Šta je novo?

Novi Benchmark forum

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Je l imate problema sa notifikacijama? Meni stizu ali npr za ovu temu, nekada stigne a nekada ne

I meni, stigne, pa ništa, pa opet stigne,...nema pravila.

Ova mi je npr. stigla, neke pre ove nisu.

Meni na Iphone-u ne stizu uopste 😂

Ima li fore kakve da stikliram sve teme na kojima sam pa da stize mail. Koliko vidim mora jedna po jedna...
08F269A5-AC08-42A5-A18E-2F1A6C50A326.png
EDIT: upravo nasao na dnu stranice 😃

Ne mora editovao sam gornji post. Na dnu stranice selektujes sve i namestis mail notifikacije pa opalis dugme GO

Prilozi

• AC94DC2C-08EB-4331-B240-E9D6F5B1AA08.png
    AC94DC2C-08EB-4331-B240-E9D6F5B1AA08.png
    423.3 KB · Pregleda: 24
Nije mi baš naj jasnije kako da dođem do novih poruka u temi na forumu (desktop verzija). Jasno se vidi u kojoj temi ima novih poruka, al ne znam gde da kliknem da bi me odvelo na prvu nepročitanu poruku. Sada me ili vodi na sam pošetak thread-a ili na poslednju poruku (ako kliknem desno na link koji pokazuje vreme poslednje poruke).
Meni je isto ovo problem.
Resetovao sam sve teme na procitane jutros, kontam promenjena je osnova foruma pa da krenem od nule. Vidi se notifikacija da ima novih poruka u odredjenoj grupi tema(npr Internet provajderi). Kliknem na tu temu i prikaze mi podspisak tema ali ne vidim kako mogu da odem na poslednji neprocitan post. Cak nema ni koja od podtema ima nove poruke koje nisam procitao

Onda te nisam razumeo. Notifikacije, po default-u, stižu ako izabereš da ti stiže obaveštenje putem mail-a. Meni tako ne odgovara, odgovaraju mi push notifikacije. A shvatio sam da pitaš kako da ,kada otvoriš temu, da ti odmah prikaže prve nepročitane..u tom slučaju, ali već nisi otvarao teme, na koje si ranije odradio subscribe, u XenForo slučaju ponovo dođeš do poslednje poruke u thread-u, pa posle pratiš kako ti već odgovara. To sam shvatio da si pitao.

Da li pored naziva teme mora da stoji slika člana koji je pokrenuo tu temu, tj da li da se navikavamo na sliku starog Bobija Fišera pored “Zanimljive i smešne slike...” 😃

Mozda ne bi bilo lose da nemamo ove strane nego kao u tt da idem dole sve dokle god ne procitam sve.

Da li pored naziva teme mora da stoji slika člana koji je pokrenuo tu temu, tj da li da se navikavamo na sliku starog Bobija Fišera pored “Zanimljive i smešne slike...” 😃

Nije to Bobi nego ovaj gospodin

1537465272857.png
green.gif

Dok nisam ovde procitao nisam imao blage veze zasto ne mogu da pisem na forumu kada sam ulogovan.
stavite neko obavestenje o tome.

Zezam se brt 🎃

Zasto se mora cekati da se posalje privatna poruka ili ti po novom govoru conversations ?

Ja još uvek cekam da mi neko poslaje link sa temom o klimatizaciji NA OVOM FORUMU, pa ako ima aktivna tema javite, a ako NEMA aktivne teme o klimama i klimatizaciji da nas i o tome obaveste...

Zato što poruke šaljemo i na servere agencije za borbu protiv sajber kriminala pa traje.

Forum ćeš pronaći ako malo pažljivije pogledaš sve.

Ja još uvek cekam da mi neko poslaje link sa temom o klimatizaciji NA OVOM FORUMU, pa ako ima aktivna tema javite, a ako NEMA aktivne teme o klimama i klimatizaciji da nas i o tome obaveste

Mnogo je sitno obavestenje da ima novih poruka u temi dok se kuca odgovor. Mozda ako moze da se malo poveca font.

Poslednja izmena od urednika:
ne rece nista sto se zakljucavaju stare teme?

Moglo je bar biti otkljucano dok ljudi ne pohvataju gde je sta...?

TT podrska se nece vracati, ili ipak hoce?

Poslednja izmena:
Lično da se pitam razdvojio bih CPU, MB i memorije forum u posebne. Mislim da realno ima potrebe za time.

ne rece nista sto se zakljucavaju stare teme?

Moglo je bar biti otkljucano dok ljudi ne pohvataju gde je sta...?

TT podrska se nece vracati, ili ipak hoce?

Izdvojiš malo vreme da se upoznaš sa GUI-em.

Iskreno na koliko me ima tema ja bi poludeo od silnih notifikacija sa bencha.

@Marti Misterija pa bez gledanja u istoriju i ponašanje korisnika teško da išta može da se zaključi :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno