tako da ne razumem sto ti je toliko cudna weasel-ova reakcija...Pogresili ste i ti i Det i to je to, idemo dalje. Neko nije hteo kupovati BTC na 14-15K eto sada prilike da kupuju na 45K.weasel previse nabija na nos kad neko prezentuje bearish scenario koji je u tom trenutku bio skroz realan, medjutim onda dodje papa Elon i pogura na preko 45k. Ja sam ubedjen da bi mi i dalje bili izmedju 8-12k da nam nije Grayscale-a, Paypala i ostalih bilo onda da krenu da ga guraju.
Apsolutno se slazem sa Detectorom, skroz je realan scenario bio za pakovanje kofera, to sto ga je Elon naduvao jos malo to niko od nas nije mogao da zna.
No bilo kako bilo, i mi koji smo "bearish" smo i dalje u kriptu, ja jos uvek sa vecim delom iako sam izvlacio profit, gledajte da iskoristite sansu da umnozite kolicinu BTC-a kroz altove ovih dana. LTC i LINK se jos nisu pokrenuli imo.
pa survao se pre neki dan, kad je btc skocio na 40k dolara odjednom. posto ce btc samo da raste po meni ubuduce, mislim da ce ti ltc/btc nastaviti da padaLTC/BTC trenutno na najnizem nivou ikada, ili barem otkad ja pratim. Avg buy mi je 0.00371 , nastavicu sa kupovinom ako jos padne. Takodje chainlink je danas jedva mrdnuo. Veoma lepa prilika da se umnozi kolicina btc-a kroz altove.
Sad se postavlja pitanje šta je u kriptu realno?A dal je realan ADA na 3$ u sledecem kvartalu?
Zavisi gde stejkuješ. Ja sam počeo skoro preko exodus-a, tu varira između 4 i 5%, a video sam da će uskoro ubaciti i na Celsius, pa ću prebaciti verovatno tamo ako bude malo više.Koliki je APY na tom stejku za ADU?
Ispravka, znalo se da ce Paypal da uleti. Jos preko leta su zaposljavali ljude za to a da paypal hoce da udje kripto stoji jos od pre 4 godine. Jedino nije bilo zvanicne objave ali nije da se nije znalo i suskalo.Po meni je sasvim ok bilo i prodavati na 13-14k jer niko nije znao sta planira paypal. Isli su izbori u Americi, pricalo se o novom soju, sasvim realan scenario je bio da idemo i dole.
Saj-ev bullish pristup povlaci preveliki rizik da se u balonu provozamo u oba smera. I da umesto izvlacenja profita jednog dana budemo u prici "mogao sam imati toliko i toliko da sam prodao". Saj moze biti i 10 puta u pravu da ide na 50k, 80k, 100k, 200k, al sta vredi ako se balon opet izduva na nekih 25k? Sta smo uradili onda? Januar 2018-te je pisano "mala korekcija, nastavljamo dalje ka 50k" pa smo pali na 3k. Niko ne zna gde ce biti vrh, stvari se menjaju iz dana u dan. Iako sam bio bearish prosle nedelje ne znaci da ne mogu biti bullish ove sad.
Ogroman respekt za ovoliku iskrenost u temi punoj foliranata. Kudos.Ja sam izasao vecinom iz BTC-a na 34-37000. Lagao bih kad bih rekao da sam ocekivao ovako nesto.
Pre ce biti da su to znaci da ce dud da omane sa rodom ove godine.Ogroman respekt za ovoliku iskrenost u temi punoj foliranata. Kudos.
Što se mene tiče, target BTC bullflag-a kog smo imali prethodnih dana je 55k, tu ću već već oprezno početi malkice da uzimam profit. Market je očito overheated, pričaju ljudi o drugoj polovini godine, a ja ne vidim kako ovaj bullrun može da pregura april kako je krenuo. I to još ako ga stock market crash ne zvekne pre nego što kripto stigne da se istrči. Investitori se gađaju parama kao Baja Patak, skaču MEME stocks, evo sada i MEME coin. To nisu znaci zdravog tržišta, to su znaci balona u završnoj fazi.
Jel bio skroz realan na 13800, jel bio skroz realan na 16000 ? Aj mi objasnite sta znaci skroz realno ?
Ne nabijam vec ne mozemo ubedjivati ljude u nesto. Svi prozivate SAJ-a sto je tvrdio da ce btc na 50 100k a kad se tvrdi suprotno onda je to ok.
Meni su ovde na 7-8k mnogi posalli da namerno govorim ljudima da ce se btc vratiti preko 10k 15k jer zelim sto skuplje da prodam svoj btc i da izadjem jer je realno da vise nikad nece preci 10k.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari