Shomi22
Čuven
- Učlanjen(a)
- 29.09.2013
- Poena
- 605
Moja oprema
- Laptop
- Dell XPS 16 9640
- Tablet
- iPad Pro M1 12,9” (2021)
- Mobilni telefon
- IPhone 12 Pro 256GB
- Pristup internetu
- Optički internet
Ma razumemo se, nego ovde se vodi polemika oko RTX3000 serije i lošim driverima, poenta je u tome da su izbacili veoma skup proizvod, a da ga nisu odradili do kraja kako treba.Pa ja o tome govorim a ne o nekoj teskoj nauci... Svakako PC nije konzola i ne moze bas tako jednostavno da se korsiti... Evo ovaj problem koji se sada desava sa 3080 kartama... Zamisli nekog ko nema pojma niocemu, samo hoce da koristi, pa taj sada gleda u crn ekran i place :d zove servis nosi celu masinu tamo gde je kupio, kuka moli, cima se bezveze... PC zahteva makar neko osnovno znanje koje nije ni tako naivno bas da bu se odrzava kako bi uvek funkcionisao kao prvog dana.
Uzeli su novac od korisnika pa sad ispravljaju krive Drine. Jasno je da većina novih proizvoda ima u startu bolesti, ali dečije. Neprihvatljivo je da ljudima na par sekundi zacrni ekran, blokira miš, restartuje i puca računar... Nisu to neki sitni bug-ovi koji postoje negde u pozadini i koji se ne primećuju, to su ozbiljne greške koje utiču na svakodnevno korišćenje računara i koje ozbiljno smetaju.
Za to ne postoji opravdanje.
Takođe razumem da novi driveri treba da pokrpe sitnice, onako usput, ali ovde nije u pitanju taj slučaj. Ovde se računari raspadaju, u tome je problem. O tome pričam.
Sve mi radi kako treba, onda instaliram najnoviji driver, jer to inače uvek radim (sve uređaje koje posedujem update-ujem na najnoviju verziju po defaultu) i u chrome-u i edge-u počne da mi blinka ekran pri skrolovanju, a sa starijim se to nije dešavalo. What a fuck?
I onda rešim problem, tako što se vratim na stari. Zašto? Recimo, pošto posedujem skoro sve Apple uređaje, oni su poznati po tome da konstantno izbacuju update-ove i ja ih svakako odradim, a pri tome ni ne znam šta su ispravljali. To i jeste poenta.
Svaki sledeći treba da bude bolji, a ne lošiji. nVidia reši jedan problem, tako što napravi veći. I što je najgore, prođe već skoro pola godine, a rešenje se ne nazire.
Svesni su i oni da su u bunaru, samo za sada još uvek ne znaju kako da izađu.
Sve mi smrdi da će ih AMD ponovo prestići, ukoliko nešto pod hitno ne urade.
Pročitao sam ovih meseci gomilu foruma, ljudi ih pljuju najstrašnije sve više i više.
Poslednja izmena: