Šta je novo?

Novi Benchmark forum

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Definitvno je ovo bolje, samo dok se naviknemo. Jedino što mi baš fali je navigacija stranica na vrhu threada. Ali me je oduševilo obaveštenje da je okačen novi post u toku pisanja. Biće manje “edit: neko me preduhitrio” postova. 😃

Uf, ne znam, vreme ce pokazati, za sada nisam bas odusevljen izgledom teme, skucena je nekako i ne toliko pregledna, ali mozda je i samo stvar navike.

Nekoliko dana nisam mogao "ući", te pomislih da sam negdje pokupio virus. Jutros probah, kao ono :).

Tema je ok, izgled isto... nego, samo kad bi moglo, da se ubaci ona opcija hide za podforume koje ne zelis uopste da gledas

Broj tema i broj postova po strani? Ima li negde podešavanje?

Ja tek sad vidim koliko mi je bench forum zastupljen u tapakalku u pracenju tema. Kako nema bencha notifikacije sa ostalih foruma su toliko rijetke. Bench je bench 💪💪

au....
meni ovo nepregledno

Navici ces se, stvar je navike, ova verzija radi veoma brze, tako da to je veliki +

Pitanje, ranije je u oglasima bilo kao opcija "administrative - remove topic -> proceed". Sada toga nema vise, ako se oglas obnavlja, sta raditi sa starim oglasom, kako ga obrisati?

Ja predlažem da neko vrati alfaunitsa da mogu da proverim kako funkcionišu block, ignore, ban i slično :)
Ajd' pa srećno sa novim forumom.

Glupo pitanje ali zašto u market delu foruma ima samo stavka prodajem ili menjam, a ne posebno i prodajem...muka mi kad stavim da nešto prodajem pa mi nude gomilu gluposti u zamenu iako striktno navedem da je samo prodaja isključiva...ovako sam naziv implicira i tu nesretnu menjačku okolnost.

I meni se pojavile teme koje pratim a u početku ih nije bilo. Možda treba zapratiti jednu, pa se ostale povrate?...

Navikavamo se polako na novi app, desavalo se da tokom vikenda vise puta pokusam da otvorim forum i onda se setim da ne radi. 😂

Za sada lepo izgleda, ali na koji način može da se ode na prvu nepročitanu poruku u temi? Jel' ima uopšte ta mogućnost?

Mislim da na pocetku topica imas sa desne strane "Jump to new",ako sam ti dobro razumeo pitanje

Edit: Kvotovao sam ti poruku,ali nije uspelo,nisam se snasao :D
Sad vidim da sam trebao ici na "Reply"

Vreme za izmenu posta je samo 5 minuta, a bilo je valjda 60 minuta. Jasno mi je da na taj način hoćete da eliminišete flejm, vređanje, napušavanje koje je moguće naknadno izmeniti/sakriti od moderacije ali mislim da je 5 minuta prekratko vreme, ne samo zbog pravopisa nego pre svega zbog dodavanja linkova i ostalih korisnih izmena. Samim tim što više nema buvljak oglasa, što forum preko TT-a trenutno ne radi, biće i manje problematičnih likova, zato mislim da vreme za izmenu posta treba da bude bar 10-15 minuta, sve zbog navedenih razloga, nikako zbog zloupotreba.

Je l moguće ubaciti navigaciju stranica i na vrhu threada, a ne samo u footer-u? Kao sto je i bilo.

Kako da podesim da mi prikaz vremena bude 24h a ne AM/PM, i da mi na srpskom pise danas, juce a ne na engleskom?

Mislim da na pocetku topica imas sa desne strane "Jump to new",ako sam ti dobro razumeo pitanje

Edit: Kvotovao sam ti poruku,ali nije uspelo,nisam se snasao :D
Sad vidim da sam trebao ici na "Reply"
Da, može kad se otvori tema, ali nema ovako iz pregleda podforuma.

Inače, može i quote, ali moraš dole gde kucaš poruku da izabereš Quotes i imaš onda sve, ali to je praktično samo za multiquote. ( :

Kako namestiti da se ne prikazuju avatari uopšte?

Ne. Instaliraj Chrome, instaliraj PWA aplikaciju i to je to.
Може и из Фајерфокса - кликнути на инсталирај и добија се виџет на радној површиниScreenshot_20210208_141729_org.mozilla.firefox.jpg

Je l moguće ubaciti navigaciju stranica i na vrhu threada, a ne samo u footer-u? Kao sto je i bilo.
Meni su dno i vrh isti. Imam i kategorije i brojeve strane i gore i dole. Samo su sada brojevi strana levo

Bas smor za GIF avatare..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno