Meni stižu sve, do jedne,iste sekunde. Way too better than Tt garbage.I meni, stigne, pa ništa, pa opet stigne,...nema pravila.
Moraš sve da ih overiš do poslednje poruke, pa posle biraj način na koji ćeš pratiti forum.Ima li fore kakve da stikliram sve teme na kojima sam pa da stize mail. Koliko vidim mora jedna po jedna...
Pogledajte prilog 297055
Meni je isto ovo problem.Nije mi baš naj jasnije kako da dođem do novih poruka u temi na forumu (desktop verzija). Jasno se vidi u kojoj temi ima novih poruka, al ne znam gde da kliknem da bi me odvelo na prvu nepročitanu poruku. Sada me ili vodi na sam pošetak thread-a ili na poslednju poruku (ako kliknem desno na link koji pokazuje vreme poslednje poruke).
Piše obaveštenje samo treba citatiDok nisam ovde procitao nisam imao blage veze zasto ne mogu da pisem na forumu kada sam ulogovan.
stavite neko obavestenje o tome.
Jel si siguran?
Ja još uvek cekam da mi neko poslaje link sa temom o klimatizaciji NA OVOM FORUMU, pa ako ima aktivna tema javite, a ako NEMA aktivne teme o klimama i klimatizaciji da nas i o tome obaveste
Tačnije nema, statistika kaže da svi zajedno imaju dovoljno sadžraja za samo jedan forum. Zato su i spojeni.Lično da se pitam razdvojio bih CPU, MB i memorije forum u posebne. Mislim da realno ima potrebe za time.
ne rece nista sto se zakljucavaju stare teme?
Moglo je bar biti otkljucano dok ljudi ne pohvataju gde je sta...?
TT podrska se nece vracati, ili ipak hoce?
Ni meni. Podešavanja su mi ok ali mislim da iOS ne podržava PWA push notifikacije.Meni na Iphone-u ne stizu uopste 😂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari